skype έγραψε:οι αιθουσες λεει ειναι ενδεικτικες..παντως ολα λυνονται αν παει μια βδομαδα πισω οπως ειναι..
σωστος ο skype

Συντονιστής: University Editors
skype έγραψε:οι αιθουσες λεει ειναι ενδεικτικες..παντως ολα λυνονται αν παει μια βδομαδα πισω οπως ειναι..
mertaghon έγραψε:να παει πιο πισω το μπετο 2,γιατι κυριως για τα παιδια του 5ου ετους ειναι απαραδεκτο
mertaghon έγραψε:skype έγραψε:οι αιθουσες λεει ειναι ενδεικτικες..παντως ολα λυνονται αν παει μια βδομαδα πισω οπως ειναι..
σωστος ο skype
djlevo7 έγραψε:οι γεωδαιτκές πρέπει οπωσδήποτε να πάνε αργότερα. μακάρι να υπάρχει κι άλλος κόσμος που επιθυμεί το ίδιο και να γίνει δεκτό. συμφωνώ κι εγώ ότι 22/2 είναι ιδανική ημέρα!!!
Becoming_I έγραψε:djlevo7 έγραψε:οι γεωδαιτκές πρέπει οπωσδήποτε να πάνε αργότερα. μακάρι να υπάρχει κι άλλος κόσμος που επιθυμεί το ίδιο και να γίνει δεκτό. συμφωνώ κι εγώ ότι 22/2 είναι ιδανική ημέρα!!!
Κακά τα ψέμματα παιδιά για να μην αρχίσει ο καθένας τι τον βολεύει και τι όχι (προσωπικά δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι) καλύτερα να πάει η εξεταστική 1 εβδομάδα μπροστά και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν.Μετά οι αλλαγές θα είναι λιγότερες και πιο έυκολες (φαντάζομαι).
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες