Προσχέδιο Προγράμματος Εξεταστικής για τους επί Διπλώματι

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Προσχέδιο Προγράμματος Εξεταστικής για τους επί Διπλώματι

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Τρί, 05 Φεβ 2013 1:07 am

skype έγραψε:οι αιθουσες λεει ειναι ενδεικτικες..παντως ολα λυνονται αν παει μια βδομαδα πισω οπως ειναι..

σωστος ο skype :)
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τρί, 05 Φεβ 2013 1:08 am

mertaghon έγραψε:να παει πιο πισω το μπετο 2,γιατι κυριως για τα παιδια του 5ου ετους ειναι απαραδεκτο

για να μην υπάρχει κάποια παρεξήγηση, το 5ο έτος δεν μπορεί να δώσει σε αυτήν την εξεταστική
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Τρί, 05 Φεβ 2013 1:11 am

ωχ :oops: ,ναι δεν δινει το πεμπτο..
αλλα ολοι οι παλιοι το μπετο 2 χρωστανε,οποτε γιαυτο λεω να παει πιο πισω..

αλλωστε με 1 σαββατοκυριακο διαβασμα δεν γινεται στα σοβαρα να ελπιζουν να περασουμε..
mertaghon

Δημοσίευσηαπό xamiles_ptiseis » Τρί, 05 Φεβ 2013 1:15 am

Επιμένω πως για να μην υπάρχει η "μίρλα" δεν μπορώ τότε γιατί δίνω 2 ή 3 την ίδια μέρα ή ώρα, ή δεν προλαβαίνω να διαβάσω κλπ, η λύση είναι να πάει μια εβδομάδα πίσω.
Αν δεν υπακούσουν θα τους βγάλουμε στο Γιώργο τον Αυτιά! :ninja: :ninja: :ninja: και θα πληρώσουν...
xamiles_ptiseis

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τρί, 05 Φεβ 2013 1:23 am

mertaghon έγραψε:
skype έγραψε:οι αιθουσες λεει ειναι ενδεικτικες..παντως ολα λυνονται αν παει μια βδομαδα πισω οπως ειναι..

σωστος ο skype :)

+1 και από εμένα.

Νομίζω ότι θα είναι πολλές οι φωνές που θα θελουνε να πάει 1 εβδομάδα πιο μετά. Ελπίζω και αύριο στο ΔΣ να ακουστούν.
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό civil_emp » Τρί, 05 Φεβ 2013 1:43 am

θα συμφωνησω και γω οπως ειναι να πηγαινε μια βδομαδα πισω, απλως δεν το εγραψα απο την αρχη γτ δεν ηξερα αν υπαρχει τετοια δυνατοτητα, δηλαδη ποσο αυστηρο ειναι αυτο το deadline στις 8/3 ρε παιδια? γιατι ειναι αρκετα πιεσμενο και αφου υποτιθεται οτι πρεπει να βοηθηθουμε καλο ειναι να απλωθουν λιγο τα μαθηματα. ειναι μπετο 2 νωρις, αλλα και παλι ποτε να παει τελευταια βδομαδα? που εχει στα καπακια σιδερα 2, στατικη 3, ρευστα, φορτραν, στατικη 5! :roll: της ποπης! ολα τα ντουκια μαζι?? αφου οτι μπορει να δωσει ο καθενας καλο ειναι, αλλα να μην ειναι και τελειως κοντρα το προγραμμα. γι αυτο ας πιεσουμε αυριο για μια βδομαδα ακομη και ανακατανομη μαθηματων...
civil_emp

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό djlevo7 » Τρί, 05 Φεβ 2013 1:51 am

οι γεωδαιτκές πρέπει οπωσδήποτε να πάνε αργότερα. μακάρι να υπάρχει κι άλλος κόσμος που επιθυμεί το ίδιο και να γίνει δεκτό. συμφωνώ κι εγώ ότι 22/2 είναι ιδανική ημέρα!!!
djlevo7

Δημοσίευσηαπό poum » Τρί, 05 Φεβ 2013 1:51 am

woohoo!
bismallah
poum

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τρί, 05 Φεβ 2013 2:00 am

djlevo7 έγραψε:οι γεωδαιτκές πρέπει οπωσδήποτε να πάνε αργότερα. μακάρι να υπάρχει κι άλλος κόσμος που επιθυμεί το ίδιο και να γίνει δεκτό. συμφωνώ κι εγώ ότι 22/2 είναι ιδανική ημέρα!!!

Κακά τα ψέμματα παιδιά για να μην αρχίσει ο καθένας τι τον βολεύει και τι όχι (προσωπικά δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι) καλύτερα να πάει η εξεταστική 1 εβδομάδα μπροστά και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν.Μετά οι αλλαγές θα είναι λιγότερες και πιο έυκολες (φαντάζομαι).
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό djlevo7 » Τρί, 05 Φεβ 2013 2:05 am

Becoming_I έγραψε:
djlevo7 έγραψε:οι γεωδαιτκές πρέπει οπωσδήποτε να πάνε αργότερα. μακάρι να υπάρχει κι άλλος κόσμος που επιθυμεί το ίδιο και να γίνει δεκτό. συμφωνώ κι εγώ ότι 22/2 είναι ιδανική ημέρα!!!

Κακά τα ψέμματα παιδιά για να μην αρχίσει ο καθένας τι τον βολεύει και τι όχι (προσωπικά δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι) καλύτερα να πάει η εξεταστική 1 εβδομάδα μπροστά και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν.Μετά οι αλλαγές θα είναι λιγότερες και πιο έυκολες (φαντάζομαι).

+1
djlevo7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες