Ramrod έγραψε:1) Το έβαλα στα "ό,τι να 'ναι" διότι έχω καταλάβει οτι το thread αυτό έχει τον χαρακτήρα της διατύπωσης ερωτήσεων που δε χωράνε σε άλλα threads και ενδεχομένως να επιδέχονται μιας σύντομης απάντησης. Με την δεύτερη πρόταση δεν κατάλαβα τί θες να πεις. Σε κάθε περίπτωση το κάνω μια αναφορά το αρχικό μου, ώστε ενδεχομένως να μεταφερθεί σε κάποιο υπάρχον θέμα για τη φιλοζωία ή και σε κάποιο νέο θέμα που θα δημιουργηθεί (και θα έπρεπε, αν δεν υπάρχει)
Παρεξηγήθηκα μάλλον. Το σχόλιο μου είχε να κάνει με τον υποτιμητικό χαρακτήρα που έχει το "ό,τι να ναι". Δεν το είπα για να μετακινηθεί το σχόλιο σου, ούτε ότι έκανες λάθος. Το MQN ευτυχώς είναι ένα Forum με πληθώρα θεμάτων και τα περί φιλοζωίας, αν δεν υπάρχει ήδη, είμαι σίγουρος ότι θα βρούν ένα δικό τους topic! Η δεύτερη πρόταση έχει να κάνει με το ότι επιδοκιμάζω

τη διάθεσή σου να ασχοληθείς με το να λύσεις ένα πρόβλημα που η αδιαφορία άλλων (που καυχιούνται ότι είναι ανώτεροι οργανισμοί αλλά έχουν μυαλό και ψυχή αμοιβάδας) έχει δημιουργήσει - συντηρήσει.
Σε περίπτωση που βρείς άκρη, βάλε και εδώ ό,τι βρήκες ώστε να είναι πιο εύκολο για τον επόμενο. Καλή συνέχεια!