
Ξερει κανεις τι παιζει με το μαθημα ''Περιβαλλον και αναπτυξη'' που στο προγραμμα δεν εχει ωρες διδασκαλιας και αναφέρεται ως προαιρετικο?
Αν δεν μετραει στα περασμενα μαθηματα γιατι υπαρχει κανονικα στο εγγραφολογιο για δηλωση?
Ramrod έγραψε:Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει για το ποιές είναι οι υποχρεώσεις/ευθύνες των Δήμων για τα αδέσποτα και πού απευθυνόμαστε σε περιπτώσεις μη τήρησης τους;
edchar έγραψε:Ramrod έγραψε:Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει για το ποιές είναι οι υποχρεώσεις/ευθύνες των Δήμων για τα αδέσποτα και πού απευθυνόμαστε σε περιπτώσεις μη τήρησης τους;
Καλησπέρα.
Η απορία αυτή δεν είναι ό,τι να ναι. Εϊναι σημαντικό οι άνθρωποι να δικαιολογούμε τον τίτλο που θέλουμε να φέρουμε ως ανώτερα όντα με τη συμπεριφορά μας.
Δεν έχω κάνει κάποια αντίστοιχη ενέργεια, έχω ακούσει πολλές φορές όμως στο ραδιόφωνο διαφήμιση σαν αυτή που ακολουθεί:
https://www.youtube.com/watch?v=7CGo3YY0NLY
Επομένως τα βήματα που προτείνει είναι (αφού πάρεις το δήμο σου, και ο δήμος σου δεν...) να καλέσεις εισαγγελέα κλπ. Εγώ θα πρότεινα τηλέφωνο σε μια φιλοζωϊκή (ίσως στην περιοχή σου να ξέρουν και πιο inside πληροφορίες για το δήμο σου) και να σε κατευθύνουν γιατί το κομμάτι εισαγγελέας κλπ δεν το ξέρω!
Ramrod έγραψε:1) Το έβαλα στα "ό,τι να 'ναι" διότι έχω καταλάβει οτι το thread αυτό έχει τον χαρακτήρα της διατύπωσης ερωτήσεων που δε χωράνε σε άλλα threads και ενδεχομένως να επιδέχονται μιας σύντομης απάντησης. Με την δεύτερη πρόταση δεν κατάλαβα τί θες να πεις. Σε κάθε περίπτωση το κάνω μια αναφορά το αρχικό μου, ώστε ενδεχομένως να μεταφερθεί σε κάποιο υπάρχον θέμα για τη φιλοζωία ή και σε κάποιο νέο θέμα που θα δημιουργηθεί (και θα έπρεπε, αν δεν υπάρχει)
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες