από ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Παρ, 06 Ιούλ 2012 10:36 pm
Λέγοντας εξαρχής ότι δεν χρωστάω το συγκεκριμένο μάθημα και επομένως δεν έχω κάποιο προσωπικό συμφέρον ήθελα να κάνω κάποιες παρατηράσεις:
α) Από καθαρή περιέργεια και μόνο,αυτήν την λίστα με τα ονόματα όσων κατέβηκαν σήμερα να εξεταστούν ποιος την έχει;Θέλω να πω,έχει εξασφαλιστεί με κάποιο τρόπο ότι δεν θα προστεθούν επιπλέον ονόματα εκ των υστέρων με αποτέλεσμα η λίστα να χάσει το νοημά της;
β) Αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να πέσετε να με φάτε,θεωρώ πως είμαστε όλοι λίγο υπερβολικοί στους χαρακτηρισμούς μας προς τον καθηγητή του μαθήματος τον οποίο βέβαια δεν γνωρίζω αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν ξύπνησε το πρωί και είπε τι καψόνι να κάνω σήμερα στους φοιτητές...Ενδεχομένως όντως η κατάσταση που προέκυψε να οφείλεται σε κάποια κακή ενδοσυνεννόηση του τομέα!
γ) Και κυριότερο!Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται παράλογο να προκύψει κάποια λύση που να αφορά όλους τους φοιτητές ακόμα και εκείνους που δεν κατέβηκαν να δώσουν (για να σας προλάβω λέω ότι όυτε εγώ θα θεωρούσα απολύτως λογικό κάτι τέτοιο) και από την άλλη σας φαίνεται λογικό να περάσουν όλοι απλά και μόνο επειδή σήμερα ο δρόμος τους τους έβγαλε στο γκίνη!Δηλαδή η φυσική μας παρουσία στην εξέταση αποτελεί από μόνη της σίγουρη επιτυχία;Κταλαβαίνω πως πρόκειται για μία συμβιβαστική λύση απλά εμένα μου ακούγεται ως ο ορισμός του παράλογου