Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
				Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
			skype έγραψε:οι αιθουσες λεει ειναι ενδεικτικες..παντως ολα λυνονται αν παει μια βδομαδα πισω οπως ειναι..
σωστος ο skype

Συντονιστής: University Editors
skype έγραψε:οι αιθουσες λεει ειναι ενδεικτικες..παντως ολα λυνονται αν παει μια βδομαδα πισω οπως ειναι..

mertaghon έγραψε:να παει πιο πισω το μπετο 2,γιατι κυριως για τα παιδια του 5ου ετους ειναι απαραδεκτο
 ,ναι δεν δινει το πεμπτο..
 ,ναι δεν δινει το πεμπτο.. 

και θα πληρώσουν...
  και θα πληρώσουν...mertaghon έγραψε:skype έγραψε:οι αιθουσες λεει ειναι ενδεικτικες..παντως ολα λυνονται αν παει μια βδομαδα πισω οπως ειναι..
σωστος ο skype

της ποπης! ολα τα ντουκια μαζι?? αφου οτι μπορει να δωσει ο καθενας καλο ειναι, αλλα να μην ειναι και τελειως κοντρα το προγραμμα. γι αυτο ας πιεσουμε αυριο για μια βδομαδα ακομη και ανακατανομη μαθηματων...
 της ποπης! ολα τα ντουκια μαζι?? αφου οτι μπορει να δωσει ο καθενας καλο ειναι, αλλα να μην ειναι και τελειως κοντρα το προγραμμα. γι αυτο ας πιεσουμε αυριο για μια βδομαδα ακομη και ανακατανομη μαθηματων...djlevo7 έγραψε:οι γεωδαιτκές πρέπει οπωσδήποτε να πάνε αργότερα. μακάρι να υπάρχει κι άλλος κόσμος που επιθυμεί το ίδιο και να γίνει δεκτό. συμφωνώ κι εγώ ότι 22/2 είναι ιδανική ημέρα!!!

Becoming_I έγραψε:djlevo7 έγραψε:οι γεωδαιτκές πρέπει οπωσδήποτε να πάνε αργότερα. μακάρι να υπάρχει κι άλλος κόσμος που επιθυμεί το ίδιο και να γίνει δεκτό. συμφωνώ κι εγώ ότι 22/2 είναι ιδανική ημέρα!!!
Κακά τα ψέμματα παιδιά για να μην αρχίσει ο καθένας τι τον βολεύει και τι όχι (προσωπικά δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι) καλύτερα να πάει η εξεταστική 1 εβδομάδα μπροστά και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν.Μετά οι αλλαγές θα είναι λιγότερες και πιο έυκολες (φαντάζομαι).
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες