Συζήτηση για τα αναβληθέντα μαθήματα (Χειμερινή εξεταστική 2012-13)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Τεχνική Υδρολογία (2012-13)

Δημοσίευσηαπό elina2_092 » Παρ, 25 Ιαν 2013 9:03 pm

eirini8 έγραψε:Συμφωνω απολυτα , προφανως και δεν υπαρχει λογος να χανουμε το χρονο μας τωρα. Μπορουμε να αφησουμε να ξεκαθαριστει πρωτα η κατασταση με τα μεσα και ειμαι σιγουρη οτι μολις γινει αυτο πολλοι θα ειναι αυτοι που θα ενδιαφερθουνε να ασχοληθουνε με το ποτε θα γινει η εξεταση.
Κι εγω προσωπικα οσον αφορα τα χρηματα τυχαινει να εχω 10 ευρω για να περασω μεχρι το τελος του μηνα, οποτε δεν μου ηταν και το πιο ευκολο να παω και να επιστρεψω καθως δεν εχω και δικο μου μεσο.

Ελα πες την αληθεια... Αν ηθελες πραγματικα να δωσεις το μαθημα θα επαιρνες ταξι , θα παρακαλαγες τον ταξιτζη να σε παει οσο πιο κοντα στο πολυτεχνειο γινεται , δινοντας του και τα 10 ευρω, θα συνεχιζες με τα ποδια, εχοντας υπολογισει τον χρονο που χρειαζεσαι για να μην αργησεις σαν καλη φοιτητρια που εισαι, θα εδινες το μαθημα , μετα θα αφιερωνες ενα τριωρο για να γυρισεις σπιτι με τα ποδια και τελος θα ζητιανευες απο φιλους και γνωστους λιγο φαι την ημερα μεχρι και το τελος του μηνα... Απλα παραδεξου οτι δεν ηθελες να δωσεις το μαθημα, απλα πες το..!! Αυτος ηταν ο λογος ετσι???

giorikas έγραψε:πληροφοριακα το σ\κ που ερχεται παλι 24ωρες εχει.....γιατι βλεπω μια μεγαλη χαρα για αμεσο σ\κ

:thumbup:
Τελευταία επεξεργασία από eX-mc και Παρ, 25 Ιαν 2013 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων.
elina2_092

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Συζήτηση για τα αναβληθέντα μαθήματα (Χειμερινή εξεταστική 2012-13)

Δημοσίευσηαπό galo » Παρ, 25 Ιαν 2013 9:11 pm

Πιαδια μια ερωτηση ... Ερχομαι απο Κρητη και μου εχει μεινει ενα μαθημα χειμερινο. Το μαθημα ειναι το Προεντεταμενο τη δευτερα! Ακουσα εχουν απεργειες λεωφορεια και τρολει. Ξερει κανεις να μου πει με σιγουρια ποτε ακυρωνεται ενα μαθημα? οταν εχουν ολα τα μεσα απεργια η καποια απο αυτα???? Τα λεωφορεια ας πουμε?? Ειναι σημαντικο ερχομαι με αεροπλανο και τα εξοδα θα ειναι πολλα αν ανεβω χωρις λογο!
galo

Έτος εισαγωγής: 2003

Re: Τεχνική Υδρολογία (2012-13)

Δημοσίευσηαπό QSG » Παρ, 25 Ιαν 2013 9:22 pm

kliu έγραψε:εγω ξερω ενα πραγμα : οταν δε θες να κανεις κατι βρισκεις ενα καρο λογους και τροπους για να μην το κανεις..το ιδιο ισχυει και οταν θελεις να κανεις κατι..τελος παντων εμενα το παραπονο μου ειναι αλλο..το παραπονο μου ειναι στο οτι σε αυτη τη χωρα εν γενει και τις τελευταιες ημερες ειδικα κανεις δε θελει να κανει το χρεος του , τη δουλεια του.. ξεκινωντας απο τους εργαζομενους του μετρο που θεωρητικα ειχαν αιτημα απεργιας τη μειωση των εισφορων τους (κανεις δε θελει κατι τετοιο αλλα ας δουμε γυρω μας σε ΟΛΟΥΣ εχουν μειωθει εξαντλητικα τα εισοδηματα)..επειτα η κυβερνηση μιας και δε μπορεσε να βρει καλυτερη λυση (πραγμα που για ναγινει θα πρεπει να παει πολυ πισω και πολυ βαθια στα προβληματα αυτης της χωρας) αποφασιζει επιστρατευση.λογικο οι αντιδρασεις να ενταθουν. επειτα συμπαραστεκονται κ ολα τα αλλα μεσα..στα δικα μας τωρα..η πρυτανεια δεν ανελαβε ευθυνη να αναβαλει ολες τις εξετασεις το αφησε σε καθε σχολη..εστω..η δικη μας σχολη το αφηνε στους καθηγητες...οι καθηγητες το αφηναν στη σχολη..οι φοιτητες αμεσως να μη δωσουν ..ξερετε με αυτη τη λογικη εχουμε οδηγηθει οπου ειμαστε..και οσο υπαρχει αυτη η λογικη της ευκολης λυσης , της αντιδρασης σε ολα τα δυσκολα με ακυρωση καταστατσεων με καταληψεις με φωνες με βρισιες , της μετονομασιας μιας δυσχερους καταστασης σε παρανομη, αδικη κλπ κλπ δε θα παμε πουθενα..φαυλος κυκλος ..αυτο ειναι το ενοχλητικο..κανεις δε κοιτα αυτο που ειναι υποχρεωμενος πρωτα κοινωνικα και ηθικα να κανει..

1ον: θεωρώ οτι εξέταση θα είχε αναβληθει ό,τι μέιλ και να είχε στείλει ο οποιοσδήποτε, οπότε ήθελε δεν ήθελε κάποιος θα ακυρωνόταν το μάθημα, όπως άλλωστε και στις υπόλοιπες σχολές.(εμας μας καθυστέρησαν λίγο παραπάνω αλλά τέλοσπάντων).

2ον: οταν κοιτάζω γύρω μου και βλέπω ότι σε όλους έχουν μειωθεί τα εισοδήματα το μόνο που νοιώθω είναι μίσος για όσους είναι εκεί πάνω και θα έκλεβαν μέχρι και την τελευταία δεκάρα απ αυτή τη χώρα.και μετά σου λένε μέσα στη μούρη σου "ξέρεις πρέπει να κανεις υπομονη".εννοείται οτι θα εξαγριωθούν και θα κανουν και απεργιες και πολύ χειρότερα.το ότι οι υπόλοιποι στους οποιους μείωσαν το εισόδημα δεν αντιδρούν δεν σημαίνει ότι αυτός που απεργεί είναι λάθος....

3ον: έχουμε οδηγηθει εδώ που είμαστε γιατι ολοι κοιτανε τον εαυτο τους.οπως πχ τωρα τρωγομαστε μεταξυ μας γιατι ο ενας λεει δεν μπορω να ερθω, ο αλλος λεει να παρεις ταξι,ο ενας εχει λεφτα για ταξι,ο αλλος δεν εχει,ο αλλος φοβαται μην ξεχασει αυτα που διαβασε και θελει να δωσει οσο το συντομοτερο...δεν υπαρχει λογος τσακωμου απ τη στιγμη που ολοι μπηκαμε για καποιο λιγο-πολυ κοινο λογο στη σχολη.ολοι θελουμε να δουλευουν τα παντα ρολόϊ, αλλα με αυτες τις συνθηκες απλα δεν γινεται...θα βγαλουν οι καθηγητες μια ημερομηνια για το μαθημα και τέλος, όσο και να τσακωνεστε εδω περα...
*σορρυ για το τερααααστιο ποστ
Can't change anyone but yourself....
Άβαταρ μέλους
QSG

Δημοσίευσηαπό m.q.n.i.n.a » Παρ, 25 Ιαν 2013 10:51 pm

galo έγραψε:Πιαδια μια ερωτηση ... Ερχομαι απο Κρητη και μου εχει μεινει ενα μαθημα χειμερινο. Το μαθημα ειναι το Προεντεταμενο τη δευτερα! Ακουσα εχουν απεργειες λεωφορεια και τρολει. Ξερει κανεις να μου πει με σιγουρια ποτε ακυρωνεται ενα μαθημα? οταν εχουν ολα τα μεσα απεργια η καποια απο αυτα???? Τα λεωφορεια ας πουμε?? Ειναι σημαντικο ερχομαι με αεροπλανο και τα εξοδα θα ειναι πολλα αν ανεβω χωρις λογο!

Κοίτα κρίνοντας από το τι έχει γίνει τις τελευταίες φορές, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αναβολής όταν απεργούν όλα τα μέσα. Απ'ο,τι φαίνεται τη Δευτέρα θα υπάρχει απεργία σε λεωφορεία-τρόλεϊ-ΟΣΕ ενώ θα λειτουργούν μετρό-τραμ-ηλεκτρικός (ξαναλέω με βάση ό,τι ξέρουμε μέχρι στιγμής). Οπότε πιστεύω ότι τα μαθήματα της Δευτέρας θα δοθούν. Ελπίζω να μη σε πάρω στο λαιμό μου :shifty: καλή επιτυχία στο προεντεταμένο!
Άβαταρ μέλους
m.q.n.i.n.a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Nysta » Παρ, 25 Ιαν 2013 11:19 pm

εγώ να πώ μια ιδέα, ωραία* τα λέμε από εδώ αλλά θέλετε να κανονίσουμε μια συνάντηση από κοντά για να το λύσουμε; αν το θεωρείτε καλή πρόταση συζητάμε ώρα, μέρος προφανώς στη σχολή, το αυτοδιαχειριζόμενο κυλικείο είναι ανοιχτό το σ/κ, έχει χώρο και θέρμανση, και μάλλον μας χωράει.

*το ''ωραία'' είναι επίρρημα που ξακαθαρίζει ότι η χρήση του είναιι τυπική, στην πραγματικότητα η κουβέντα αναδεικνύει την αναμενόμενη γκρίνια...για αυτή δε φταίμε εμείς(σήμερα τουλάχιστον)
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό bulldog85 » Σάβ, 26 Ιαν 2013 12:13 am

Ναι μαζευτειτε 10 άτομα και αποφασειστε..εγώ προτείνω να αποφασίσουν οι καθηγητές και αν έχουμε αντιρρήσεις τους τις λέμε..
bulldog85

Δημοσίευσηαπό omerta » Σάβ, 26 Ιαν 2013 6:53 pm

ποτε θα βγει ανακοινωση για υδρολογια ;;;
omerta

Re: 24/01- : Απεργίες ΜΜΜ vol.2

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 26 Ιαν 2013 10:48 pm

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι εξετάσεις της Δευτέρας 28ης Ιανουαρίου 2013 θα διεξαχθούν κανονικά (Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της Σχολής, όταν δεν υπάρχει απεργία όλων των ΜΜΜ).
ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Αυτή τη φορά είχαν αξιοζήλευτα αντακλαστικά, αλλά φανταστείτε να απεργήσουν τελικά όλα τα ΜΜΜ τι θα κάνουν τότε!

πηγή
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Σάβ, 26 Ιαν 2013 11:29 pm

Την δευτέρα το προεντεταμένο είναι 8:30 και τα λεωφορεία δεν θα κινούνται. Πως θα πάμε Γκίνη γαμώ?
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό murw » Σάβ, 26 Ιαν 2013 11:58 pm

Εχει μετρο!
Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...
murw

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης