Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Τρί, 15 Οκτ 2013 12:09 pm

gousia έγραψε:Αυτο ειναι κατι που πρεπει να αποδεχτεις

Πάμε καλα? Αυτό είναι επιχείρημα ? Πες την γνώμη σου , πες ότι θες , αλλά μην μου επιβάλεις κάτι. Αυτό που δεν μπορείς να αποδεχτείς εσύ μάλλον είναι οτι υπάρχουν και διαφορετικές γνώμες .
Jakarta

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό gousia » Τρί, 15 Οκτ 2013 12:15 pm

Jakarta έγραψε:
gousia έγραψε:Αυτο ειναι κατι που πρεπει να αποδεχτεις

Πάμε καλα? Αυτό είναι επιχείρημα ? Πες την γνώμη σου , πες ότι θες , αλλά μην μου επιβάλεις κάτι. Αυτό που δεν μπορείς να αποδεχτείς εσύ μάλλον είναι οτι υπάρχουν και διαφορετικές γνώμες .

Δηλαδη αν στα ελεγα απο κοντα θα φοβοσουν μηπως σε δειρω κιολας?Παναγια μου και Χριστε μου...Ο καθενας με τον ευαισθητο ψυχισμο του τελικα...
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Τρί, 15 Οκτ 2013 12:19 pm

Δεν ειπα αυτό , ξαναδιάβασε τι έγραψα. Δεν μπορείς να λες σαν λογικό επιχείρημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ , στο δημοτικό λέγαμε κάτι τετοια και μετα απειλούσαμε και με ξύλο
Jakarta

Δημοσίευσηαπό gousia » Τρί, 15 Οκτ 2013 12:31 pm

Jakarta έγραψε:Δεν ειπα αυτό , ξαναδιάβασε τι έγραψα. Δεν μπορείς να λες σαν λογικό επιχείρημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ , στο δημοτικό λέγαμε κάτι τετοια και μετα απειλούσαμε και με ξύλο

Θελεις να μιλησουμε καλυτερα για το δημοτικο?Γιατι θα μας κρεμασουν κουδουνια αν συνεχισουμε.
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 15 Οκτ 2013 1:40 pm

Υπάρχουν topics πιο κατάλληλα γι αυτή τη συζήτηση
Προτάσεις/Σχόλια
Συζήτηση σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό dimtsap » Τετ, 16 Οκτ 2013 5:14 pm

Δεν μπορώ να πω πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα αν αλλάξουν. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι πως για να γίνουν καλύτερα πρέπει να αλλάξουν.
dimtsap Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Black » Τετ, 16 Οκτ 2013 6:04 pm

Έπεσα πάνω σε αυτό το site anoixtessxoles.gr. Μαζεύει υπογραφές για ανοικτές σχολές. Αν και υπέγραψα, δεν γνωρίζω το πώς θα τις αξιοποιήσει οπότε η σοβαρότητα του ελέγχεται. Όπως και να 'χει, πολύς φοιτητικός κόσμος έχει υπογράψει και ψάχνοντας περί τίνος πρόκειται είχε ξεκινήσει ως group στο fb στις καταλήψεις του Σεπτεμβρίου το 2011.
Για όποιον ενδιαφέρεται, όπως εγώ, να τελειώνει αυτή η μεταπολιτευτική νοοτροπία της κατάληψης στις σχολές κάθε τρεις και λίγο νομίζω καλό είναι να παρακολουθεί την κίνηση αυτή είτε από την ιστοσελίδα της είτε από το group της.
nulla dies sine linea
Black

Δημοσίευσηαπό teo » Τετ, 16 Οκτ 2013 6:15 pm

Black έγραψε:Έπεσα πάνω σε αυτό το site anoixtessxoles.gr. Μαζεύει υπογραφές για ανοικτές σχολές. Αν και υπέγραψα, δεν γνωρίζω το πώς θα τις αξιοποιήσει οπότε η σοβαρότητα του ελέγχεται. Όπως και να 'χει, πολύς φοιτητικός κόσμος έχει υπογράψει και ψάχνοντας περί τίνος πρόκειται είχε ξεκινήσει ως group στο fb στις καταλήψεις του Σεπτεμβρίου το 2011.
Για όποιον ενδιαφέρεται, όπως εγώ, να τελειώνει αυτή η μεταπολιτευτική νοοτροπία της κατάληψης στις σχολές κάθε τρεις και λίγο νομίζω καλό είναι να παρακολουθεί την κίνηση αυτή είτε από την ιστοσελίδα της είτε από το group της.

Οι Δαπιτες το φτιαξανε.
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 16 Οκτ 2013 6:20 pm

Από τη στιγμή που γίνονται συνελεύσεις, αυτή η πρόταση είναι ψευδής:
Από τη στιγμή που κάποιοι κάνουν ελέγχους στις εισόδους και δεν μας αφήνουν να μπούμε στις σχολές ώστε να έρθουμε σε επαφή με τους συμφοιτητές μας και να εκφράσουμε εκεί την άποψή μας, σας καλούμε όλους να συμμετέχετε σε αυτήν την διαδικτυακή κίνηση.

Επίσης, από ότι έχω δει στο internet πολλοί υπέγραψαν δοκιμαστικά με χιουμοριστικά ονόματα πολλές φορές και οι υπογραφές έγιναν δεκτές.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 16 Οκτ 2013 6:32 pm

Μια βλακεία είναι όποιος και αν το φτιαξε. Υπογράφω ως παπαριδης παπαριδάκης και με εχουν μέσα... Αν έχουν τα άντερα ας κάνουν ΚΑΛΠΗ και ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες