δεν μπορεις να παλυευεις για τα δικαιωματα σου χωρις να σαι σε παραταξη?? εχω σταματησει να κατεβαινω σε πορειες με κομματικοποιημενα ατομα ( "ελα μαζι μας για ασφαλεια" ) αλλα με πολιτικοποιημενους-μη κομματικοποιημενος φιλους. και παντα (πααααντα) θα στα πρηξουν οι των παραταξεων (των αριστερων, οι αλλοι δε με βρισκουν μαλλον ενδιαφερουσα και δε μου μιλανε) για αγωνες, μαχες, αιματα, συλλογικοτητες και δε συμμαζευεται.... φρικη. θα με παρουν τηλεφωνο 3 φορες και θα τους ψηφισω τρεχοντας, επειδη με ειδαν σε μια πορεια και με θεωρησαν δικια τους. αυτο υποβιβαζει τη νοημοσυνη τους, μαλλον, και εμενα ως ανθρωπο....

πολυ θα θελα να δω σε μια ΓΣ λοιπον να κανουν ησυχια και να μη πηγαινουν πανω κατω δεξια αριστερα και να μιλανε και να σχολιαζουν γιατι, γαμωτο, ΠΡΟΣΠΑΘΩ Ν ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ο δαπιτης ΚΑΙ ο πασπιτης ΚΑΙ ο εαακιτης ΚΑΙ ο εγκαλαδιτης ΚΑΙ ο κνιτης και δεν ξερω ποιος, για ν αποκτησω τη γνωμη ΜΟΥ, και επειδη μαλλον δε θα ξερω ολες τις τελευταιες εξελλιξεις, θα εχω απορια κ θα ρωτησω το διπλανο μου, αλλα ειλικρινα, μη με ζαλιζετε, δε θα σωσετε σημερα τον κοσμο, ουτε περναει πια αυτο το παιχνιδι εντυπωσιασμου με τις φωνες και τις βρισιες (οχι σε νοημονες ανθρωπους τουλαχιστον...

στις πορειες του δεκεμβρη παλι τσακωνοσασταν (για το προς τα που θα παει η πορεια, για παραδειγμα).... το κοινο καλο πανω απ ολα!
δεν ηρθα στις εκλογες γιατι κανεις δεν ενδιαφερηκε ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ας σας ακουγεται εγωιστικο.
συγνωμη που τα γραφω μπερδεμενα, εξαλλου δε θα καταλαβουν και τιποτα αυτοι που δεν καταλαβαιναν μεχρι τωρα, οχι γιατι ειναι χαζοι, αλλα γιατι δε θελουν. μαλλον για μενα τα γραφω, απ το πληκτρολογιο, αφηνω τα επαναστατικοτερα μεσα για τους επαναστατες, προφανως οι υπολοιποι ειμαστε αναξιοι...