Εξέταση Πιθανοτήτων (Εαρινή 2011-12)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Πιθανότητες-Στατιστική (2011-12)

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 06 Ιούλ 2012 9:29 pm

merde_conserve έγραψε:Για το "ποιός φταίει" δεν θα πρεπε να κάνουν σπέκουλα οι φοιτητές. Θα πρεπε να χει βγει υπεύθυνη ανακοίνωση από τη σχολή μας (γιατί αυτή θίγει), που να εξηγεί ποιός φταίει και να προτείνει άμεσα κάποια λύση. Το να κάνει η σχολή την πάπια είναι τραγικό, σαν την Πάντειο θα καταντήσουμε σε λίγο.

Φήμες ότι η εξέταση θα διεξαχθεί από κοινού με το αντίστοιχο μάθημα του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου την Τρίτη ελέγχονται ως ανακριβείς.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό cwk-john » Παρ, 06 Ιούλ 2012 9:35 pm

βγήκε ανακοίνωση!
Άβαταρ μέλους
cwk-john

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό cwk-john » Παρ, 06 Ιούλ 2012 9:36 pm

katwo έγραψε:
ntinakos έγραψε:
mare έγραψε:Τι εννοεί ο καθηγητής όταν λέει θα βγει ανακοίνωση για το πότε θα γίνει η εξέταση του μαθήματος? Η εξέταση του μαθήματος ήταν σήμερα! Όλοι έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό και δε νομίζω να δεχτεί κανείς μία ημερομηνία εξέτασης κάποια άλλη μέρα, εφόσον φαντάζομαι ότι την Παρασκευή όλοι θα φύγουν, και δεν μπορεί κανείς να μας το αλλάξει αυτό. Ποιες είναι οι κυρώσεις του καθηγητή για ότι έγινε σήμερα? Αυτό που έγινε είναι παράνομο. Πήγαμε 300 άτομα να δώσουμε μάθημα και ο καθηγητής έλειπε! Αυτονόητη υποχρέωσή του είναι να περάσει όποιον κατέβηκε χωρίς καμια δεύτερη σκέψη. Ας καταλάβει ότι δεν καταβήκαμε για πλάκα, αλλά για να περάσουμε! Κι ούτε έχουμε μέρες για χάσιμο, κι ούτε καμία υποχρέωση να αλλάξουμε τα εισιτήρια των διακοπών μας! Εμείς ήμασταν απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Κάθε ανακοίνωση για νέα εξέταση, κατά τη γνώμη μου δε στέκει, και θα έπρεπε να την αρνηθούμε.

+1

+1 και απο μενα

σωστό!
Άβαταρ μέλους
cwk-john

Δημοσίευσηαπό toumba4 » Παρ, 06 Ιούλ 2012 9:41 pm

Να περάσουμε όλα τα μαθηματικά με 5...! Μόνο έτσι θα ξεπλυθεί αυτή η ντροπή!!
expose yourself before your peers...
toumba4

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό chester2061 » Παρ, 06 Ιούλ 2012 10:10 pm

καλααα ο τυπος ειναι φοβερος...τι ανακοινωση ηταν αυτη χριστε μου...
chester2061

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Παρ, 06 Ιούλ 2012 10:12 pm

blindone1712 έγραψε:
mare έγραψε:Τι εννοεί ο καθηγητής όταν λέει θα βγει ανακοίνωση για το πότε θα γίνει η εξέταση του μαθήματος? Η εξέταση του μαθήματος ήταν σήμερα! Όλοι έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό και δε νομίζω να δεχτεί κανείς μία ημερομηνία εξέτασης κάποια άλλη μέρα, εφόσον φαντάζομαι ότι την Παρασκευή όλοι θα φύγουν, και δεν μπορεί κανείς να μας το αλλάξει αυτό. Ποιες είναι οι κυρώσεις του καθηγητή για ότι έγινε σήμερα? Αυτό που έγινε είναι παράνομο. Πήγαμε 300 άτομα να δώσουμε μάθημα και ο καθηγητής έλειπε! Αυτονόητη υποχρέωσή του είναι να περάσει όποιον κατέβηκε χωρίς καμια δεύτερη σκέψη. Ας καταλάβει ότι δεν καταβήκαμε για πλάκα, αλλά για να περάσουμε! Κι ούτε έχουμε μέρες για χάσιμο, κι ούτε καμία υποχρέωση να αλλάξουμε τα εισιτήρια των διακοπών μας! Εμείς ήμασταν απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Κάθε ανακοίνωση για νέα εξέταση, κατά τη γνώμη μου δε στέκει, και θα έπρεπε να την αρνηθούμε.

πες τα μανα μ να αγιασει το πληκτρολογιο σου

+1 και απο εμενα!

Και οποιος θελει, το δηλωνει για βελτιωση το Σεπτεμβρη! Μαλλον αυτο ειναι το πιο σωστο! Με δεδομενο οτι απο εδω και στο εξης οτι και να γινει θα ειναι αδικο για καποιους! Τουλαχιστον ας βρεθει η πιο "συμβιβαστικη" λυση!
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 06 Ιούλ 2012 10:32 pm

blindone1712 έγραψε:παντως το ΔΣ εκανε λογο μονο για οσους ηταν το πρωι και για οσους υπεγραψαν...

Λες βλακειούλες τώρα, οι υπογραφές που βάλαμε ήταν ενδεικτικές και το λευκή κόλλα --> 5 θεωρητικά θα ισχύει για όσους χρωστάνε το μάθημα.
Γιατί εξάλλου πως μπορείς να αποδείξεις ποιοι ήταν σήμερα κάτω;
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Παρ, 06 Ιούλ 2012 10:36 pm

Λέγοντας εξαρχής ότι δεν χρωστάω το συγκεκριμένο μάθημα και επομένως δεν έχω κάποιο προσωπικό συμφέρον ήθελα να κάνω κάποιες παρατηράσεις:
α) Από καθαρή περιέργεια και μόνο,αυτήν την λίστα με τα ονόματα όσων κατέβηκαν σήμερα να εξεταστούν ποιος την έχει;Θέλω να πω,έχει εξασφαλιστεί με κάποιο τρόπο ότι δεν θα προστεθούν επιπλέον ονόματα εκ των υστέρων με αποτέλεσμα η λίστα να χάσει το νοημά της;
β) Αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να πέσετε να με φάτε,θεωρώ πως είμαστε όλοι λίγο υπερβολικοί στους χαρακτηρισμούς μας προς τον καθηγητή του μαθήματος τον οποίο βέβαια δεν γνωρίζω αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν ξύπνησε το πρωί και είπε τι καψόνι να κάνω σήμερα στους φοιτητές...Ενδεχομένως όντως η κατάσταση που προέκυψε να οφείλεται σε κάποια κακή ενδοσυνεννόηση του τομέα!
γ) Και κυριότερο!Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται παράλογο να προκύψει κάποια λύση που να αφορά όλους τους φοιτητές ακόμα και εκείνους που δεν κατέβηκαν να δώσουν (για να σας προλάβω λέω ότι όυτε εγώ θα θεωρούσα απολύτως λογικό κάτι τέτοιο) και από την άλλη σας φαίνεται λογικό να περάσουν όλοι απλά και μόνο επειδή σήμερα ο δρόμος τους τους έβγαλε στο γκίνη!Δηλαδή η φυσική μας παρουσία στην εξέταση αποτελεί από μόνη της σίγουρη επιτυχία;Κταλαβαίνω πως πρόκειται για μία συμβιβαστική λύση απλά εμένα μου ακούγεται ως ο ορισμός του παράλογου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 06 Ιούλ 2012 10:49 pm

α) προσωπικά δεν γνωρίζω ποιος έχει τη λίστα αλλά δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα προσώπου γιατί όποιος και να την είχε δεν σημαίνει ότι μπήκαν τόσες υπογραφές όσα και τα άτομα που παραβρέθηκαν να γράψουν εκεί(μπορεί και κάποιοι π.χ να έφυγαν χωρίς να υπογράψουν!). Οπότε, από φύση της αυτή η λίστα δεν μπορεί να είναι 100% αξιόπιστη και γι' αυτό δεν μπορείς να απαιτήσεις ας πούμε, να περάσουν όσοι υπέγραψαν στη λίστα.

β) συμφωνώ εν γένει

γ) δεδομένου ότι μιλάμε για το συγκεκριμένο μάθημα πιστεύω κι όλοι να πάρουν ένα υποτυπώδες 5 είναι άνευ σημασίας και θα υπάρξουν πολλοί (πιθανότατα κι εγώ) που θα το βελτιώσουν. Εφόσον βέβαια γίνει κάτι τέτοιο γιατί όπως έχουμε πει υπάρχει η αναξιοπιστία της λίστα πρέπει να γίνει σε όσους χρωστάνε το μάθημα και (προσωπική άποψη) ήταν εγγεγραμμένοι στο μάθημα, γιατί θεωρητικά κατέβηκαν όλοι για την εξέταση.
Το να γίνει απλή επανεξέταση το θεωρώ απλά τραγικό κι άδικο χωρίς να "βρίζω" τους καθηγητές. Αλλιώς να πηγαίνουμε όποια μέρα μας βολεύει να γράφουμε χωρίς κυρώσεις.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Eleni-- » Παρ, 06 Ιούλ 2012 11:16 pm

Χριστίνα τη λίστα τη φωτοτύπησε ο καθηγητής και την κράτησε άρα δεν γίνεται να προστεθούν ονόματα. Πιστέυω ότι θα περάσουν όλοι όσοι είναι στον κατάλογο του μαθήματος με 5 με την προυπόθεση να έρθουν το Σεπτεμβρη και παραδώσουν έστω και λευκή κόλλα.
Eleni--

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης