gousia έγραψε:Αυτο ειναι κατι που πρεπει να αποδεχτεις
Πάμε καλα? Αυτό είναι επιχείρημα ? Πες την γνώμη σου , πες ότι θες , αλλά μην μου επιβάλεις κάτι. Αυτό που δεν μπορείς να αποδεχτείς εσύ μάλλον είναι οτι υπάρχουν και διαφορετικές γνώμες .
gousia έγραψε:Αυτο ειναι κατι που πρεπει να αποδεχτεις
Jakarta έγραψε:gousia έγραψε:Αυτο ειναι κατι που πρεπει να αποδεχτεις
Πάμε καλα? Αυτό είναι επιχείρημα ? Πες την γνώμη σου , πες ότι θες , αλλά μην μου επιβάλεις κάτι. Αυτό που δεν μπορείς να αποδεχτείς εσύ μάλλον είναι οτι υπάρχουν και διαφορετικές γνώμες .
Jakarta έγραψε:Δεν ειπα αυτό , ξαναδιάβασε τι έγραψα. Δεν μπορείς να λες σαν λογικό επιχείρημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ , στο δημοτικό λέγαμε κάτι τετοια και μετα απειλούσαμε και με ξύλο
Black έγραψε:Έπεσα πάνω σε αυτό το site anoixtessxoles.gr. Μαζεύει υπογραφές για ανοικτές σχολές. Αν και υπέγραψα, δεν γνωρίζω το πώς θα τις αξιοποιήσει οπότε η σοβαρότητα του ελέγχεται. Όπως και να 'χει, πολύς φοιτητικός κόσμος έχει υπογράψει και ψάχνοντας περί τίνος πρόκειται είχε ξεκινήσει ως group στο fb στις καταλήψεις του Σεπτεμβρίου το 2011.
Για όποιον ενδιαφέρεται, όπως εγώ, να τελειώνει αυτή η μεταπολιτευτική νοοτροπία της κατάληψης στις σχολές κάθε τρεις και λίγο νομίζω καλό είναι να παρακολουθεί την κίνηση αυτή είτε από την ιστοσελίδα της είτε από το group της.
Από τη στιγμή που κάποιοι κάνουν ελέγχους στις εισόδους και δεν μας αφήνουν να μπούμε στις σχολές ώστε να έρθουμε σε επαφή με τους συμφοιτητές μας και να εκφράσουμε εκεί την άποψή μας, σας καλούμε όλους να συμμετέχετε σε αυτήν την διαδικτυακή κίνηση.
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες