Συζήτηση για τα αναβληθέντα μαθήματα (Χειμερινή εξεταστική 2012-13)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Συζήτηση για τα αναβληθέντα μαθήματα (Χειμερινή εξεταστική 2012-13)

Δημοσίευσηαπό ifi » Κυρ, 03 Φεβ 2013 12:39 pm

Συμφωνώ πως το έχουμε κουράσει πάρα πολύ.Μια χαρά είναι την Τετάρτη, αν κ πιστεύω πως είναι απίθανο να αλλάξει η ημέρα αυτή.
ifi

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό giorikas » Κυρ, 03 Φεβ 2013 1:36 pm

οχι παιδια μην ακουω καντε παρεα με τον omerta.... εγω προσωπικα ημουν εξαρχης αντιθετος στο να δωθει το μαθημα την τεταρτη ( για την προηγουμενη παρασκευη δεν το συζηταω καν......) και αμεσως εστειλα email στους καθηγητες να το αλλαξουν γιατι θεωρησα πως μας ανατρεπει το προγραμμα.....το ιδιο ομως θεωρω και τωρα παιδες.... καλως η κακως (κακιστα κατ εμε) μπηκε το μαθημα τεταρτη και εχουν περασει τοσες μερες.... οσοι ηταν αποφασισμενοι να το δωσουν εβαλαν λιγο στην ακρη την εδαφομηχανικη (η οποιο αλλο μαθημα ηταν μετα) και ξαναρχισαν την υδρολογια.... συγνωμη αλλα τωρα ειναι αργα για να το αλλαξουμε, ας ειχε γινει πριν το σ\κ, τωρα ξανατιναζουμε μονοι μας το προγραμμα στον αερα, μονο και μονο για να μας ερθει η μιμικου η η γραμματεια, καπακι λεγοντας πως μας κανει και χαρη....δεν ειναι χαρη, ειναι εμποδιο να ξανααναβληθει....
giorikas

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό bellatrix » Κυρ, 03 Φεβ 2013 1:47 pm

συγνωμη κιολας αλλα κανεις λαθος...κι εγω εχω διαβασει υδρολογια και θα τη δωσω σιγουρα, αλλα ειχα ηδη ενα προγραμμα για βελτιστοποιηση και εδαφομηχανικη...ε οχι λοιπον επειδη ετσι τους τη βαρεσε και θελουν να μας κανουν μπαχαλο το προγραμμα, να μας εκδικηθουν για την αναβολη του μαθηματος (σαν να φταιγαμε εμεις), να τους κανουμε τη χαρη...Εγω προσωπικα δεν εχω ξαναασχοληθει με υδρολογια αυτες τις μερες γιατι θεωρω οτι δεν ηταν σωστη η σταση τους κι ετσι εστω και την τελευται στιγμη πρεπει να αναθεωρησουν...(αλλωστε παρθηκε αποφαση και απο το ΔΣ).

ΥΓ:1 κρατησαν απαραδεκτη σταση την προηγουμενη παρασκευη που ανακοινωσαν την αναβολη σχεδον δυο ωρες πριν την εξεταση και συνεχιζουν ακομα...
2. φυσικα και δεν μας κανουν χαρη αλλα κανουν το αυτονοητο...βαζουν το μαθημα που αναβληθηκε στο τελος τησ εξεταστικης κι οχι αναμεσα σε αλλα δημιουργωντας μπαχαλο...
bellatrix

Δημοσίευσηαπό giorikas » Κυρ, 03 Φεβ 2013 2:08 pm

Δε με καταλαβες....δε νομιζω πως μας κανουν χαρη... Αυτοι θα νομιζουν πως θα μας κανουν χαρη (το αυτονοητο που λες ) και θα γινουν ανυποφοροι .....και πεισε με για το αντιθετο....... Και αυτο που λεω ειναι πως εχουμε ευθυνη γτ καθυστερησαμε με το Δ.Σ. απο πεμπτη σε παρασκευη μπορουσε να χε τελειωσε το θεμα.....αρκουνε 2 μερες για να παρεις αποφαση και να γινεις στενος κορσες στη γραμματεια και να το αλλαξει.....τωρα καθυστερησαμε πολυ και αν τελικα αναβληθει το μαθημα θα ναι παλι την τελευταια στιγμη.....
giorikas

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Κυρ, 03 Φεβ 2013 2:42 pm

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου αν και το έχουμε υπερ-κουράσει το θέμα. Το πότε θα εξεταστεί το μάθημα δεν έχει σχέση με το αν έχουμε διαβάσει ή όχι (τουλάχιστον έτσι πρέπει) αλλά σύμφωνα με ένα πρόγραμμα που βγήκε πριν από καιρό και λέγεται πρόγραμμα εξεταστικής. Καλώς ή κακώς πάντα υπάρχουν τα τυχερά (βλ. απεργίες κ.α) και ο σκοπός της αναβολής ήταν για το συμφέρον των περισσότερων τόσο πρακτικά όσο και οικονομικά. Το να βάλουν το μάθημα τη Τετάρτη όπως και έγινε έχει μάλλον πιο πολύ εκδικητικό χαρακτήρα παρά πρακτικό (καλύτερα να εξεταζόταν την Παρασκευή άμα είναι έτσι) γιατί μιλάμε για ένα εξ'αναβολής μάθημα το οποίο δε μπορούν να στο βάζουν έτσι ενδιάμεσα στην εξεταστική και μάλιστα μέσα στη βδομάδα και σε τι βδομάδα! (από στατική σε εδάφη με δωράκι το επιλογής)
Στη συνέχεια, να πω ότι σαφώς αυτοί που πρέπει να ωφεληθούν από την όποια αλλαγή είναι τα παιδιά του τρέχοντος εξαμήνου κι ύστερα όποιοι το χρωστάνε. Κι εμένα δε με βόλευαν τα μαθήματα που ήθελα να δώσω από προηγούμενα εξάμηνα αλλά τι φταίνε οι υπόλοιποι; Το θέμα του διαβάσματος ακούγεται μάλλον αστείο γιατί με την ίδια λογική κανένα μάθημα (θεωρητικά) δε περιμένεις να το διαβάσεις μέσα στην εξεταστική, το παρακολουθείς και το διαβάζεις στη διάρκεια του εξαμήνου οπότε ας κάνουμε την εξεταστική 2 βδομάδες να ξεμπερδεύουμε.
Το σωστό κατ'εμέ είναι τα αναβληθέντα μαθήματα να μπαίνουν στο τέλος της εξεταστικής ή στη τελική Σάββατα ώστε να μην διαταράσσουν το υπόλοιπο πρόγραμμα και δε με απασχολεί τι δίνουν οι μεγαλύτεροι εάν αυτό γίνεται προς όφελος των παιδιών του 5ου εξαμήνου, κάτι το οποίο δεν έγινε. Δε το λέω για να αλλάξουν την απόφαση που ήδη πήραν, μιας που προσωπικά έχω απογοητευτεί από την ομάδα της υδρολογίας που στην αρχή του εξαμήνου φάνταζε ιδανική, αλλά γιατί το ορθό οφείλει να λέγεται ασχέτως αν εφαρμόζεται.

Τέλος, να πω ότι οι προσωπικοί διάλογοι κι οι αψιμαχίες δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα, αντίθετα το κουράζουν γι'αυτό παρακαλώ να αποφεύγονται. Να μη το ξαναπούμε.

c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Mechalis » Κυρ, 03 Φεβ 2013 3:11 pm

Τι ακριβώς εννοείται με την έννοια της εκδικητικότητας; Υπάρχει συγκεκριμένο κίνητρο ή εννοείται γενικά ο φθόνος;
Mechalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Κυρ, 03 Φεβ 2013 3:19 pm

Mechalis έγραψε:Τι ακριβώς εννοείται με την έννοια της εκδικητικότητας; Υπάρχει συγκεκριμένο κίνητρο ή εννοείται γενικά ο φθόνος;

Θα σου απαντήσω ως εξής: την Παρασκευή που αναβλήθηκε το μάθημα εγώ ήμουν στο κτίριο Γκίνη και συνομιλούσα με τον κ. Μαμάση ο οποίος ήταν εκεί. Χωρίς να θέλω να τον χαρακτηρίσω είτε θετικά είτε αρνητικά ο ίδιος μου είπε ότι "εύχομαι τη μέρα που θα γίνει τελικά η εξέταση να έχει εξέγερση το κέντρο της Αθήνας, να δω τι θα λέτε μετά."
Δε σου λέω ότι γι'αυτό και αποφάσισαν την εξέταση εκείνη τη μέρα, αλλά ότι απλά δεν ενδιαφέρθηκαν κι ιδιαίτερα για πότε θα ήταν σωστότερο, γεγονός που και πάλι είναι απογοητευτικό.

Υ.Γ. προς αποφυγή των παρεξηγήσεων, σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι ο κ. Μαμάσης ή ο οποιοσδήποτε προσωπικά ευθύνεται γι αυτή τη κατάληξη. κι επειδή ξέρω ότι ο κ. Μαμάσης διαβάζει το φόρουμ αλλά και γράφει σε αυτό δε θα το έγραφα αν δε το έλεγε, μεταξύ σοβαρού και αστείου(?), θέλω να πιστεύω. μην αρχίσουμε όμως να κράζουμε τώρα σας παρακαλώ!
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό airetikos » Κυρ, 03 Φεβ 2013 3:21 pm

eX-mc έγραψε:"εύχομαι τη μέρα που θα γίνει τελικά η εξέταση να έχει εξέγερση το κέντρο της Αθήνας, να δω τι θα λέτε μετά."

Κρίμα για εναν κατα τεκμήριο σωστό άνθρωπο να λέει τέτοια πράγματα.. Εχουμε μιλησει για αυτο το θεμα πολλες φορές και αν και διαφωνω, ποτε δεν ειπε τετοιο πραγμα... Κριμα....
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Nysta » Κυρ, 03 Φεβ 2013 3:32 pm

teo έγραψε:Δεν ξέρω. Πάντως άμα συνεχίσουμε να πιέζουμε κάτι θα γίνει στο τέλος. Άμα το αφήσουμε έτσι θα είναι απλά μια ακόμα κακή παρακαταθήκη

όταν παίρνεις αποφάσεις ΔΣ πρέπει να τις προασπίζεις. Ή θα επιβάλεις στη διοίκηση την απόφαση του συλλόγου, αφου και αυτή θέλει να επιβάλλει την δική της, ή θα δεχθείς την στρατηγική της. Η ΠΚΣ κατεβάζει ψηφίσματα να κλείσει η σχολή σε μέρα απεργίας και δεν πάει να την κλείσει, ο εγκέλαδος βγάζει ανακοινώσεις κράζοντας την Μιμίκου που ψήφισε για πρόεδρο πριν απο 5-6 χρόνια και δεν ανοίγει την πιθανότητα να διασφαλίσει οτι δε θα δοθεί το μάθημα. Θα σταματήσετε ποτέ τις φλυαρίες;
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό civil_emp » Κυρ, 03 Φεβ 2013 3:40 pm

εν πασει περιπτωσει, αυτη τη στιγμη που μιλαμε, υπαρχουν φοιτητες (ανεξαρτητως εξαμηνου) που εχουν τροποποιησει το προγραμμα διαβασματος αυτων των ημερων βασιζομενοι στην ανακοινωση της γραμματειας για υδρολογια την τεταρτη. δεν μπορουμε παλι να περιμενουμε ανακοινωση τελευταια στιγμη (στην καλυτερη των περιπτωσεων τη δευτερα απογευμα, και περισσοτερες πιθανοτητες την τριτη) για αναβολη.
αν ηταν να ειχε γινει κατι, θα επρεπε να ειχε ξεκαθαριστει την παρασκευη που μας περασε.
civil_emp

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης