Reporter έγραψε:agnwstos x έγραψε:.Φανατισμό δυστυχώς βλέπω σε σένα (θυμήσου τι έλεγες πριν λίγα χρόνια π.χ. το Δεκέμβρη του 08 για το ΚΚΕ ).Η στάση μου προσωπικά δεν άλλαξε (από τότε μάλιστα που υποστήριζα κριτικά το ΚΚΕ και εν συνεχεία έπαψα να το κάνω για λόγους που έχουμε συζητήσει).Άλλωστε τα άπειρα ποστ σου μαρτυρούν τρελό κομματικό πατριωτισμό(μοιράζοντας χαρακτηρισμούς αντικομμουνιστικής συμπεριφοράς σε μένα τον paktomeno και τον lybe33).Πραγματικά δεν καταλαβαινω τι έχεις πάθει...
Δεν αντιλέγω οτι σε πολλά πράγματα με είχε μπερδέψει η πολιτική του κκε το 08. Σ αυτό νομίζω οτι εφταιξε και φταίει η επικοινωνιακή τακτική του αλλά και επειδή για διάφορους λόγους δεν είχα προσπαθήσει κι εγώ ο ίδιος να εμβαθύνω σ αυτά που έλεγε εκείνο το διάστημα....Εννοείται πως υπάρχουν ακόμα πράγματα που διαφωνώ (όχι στην ανάλυσή του)....Αν δεν έχεις αλλα επιχειρήματα μην επιδίδεσαι σε προσωπικές επιθέσεις (όποια μορφή κι αν έχουν αυτές). Επίσης, ποτέ δεν καταλόγισα αντικομμουνισμό σε σένα και στον lybe33. Άλλο δημαγωγία, προσωπική επίθεση (π.χ βάλε κανα ποτό , δες καμμιά ταινία ) λόγω έλλειψης επιχειρημάτων και άλλο αντικομμουνισμός...Όσο για τον paktomeno , παλιότερα ανέβαζε κείμενα που εξίσωναν τον φασισμό με τον κομμουνισμό και τον Χίτλερ με τον Στάλιν....Αυτό κάνει και το συμβούλιο της Ευρώπης με το γνωστό αντικομμουνιστικό μνημόνιο αλλά και η ''Καθημερινή'' του Αλαφούζου που προσφάτως αναρωτιόταν ''γιατί να είναι το κκε στη βουλή και όχι η χρυσή αυγή????''....Ε αυτό δυστυχώς προάγει τον αντικομμουνισμό, πως να το κάνουμε??? Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ,πως αν κάποιος κάποια στιγμή στην ζωή του διάβασε πεντέξι μ...ες και τις εξέφρασε σε ένα φόρουμ, οτι είναι αντικομμουνιστής....Απλά εγώ του επισήμανα οτι αυτά συνιστούν αντικομμουνισμό....Αμα θέλει ας ψάξει την γνώμη μου. Αμα δεν γουστάρει ας την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων....agnwstos x έγραψε: αλλά ταυτοχρόνως με εγκαλεί σαν υποστηριχτή του Αλαβάνου ή του Κωνσταντόπουλου
Σόρρυ, εγώ δεν παρατήρησα τέτοιου είδους προσωπική επίθεση προς εσένα....
υ.γ: αυτό που έχω πάθει είναι οτι δεν έχω επιλέξει να είμαι κομματικός πατριώτης....Γι αυτό και δικαιούμαι να αλλάξω και άποψη....Όσο για τα κείμενα που ανεβάζω, δεν ξέρω αν εχεις κάνει τον κόπο να τα διαβάσεις, αλλά δεν είναι τόσο ρηχά όσο νομίζεις ουτε περιέχουν στείρα συνθηματολογία-αοριστολογία....Βγάλε τις παρωπίδες!
έχω διαβάσει κειμενά που ανεβάσεις.Δεν είπα ότι είναι όλα ρηχά.Έχει κάνει εντύπωση και σε μένα και στους άλλους η επιμονή σου προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση...(και ορισμένες φορές με άκομψο τρόπο).Τα μόνα ποστ που έστειλα τις τελευταίες μέρες είναι για να εκφράσω τη διαφωνία μου στις υπερβολές σου.Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καν με το ίδιο το ΚΚΕ ούτε έχω ανεβάσει ποστ για να το κατακρίνω παρότι θα μπορούσα με την άπαράδεκτη στάση που έχει κρατήσει με το ΣΥΡΙΖΑ παρά κάποιες διαφορετικές θέσεις.Και μιλάω για την ταύτιση με ΠΑΣΟΚ ,την εξομοίωση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ(ο νέος δικομματισμός κλπ).Και ο λόγος είναι ότι θεωρ'ω τον κόσμο του ΚΚΕ συντρόφους (παρά την απαράδεκτη ηγεσία του).Αυτά....Η αναφορά μου στον αντικομμουνισμό έχει να κάνει με το ποστ σου
agnwstos x έγραψε:agnwste μην έχεις την αίσθηση οτι είσαι ο μόνος που διαβάζεις στο φόρουμ. Κι εγώ διαβάζω κατά καιρούς αναλύσεις του ζίζεκ και το συμπέρασμά μου για το κατα που το πάει είναι αυτό...Αρέσει δεν αρέσει....Επίσης σα να μου φαίνεται οτι η ολη συζήτηση συνίσταται σε προσπάθεια να παραδειγματιστώ από τους φίλους μου και να σταματήσω να γράφω και εγώ...Εξαιρώ την ingenieurin26
Οι άλλοι 2 στη συζήτηση ήμουν εγώ και o lybe33.
Το ότι ψάχτηκες και ξανακατέληξες να υποστηρίζεις ΚΚΕ με διπλάσιο φανατισμό(επαναλαμβάνω δες τα ποστ σου) δεν αποκλειεί κομματικό πατριωτισμό και ύπαρξη παρωπίδων(ακόμα και αυτό που σου έγραψα για τους Ολυμπιακούς το δικαιολόγησες με σοφιστείες).Τα έχουμε πει τετ α τετ και σου έχω αναφέρει συγκεκριμένα γεγογνοτα για τα οποία βγάζω το καπέλο για τη Στάση του ΚΚΕ στο παρελθόν(καταψήφιση Μααστριχ,στάση στο αντιεθνικισμού στο Μακεδονικό,διατήρηση μαρξιστικού-λενινιστικού χαρακτήρα σε δύσκολες εποχές κλπ.).Γιατί νομίζεις ότι το στήριξα?Ακόμα το ίδιο πιστεύω.Αυτά δεν γίνεται βέβαια να ξεπλένουν τα πάντα.