Στις περισσοτερες κατηγοριες δημοσιων υπαλληλων πρεπει να ειμαστε πρωτοι. και οι περισσοτεροι απο αυτους ειτε δουλευουν τριωρα-τετραωρα ειτε καθονται σε μια καρεκλα ολη μερα και αν πας να εξυπηρετηθεις σε κοιτανε σα να σαι κουραδα..
nqm έγραψε:Βαλε με το νου σου ότι η ελλαδα θα επρεπε και θα μπορουσε να ειναι πιο πολυ στραμμενη προς την αγροτικη ζωη λογω κλιματος, εδαφων κτλ. Δεν μπορει να συγκριθει με αυστριες, ελβετιες και δε ξερω γω τι αλλο, που ζουνε κυριως μεσω τραπεζων, εταιριων κτλ και "επιβαλλεται" να απασχολουν πιο πολυ κοσμο σε δουλειες γραφιου. Επειτα συνυπολογισε και την αποτελεσματικοτητα των αντιστοιχων δημοσιων υπαλληλων σε καθε χωρα καθως και το ποσες απο τις εργατοωρες που σημειωνεις παραπανω οντως ειναι εργασια και βλεπεις πως ειναι η κατασταση..
nqm έγραψε:δυο γονεις δημοσιους υπαλληλους εχω, ειναι δυνατον να εχω εμμονη? Η μονη εμμονη μου ειναι με τη βλακεια ή την ανικανοτητα ή την αδιαφορια ή ολα αυτα μαζι αρκετων που καθονται πισω απο ενα γραφειο και σε κοιταν αφ υψηλου. Εκτος ρε παιδια αν μονο στο μυαλο το δικο μου ειναι ολα αυτα και εσας σας εχουν στα πουπουλα μολις μπαινετε σε καποια δημοσια υπηρεσια
nqm έγραψε:Και δεν λυνεται αν δεν ξεμπερδευουμε με τους εξω μια και καλη, γιατι τους συμφερει να μας εχουν στα γραφεια και να μην παραγουμε τιποτα εκτος απο εκτυπωμενα Α4.
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες