Αυτά από προσωπική ΕΜΠειρία!

Συντονιστής: University Editors
Δεν νομίζω ότι είναι πρακτικό να μαζεύονται φοιτητές από ένα έτος και να συζητάνε για μαθήματα που δεν έχουν διαδαχθεί και για τα προβλήματά τους. Νομίζω ότι είναι απαραίτητη πάντα η βοήθεια από μεγαλύτερους αλλά και γενικά καλό είναι τα οποιαδήποτε προβλήματα να αντιμετωπίζονται συνολικά από το σύλλογο είτε επισήμως είτε ανεπίσημα.
Βέβαια δεν είναι πρακτικό και να μαζευτούν μια μέρα φοιτητές από όλα τα έτη και να συζητάνε για όλο το πρόγραμμα σπουδών...
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
korfolatis έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι οι συνελεύσεις έτους δεν μπορούν εύκολα να βελτιώσουν την κατάσταση.
Δεν νομίζω ότι είναι πρακτικό να μαζεύονται φοιτητές από ένα έτος και να συζητάνε για μαθήματα που δεν έχουν διαδαχθεί και για τα προβλήματά τους. Νομίζω ότι είναι απαραίτητη πάντα η βοήθεια από μεγαλύτερους αλλά και γενικά καλό είναι τα οποιαδήποτε προβλήματα να αντιμετωπίζονται συνολικά από το σύλλογο είτε επισήμως είτε ανεπίσημα.
Βέβαια δεν είναι πρακτικό και να μαζευτούν μια μέρα φοιτητές από όλα τα έτη και να συζητάνε για όλο το πρόγραμμα σπουδών...
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
merde_conserve έγραψε:Αν μπορέσετε και τα καταφέρετε παιδιά, πραγματικά μαγκιά σας. Βλέπω πάντως να γίνονται μεγάλα βήματα προόδου από τότε που μπήκα εγώ, σε όλους τους σχετικούς τομείς. Και όχι, δεν πρόκειται να παινέψω το σπίτι μου.![]()
θα μπορώ να αποφανθώ μετά την παρασκευη (party time!)...![]()
morisson έγραψε:Κοιτα ακη,για να βλεπουμε και λιγο την πραγματικοτητα όπως ειναι.Λοιπον πρωτα απο ολα,όπως έχω ξαναγραψει οι προτασεις αυτες μπορουν να γινουν απο ατομα που βρισκονται καθημερινα στα αμφιθέατρα και βιώνουν τα προβλήματα.Θα βλεπεις και εσυ οτι ηδη υπο αυτό τον όρο έχουμε πεσει στην μειοψηφία.Ακομα το ζητημα αυτο,όσο κι αν δεν το πιστευουμε,εχει αμεση σχεση με τους φιλους μας στο πρωτο έτος που ανήκουν σε καποια παραταξη.Για του λογου το αληθες ας επιβεβαιώσει καποιος το τι συμβαίνει στην συνευλευση του 3 έτους στην οποια αναφερθηκε και ο/η lawine.Περιττό ειναι να αναφερω οτι συμφωνώ με μια τετοια κινηση,αλλα πραγματικα θα απογοητευτω αν δω μια συνελευση 1 ετους με εσενα, εμενα,τον lost in athens και 10 αλλους.
SoundOfSilence έγραψε:Γιατί θεωρούμε τοσο κακό να προτείνουμε μια συνέλευση έτους για συζήτηση; Γιατι να πρέπει να συγκεντρωθουν υπογραφες για αυτο; Υπογραφες μαζεψτε για την αποφαση! Μάλλον το ιδιο θα έπρεπε να γίνεται και στις γενικές συνελεύσεις:ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες