bladia έγραψε:επιδη κ εγω εχω γραψει σε αιθουσες τοσο του κτιριου γκινη οσο και του κτιριου στου ζωγραφου δεν εχουν καμια σχεση...μην τρελαθουμε...
Όταν λες έχεις γράψει Ζωγράφου εννοείς ότι έχεις γράψει και στο Αντοχής Υλικών? Επειδή και αυτό το κτίριο συμπεριλαμβάνεται στις αίθουσες εξέτασης.
bladia έγραψε:συγκρινεις τα δυο κτιρια και το 'πανω' ειναι σαφως καλυτερο
Με εξαίρεση τα μικρά θρανία των αμφιθεάτρων του Γκίνη, υπάρχει αίθουσα ή αμφιθέατρο στο Ζωγράφου που να υπερτερεί σε άνεση των αιθουσών/σχεδιαστηρίων του Γκίνη?
bladia έγραψε:κ εκτος των αλλων ανεσεων ας παρουμε το θεμα της μετακινησης των φοιτητων ως εκει...η πλειονοτητα των φοιτητων απο επαρχια μενει στη περιοχη του ζωγραφου οποτε διευκολυνονται
Δεν καταλαβαίνω τι θα πει "φοιτητές από επαρχία". Τι είναι τα παιδιά αυτά, κουτσά ή στραβά? Κι εγώ από επαρχία είμαι, by the way και μένω 10 λεπτά από Ζωγράφου αλλά δεν με ενδιαφέρει που μένει η πλειονότητα των φοιτητών από επαρχία αλλά που μένει η πλειονότητα των φοιτητών ΓΕΝΙΚΩΣ. Και καλώς ή κακώς η πλειονότητα ΔΕΝ μένει Ζωγράφου. Εϊναι τόσο απλό.
bladia έγραψε:οπως επισης διευκολυνονται ολοι οσοι εχουν αμαξι
Καλώς η κακώς επίσης, η πλειονότητα των φοιτητών ΔΕΝ έχει αμάξι.
bladia έγραψε:τελος οι υπολοιποι οι οποιοι ερχονται με μεσα μαζικης μεταφορας δεν νομιζω πως θα αλλαξει κατι να ερχονται για 7-8 μερες εκει οπου ερχονται ολο το χρονο
Συγγνώμη, αυτό επειδή το να το λες είναι εύκολο, μπορείς να το εξηγήσεις πιο συγκεκριμένα? Η προσέλευση των φοιτητών όλο το χρόνο δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτή των εξετάσεων καθώς στα μαθήματα πηγαίνουμε διάσπαρτοι σε όλες τις πιθανές ώρες ενώ στις εξετάσεις θα σκάμε όλοι μαζί ταυτόχρονα. Επίσης για Ζωγράφου υπάρχουν 2 λεωφορεία όλα κι όλα (ουσιαστικά ενάμισο, αφού το 242 είναι αναξιόπιστο άπο άποψη συχνότητας), ενώ για Γκίνη υπάρχουν 10 λεωφορεία τουλάχιστον, 6 τρόλλευ, 2 γραμμές μετρό και ηλεκτρικός. Να βράσω και την έλλειψη πάρκινγκ και τον δακτύλιο.