ingenieurin26 έγραψε:2. Κατά τη γνώμη μου, μπλε κάδοι και προειδοποιήσεις πρέπει να εφαρμόζονται μόνο για πρωτοετείς, νέους χρήστες, ανθρώπους γενικά που δεν ξέρανε και έτυχε να κάνουν ένα λάθος. Συχνός χρήστης που έχει την επίγνωση ότι παραβιάζει κανόνες και το λέει κιόλας, κανονικά θα έπρεπε να αποβάλλεται μερικές ώρες για να στρώνει...
Θα συμφωνήσω, ίσως και να ταυτιστώ με αυτό. Διότι δε μπορούμε να ασχολούμαστε με τα ίδια άτομα όλη την ώρα. Αν και δεν είμαι της νοοτροπίας του μόνιμου αποκλεισμού, νομίζω που θα πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο. Είναι και κρίμα, λες κι εμείς δε μπορούμε να ασχοληθούμε με κάτι άλλο θα πρέπει να ανησυχούμε αν όλα πάνε καλά με το φόρουμ. Και ναι, αυτές οι κοκορομαχίες που βλέπουμε στα αμφιθέατρα και γράφονται κι εδώ πιστεύω ότι υποβαθμίζουν τόσο το επίπεδο των θεμάτων όσο και των αναγνωστών του. Το ότι το φόρουμ έχει συντονιστές δε σημαίνει πως αυτοί θα πρέπει κάθε φορά να βάζουν τα όρια στην παιδική χαρά που εξελίσσεται συνεχώς εδώ. Κι οι ίδιοι οι χρήστες είναι αυτοί που βοηθούν στη συντήρηση αυτού του χώρου. Τεσπα, είναι κι αργά και φλυαρώ. Το τόπικ θα «καθαριστεί» και δε θέλω να επαναληφθεί. Κουράζει το θέμα, κι αν στη τελική δε σας αρέσει αυτό που έχουμε εδώ, μη ξαναμπείτε.
Ορίστε και τα σκουπίδια που.. τυπικά τα κρατάμε τις περισσότερες φορές.
Αποκλείστηκαν οι χρήστες OxYdO & skype, ο τελευταίος για ένα ποστ σε άλλο θέμα το οποίο και διαγράφηκε.