cv2013 έγραψε:Απαντηση προς τους υβριστες μου. Εσεις λετε οτι ειμαι φασιστας, εγω ανεβαζω καθημερινα γεγονοτα που αποδεικνυουν αυτα που υποστηριζω και με δικαιωνουν. Εσεις δεν εχετε τι να πειτε και λετε αρλουμπες οπως παντα. Γεια χαρα
Εσεις δεν εχετε τι να πειτε και λετε αρλουμπες οπως παντα.
OxYdO έγραψε:cv2013 έγραψε:]Απαντηση προς τους υβριστες μου. Εσεις λετε οτι ειμαι φασιστας, εγω ανεβαζω καθημερινα γεγονοτα που αποδεικνυουν αυτα που υποστηριζω και με δικαιωνουν. Εσεις δεν εχετε τι να πειτε και λετε αρλουμπες οπως παντα. Γεια χαρα[/spoiler]
Πάτα εδώ φασίστα
Πάντως σε κατανοώ πλήρως. Γεια χαρά και σε σένα
ingenieurin26 έγραψε:Εσεις δεν εχετε τι να πειτε και λετε αρλουμπες οπως παντα.
Αν δεν μπορείς να σεβαστείς τους συνομιλητές σου καλύτερα να φύγεις από εδώ. Εγώ βλέπω ότι κάνουν πολύ φιλότιμες προσπάθειες να σου απαντήσουν. Συγχαρητήρια παιδιά για την υπομονή σας
Ο χρήστης cv2013 αποκλείστηκε για ένα τριήμερο για τον προπαγανδιστικό του χαρακτήρα και για την δημοσίευσή του στο τόπικ του Athens Pride 2013 που δε διάβασε καν τις προηγούμενες δημοσιεύσεις κι απλά πόσταρε αυτό που ήθελε. Σταματήστε να μιλάτε γι'αυτό και φροντίστε μην είστε οι επόμενοι. Έχουμε και διάβασμα αυτή την εποχή.
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες