Η Τρολλιά της Ημέρας!

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Η Τρολλιά της Ημέρας!

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Παρ, 15 Ιουν 2012 2:09 am

Reporter έγραψε:
agnwstos x έγραψε:.Φανατισμό δυστυχώς βλέπω σε σένα (θυμήσου τι έλεγες πριν λίγα χρόνια π.χ. το Δεκέμβρη του 08 για το ΚΚΕ ).Η στάση μου προσωπικά δεν άλλαξε (από τότε μάλιστα που υποστήριζα κριτικά το ΚΚΕ και εν συνεχεία έπαψα να το κάνω για λόγους που έχουμε συζητήσει).Άλλωστε τα άπειρα ποστ σου μαρτυρούν τρελό κομματικό πατριωτισμό(μοιράζοντας χαρακτηρισμούς αντικομμουνιστικής συμπεριφοράς σε μένα τον paktomeno και τον lybe33).Πραγματικά δεν καταλαβαινω τι έχεις πάθει...

Δεν αντιλέγω οτι σε πολλά πράγματα με είχε μπερδέψει η πολιτική του κκε το 08. Σ αυτό νομίζω οτι εφταιξε και φταίει η επικοινωνιακή τακτική του αλλά και επειδή για διάφορους λόγους δεν είχα προσπαθήσει κι εγώ ο ίδιος να εμβαθύνω σ αυτά που έλεγε εκείνο το διάστημα....Εννοείται πως υπάρχουν ακόμα πράγματα που διαφωνώ (όχι στην ανάλυσή του)....Αν δεν έχεις αλλα επιχειρήματα μην επιδίδεσαι σε προσωπικές επιθέσεις (όποια μορφή κι αν έχουν αυτές). Επίσης, ποτέ δεν καταλόγισα αντικομμουνισμό σε σένα και στον lybe33. Άλλο δημαγωγία, προσωπική επίθεση (π.χ βάλε κανα ποτό , δες καμμιά ταινία ) λόγω έλλειψης επιχειρημάτων και άλλο αντικομμουνισμός...Όσο για τον paktomeno , παλιότερα ανέβαζε κείμενα που εξίσωναν τον φασισμό με τον κομμουνισμό και τον Χίτλερ με τον Στάλιν....Αυτό κάνει και το συμβούλιο της Ευρώπης με το γνωστό αντικομμουνιστικό μνημόνιο αλλά και η ''Καθημερινή'' του Αλαφούζου που προσφάτως αναρωτιόταν ''γιατί να είναι το κκε στη βουλή και όχι η χρυσή αυγή????''....Ε αυτό δυστυχώς προάγει τον αντικομμουνισμό, πως να το κάνουμε??? Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ,πως αν κάποιος κάποια στιγμή στην ζωή του διάβασε πεντέξι μ...ες και τις εξέφρασε σε ένα φόρουμ, οτι είναι αντικομμουνιστής....Απλά εγώ του επισήμανα οτι αυτά συνιστούν αντικομμουνισμό....Αμα θέλει ας ψάξει την γνώμη μου. Αμα δεν γουστάρει ας την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων....

agnwstos x έγραψε: αλλά ταυτοχρόνως με εγκαλεί σαν υποστηριχτή του Αλαβάνου ή του Κωνσταντόπουλου

Σόρρυ, εγώ δεν παρατήρησα τέτοιου είδους προσωπική επίθεση προς εσένα....

υ.γ: αυτό που έχω πάθει είναι οτι δεν έχω επιλέξει να είμαι κομματικός πατριώτης....Γι αυτό και δικαιούμαι να αλλάξω και άποψη....Όσο για τα κείμενα που ανεβάζω, δεν ξέρω αν εχεις κάνει τον κόπο να τα διαβάσεις, αλλά δεν είναι τόσο ρηχά όσο νομίζεις ουτε περιέχουν στείρα συνθηματολογία-αοριστολογία....Βγάλε τις παρωπίδες!

έχω διαβάσει κειμενά που ανεβάσεις.Δεν είπα ότι είναι όλα ρηχά.Έχει κάνει εντύπωση και σε μένα και στους άλλους η επιμονή σου προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση...(και ορισμένες φορές με άκομψο τρόπο).Τα μόνα ποστ που έστειλα τις τελευταίες μέρες είναι για να εκφράσω τη διαφωνία μου στις υπερβολές σου.Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καν με το ίδιο το ΚΚΕ ούτε έχω ανεβάσει ποστ για να το κατακρίνω παρότι θα μπορούσα με την άπαράδεκτη στάση που έχει κρατήσει με το ΣΥΡΙΖΑ παρά κάποιες διαφορετικές θέσεις.Και μιλάω για την ταύτιση με ΠΑΣΟΚ ,την εξομοίωση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ(ο νέος δικομματισμός κλπ).Και ο λόγος είναι ότι θεωρ'ω τον κόσμο του ΚΚΕ συντρόφους (παρά την απαράδεκτη ηγεσία του).Αυτά....Η αναφορά μου στον αντικομμουνισμό έχει να κάνει με το ποστ σου

agnwstos x έγραψε:agnwste μην έχεις την αίσθηση οτι είσαι ο μόνος που διαβάζεις στο φόρουμ. Κι εγώ διαβάζω κατά καιρούς αναλύσεις του ζίζεκ και το συμπέρασμά μου για το κατα που το πάει είναι αυτό...Αρέσει δεν αρέσει....Επίσης σα να μου φαίνεται οτι η ολη συζήτηση συνίσταται σε προσπάθεια να παραδειγματιστώ από τους φίλους μου και να σταματήσω να γράφω και εγώ...Εξαιρώ την ingenieurin26

Οι άλλοι 2 στη συζήτηση ήμουν εγώ και o lybe33.

Το ότι ψάχτηκες και ξανακατέληξες να υποστηρίζεις ΚΚΕ με διπλάσιο φανατισμό(επαναλαμβάνω δες τα ποστ σου) δεν αποκλειεί κομματικό πατριωτισμό και ύπαρξη παρωπίδων(ακόμα και αυτό που σου έγραψα για τους Ολυμπιακούς το δικαιολόγησες με σοφιστείες).Τα έχουμε πει τετ α τετ και σου έχω αναφέρει συγκεκριμένα γεγογνοτα για τα οποία βγάζω το καπέλο για τη Στάση του ΚΚΕ στο παρελθόν(καταψήφιση Μααστριχ,στάση στο αντιεθνικισμού στο Μακεδονικό,διατήρηση μαρξιστικού-λενινιστικού χαρακτήρα σε δύσκολες εποχές κλπ.).Γιατί νομίζεις ότι το στήριξα?Ακόμα το ίδιο πιστεύω.Αυτά δεν γίνεται βέβαια να ξεπλένουν τα πάντα.
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 15 Ιουν 2012 2:36 am

agnwstos x έγραψε:έχω διαβάσει κειμενά που ανεβάσεις.Δεν είπα ότι είναι όλα ρηχά.Έχει κάνει εντύπωση και σε μένα και στους άλλους η επιμονή σου προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση...(και ορισμένες φορές με άκομψο τρόπο).Τα μόνα ποστ που έστειλα τις τελευταίες μέρες είναι για να εκφράσω τη διαφωνία μου στις υπερβολές σου.Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καν με το ίδιο το ΚΚΕ ούτε έχω ανεβάσει ποστ για να το κατακρίνω παρότι θα μπορούσα με την άπαράδεκτη στάση που έχει κρατήσει με το ΣΥΡΙΖΑ παρά κάποιες διαφορετικές θέσεις.Και μιλάω για την ταύτιση με ΠΑΣΟΚ ,την εξομοίωση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ(ο νέος δικομματισμός κλπ).Και ο λόγος είναι ότι θεωρ'ω τον κόσμο του ΚΚΕ συντρόφους (παρά την απαράδεκτη ηγεσία του).Αυτά....Η αναφορά μου στον αντικομμουνισμό έχει να κάνει με το ποστ σου

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ''υπερβολές'' ή ''άκομψο τρόπο''...Το ότι επιμένω σ αυτή την συγκεκριμένη κατεύθυνση είναι διότι πολύς κόσμος που αυτοαναφέρεται στην αριστερά έχει γενικότερα απορίες για την στάση του κκε και του συ.ριζ.α. Το ίδιο κι εγώ. Γι αυτό το ψάχνω, καταλήγω σε άποψη και ανεβάζω κείμενα τα οποία είναι πιο κοντά στα συμπεράσματα που έχω βγάλει κι εγώ ο ίδιος... Επίσης, τα χω πάρει πραγματικά με την δημαγωγία του συ.ριζ.α, με το εμπόριο ελπίδας , τις κωλοτούμπες και κυρίως το ότι ενώ ξέρουν οτι τους χωρίζει στρατηγική άβυσσος με την πολιτική του κκε, βγαίνουν και ζητάνε ψηφοθηρικά συνεργασία, απευθυνόμενοι κυρίως σε κόσμο απελπισμένο που για διάφορους λόγους κρατούσε αποστάσεις απο τα πολιτικά δρώμενα το προηγούμενο διάστημα...

agnwstos x έγραψε:Η αναφορά μου στον αντικομμουνισμό έχει να κάνει με το ποστ σου

agnwstos x έγραψε:
agnwste μην έχεις την αίσθηση οτι είσαι ο μόνος που διαβάζεις στο φόρουμ. Κι εγώ διαβάζω κατά καιρούς αναλύσεις του ζίζεκ και το συμπέρασμά μου για το κατα που το πάει είναι αυτό...Αρέσει δεν αρέσει....Επίσης σα να μου φαίνεται οτι η ολη συζήτηση συνίσταται σε προσπάθεια να παραδειγματιστώ από τους φίλους μου και να σταματήσω να γράφω και εγώ...Εξαιρώ την ingenieurin26

Θα μας τρελάνεις????? Το ότι ο Ζίζεκ προπαγανδίζει την ταξική συνεργασία δεν σημαίνει οτι όποιος τον διαβάζει είναι αντικομμουνιστής....Ούτε και η ίδια η προώθηση της ταξικής συνεργασίας συνιστά αντικομμουνισμό....Αν εννοείς τώρα την προσπάθεια να σταματήσω να γράφω κι εγώ, ρε φίλε εγώ αυτό έχω αποκομίσει μετά από πολλές προσωπικές επιθέσεις, χωρίς να μπαίνει αυτός που τις κάνει στην ουσία της συζήτησης...Εννοείται οτι ουτε αυτό συνιστά αντικομμουνισμό αλλά συνδικαλιά , απλά......Όσο για τις σοφιστείες που λες , έτσι είναι τα γεγονότα για τους ολυμπιακούς αγώνες και το κκε...Έθεσαν τους όρους τους για να μην βγουν με μηδενιστική διάθεση, οι όροι απορρίφθηκαν, και απέσυραν οποιαδήποτε διάθεση υποστήριξης του εγχειρήματος...Τώρα αν εσύ θες να ζήσεις τον μύθο σου για τους τρελούς τσε γκεβάρα (και καλά) του σύ.ριζ.α, και να χεις δύο μέτρα και δύο σταθμά όπως σε πολλά θέματα, κάντο....Είναι δικαίωμά σου....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Παρ, 15 Ιουν 2012 3:13 am

Reporter έγραψε:
agnwstos x έγραψε:έχω διαβάσει κειμενά που ανεβάσεις.Δεν είπα ότι είναι όλα ρηχά.Έχει κάνει εντύπωση και σε μένα και στους άλλους η επιμονή σου προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση...(και ορισμένες φορές με άκομψο τρόπο).Τα μόνα ποστ που έστειλα τις τελευταίες μέρες είναι για να εκφράσω τη διαφωνία μου στις υπερβολές σου.Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καν με το ίδιο το ΚΚΕ ούτε έχω ανεβάσει ποστ για να το κατακρίνω παρότι θα μπορούσα με την άπαράδεκτη στάση που έχει κρατήσει με το ΣΥΡΙΖΑ παρά κάποιες διαφορετικές θέσεις.Και μιλάω για την ταύτιση με ΠΑΣΟΚ ,την εξομοίωση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ(ο νέος δικομματισμός κλπ).Και ο λόγος είναι ότι θεωρ'ω τον κόσμο του ΚΚΕ συντρόφους (παρά την απαράδεκτη ηγεσία του).Αυτά....Η αναφορά μου στον αντικομμουνισμό έχει να κάνει με το ποστ σου

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ''υπερβολές'' ή ''άκομψο τρόπο''...Το ότι επιμένω σ αυτή την συγκεκριμένη κατεύθυνση είναι διότι πολύς κόσμος που αυτοαναφέρεται στην αριστερά έχει γενικότερα απορίες για την στάση του κκε και του συ.ριζ.α. Το ίδιο κι εγώ. Γι αυτό το ψάχνω, καταλήγω σε άποψη και ανεβάζω κείμενα τα οποία είναι πιο κοντά στα συμπεράσματα που έχω βγάλει κι εγώ ο ίδιος... Επίσης, τα χω πάρει πραγματικά με την δημαγωγία του συ.ριζ.α, με το εμπόριο ελπίδας , τις κωλοτούμπες και κυρίως το ότι ενώ ξέρουν οτι τους χωρίζει στρατηγική άβυσσος με την πολιτική του κκε, βγαίνουν και ζητάνε ψηφοθηρικά συνεργασία, απευθυνόμενοι κυρίως σε κόσμο απελπισμένο που για διάφορους λόγους κρατούσε αποστάσεις απο τα πολιτικά δρώμενα το προηγούμενο διάστημα...

agnwstos x έγραψε:Η αναφορά μου στον αντικομμουνισμό έχει να κάνει με το ποστ σου

agnwstos x έγραψε:
agnwste μην έχεις την αίσθηση οτι είσαι ο μόνος που διαβάζεις στο φόρουμ. Κι εγώ διαβάζω κατά καιρούς αναλύσεις του ζίζεκ και το συμπέρασμά μου για το κατα που το πάει είναι αυτό...Αρέσει δεν αρέσει....Επίσης σα να μου φαίνεται οτι η ολη συζήτηση συνίσταται σε προσπάθεια να παραδειγματιστώ από τους φίλους μου και να σταματήσω να γράφω και εγώ...Εξαιρώ την ingenieurin26

Θα μας τρελάνεις????? Το ότι ο Ζίζεκ προπαγανδίζει την ταξική συνεργασία δεν σημαίνει οτι όποιος τον διαβάζει είναι αντικομμουνιστής....Ούτε και η ίδια η προώθηση της ταξικής συνεργασίας συνιστά αντικομμουνισμό....Αν εννοείς τώρα την προσπάθεια να σταματήσω να γράφω κι εγώ, ρε φίλε εγώ αυτό έχω αποκομίσει μετά από πολλές προσωπικές επιθέσεις, χωρίς να μπαίνει αυτός που τις κάνει στην ουσία της συζήτησης...Εννοείται οτι ουτε αυτό συνιστά αντικομμουνισμό αλλά συνδικαλιά , απλά......Όσο για τις σοφιστείες που λες , έτσι είναι τα γεγονότα για τους ολυμπιακούς αγώνες και το κκε...Έθεσαν τους όρους τους για να μην βγουν με μηδενιστική διάθεση, οι όροι απορρίφθηκαν, και απέσυραν οποιαδήποτε διάθεση υποστήριξης του εγχειρήματος...Τώρα αν εσύ θες να ζήσεις τον μύθο σου για τους τρελούς τσε γκεβάρα (και καλά) του σύ.ριζ.α, και να χεις δύο μέτρα και δύο σταθμά όπως σε πολλά θέματα, κάντο....Είναι δικαίωμά σου....

Ποιοι τσε γκεβάρα και κουραφέξαλα(Τι να σου πω ότι παρανοείς τα λεγομενά μου?Πάλι προσωπική επίθεση θα το θεωρήσεις.Το "τρελοί του χωριού" πήγαινε στην "περιθωριακή" τότε στάση(το 97) ενάντια στους ολυμπιακούς αγώνες( με την οποία συμφωνώ).θυμήσου τι μυαλά κουβαλούσε ο κόσμος.Το κκε αρκετά αργότερα εναντιώθηκε ,τι να κάνουμε δηλαδή... Καλά έχεις την εντύπωση ότι ζω κάποιο προσωπικό μου όνειρο?Δεν έχω καμία αυταπάτη ότι Ο Συριζα θα φέρει την ανάσταση την Κυριακή και γενικά δεν έχω τυφλές αυταπάτες.Αλλά δεν συμμερίζομαι την αθλιότητα του ΚΚΕ που προκαταλαμβάνει τα πάντα και μιλά για νέο δικομματισμό(και θεωρεί ότι το ίδιο είναι μια κυβέρνηση ΝΔ τη Δευτέρα με μία του ΣΥΡΙΖΑ).Πως να το κάνουμε δηλαδή?

Όσον αφορά το ότι καποιοι θέλουν να σε φιμώσουν μου φαίνεται λιγάκι γελοίο τι να σου πω(κατάλαβε και συ ότι προκαλείς ώρες ώρες την ειρωνεία με την επιμονή σου και κάποια γραφικά σχόλια.Και η ειρωνεία δεν είναι απαραίτητα έλλειψη επιχειρημάτων.Μπορεί να είναι απάντηση στη δικιά σου επιμονή-ειρωνεία-πρεμούρα).Μάλιστα σταματάω κάθε αντιπαράθεση μέσω Mqn(για να μη λές και γιατί ειλικρινά βαριέμαι να αντιπαρατιθεμαι για το κκε).(όποτε θες τα συζητάμε τετ α τετ).Καλό βράδυ
agnwstos x

Δημοσίευσηαπό dimos » Παρ, 15 Ιουν 2012 8:51 am

Έχει ωραίο καιρό, γιατί δεν πάτε για καφέ στο Θησείο να τα πείτε;
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Παρ, 15 Ιουν 2012 10:26 am

dimos έγραψε:Έχει ωραίο καιρό, γιατί δεν πάτε για καφέ στο Θησείο να τα πείτε;

Kαλύτερα γιατί έχουμε καταντήσει γραφικοί :mrgreen:
agnwstos x

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 15 Ιουν 2012 11:32 am

agnwstos x έγραψε:Ο neaoktana δεν αρνήθηκε ότι ήταν κεντρική απόφαση του ΣΥΝ.Μου παρουσιάζει τους εσωτερικούς συσχετισμούς και μου αναφέρει πως ο Κωνσταντόπουλος ήθελε άλλα...(προσωπικά δεν υπερασπίστηκα τον Κωνσταντόπουλο)).Δεν είναι βουτιά στη βάση(ο ίδιος ο neaoktana ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι ρωτήθηκε η βάση και ελήφθη η απόφαση κατά των ολυμπιακών αγώνων.) αλλά ταυτοχρόνως με εγκαλεί σαν υποστηριχτή του Αλαβάνου ή του Κωνσταντόπουλου.Συγνώμη αλλά συνδικαλιά μου φαίνεται και το κάνει για συγκεριμένους λόγους(δεν έχω κανένα κομματικό πατριωτισμό.Έχω υπάρξει ψηφοφόρος του ΚΚΕ άλλωστε και έχω αναφέρει τα κακώς κείμενα εκατέρωθεν(αν θες τα ξαναλέμε για να τα θημυθείς).).Φανατισμό δυστυχώς βλέπω σε σένα (θυμήσου τι έλεγες πριν λίγα χρόνια π.χ. το Δεκέμβρη του 08 για το ΚΚΕ ).Η στάση μου προσωπικά δεν άλλαξε (από τότε μάλιστα που υποστήριζα κριτικά το ΚΚΕ και εν συνεχεία έπαψα να το κάνω για λόγους που έχουμε συζητήσει).Άλλωστε τα άπειρα ποστ σου μαρτυρούν τρελό κομματικό πατριωτισμό(μοιράζοντας χαρακτηρισμούς αντικομμουνιστικής συμπεριφοράς σε μένα τον paktomeno και τον lybe33).Πραγματικά δεν καταλαβαινω τι έχεις πάθει...

Από πουθενα ΔΕΝ προκύπτει ότι εγκάλεσα οιονδήποτε ως υποστηρικτή οιουδήποτε, ούτε κατέγραψα κάποιον ως μελός ή ψηφοφόρο πολιτικού φορέα.
Ούτε μπήκα σε διαμάχες ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ. Αν είναι δυνατόν να συμβαίνει τέτοια παρανόηση σε σαφή γραπτά κείμενα :sick:
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Παρ, 15 Ιουν 2012 12:06 pm

neaoktana έγραψε:
agnwstos x έγραψε:Ο neaoktana δεν αρνήθηκε ότι ήταν κεντρική απόφαση του ΣΥΝ.Μου παρουσιάζει τους εσωτερικούς συσχετισμούς και μου αναφέρει πως ο Κωνσταντόπουλος ήθελε άλλα...(προσωπικά δεν υπερασπίστηκα τον Κωνσταντόπουλο)).Δεν είναι βουτιά στη βάση(ο ίδιος ο neaoktana ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι ρωτήθηκε η βάση και ελήφθη η απόφαση κατά των ολυμπιακών αγώνων.) αλλά ταυτοχρόνως με εγκαλεί σαν υποστηριχτή του Αλαβάνου ή του Κωνσταντόπουλου.Συγνώμη αλλά συνδικαλιά μου φαίνεται και το κάνει για συγκεριμένους λόγους(δεν έχω κανένα κομματικό πατριωτισμό.Έχω υπάρξει ψηφοφόρος του ΚΚΕ άλλωστε και έχω αναφέρει τα κακώς κείμενα εκατέρωθεν(αν θες τα ξαναλέμε για να τα θημυθείς).).Φανατισμό δυστυχώς βλέπω σε σένα (θυμήσου τι έλεγες πριν λίγα χρόνια π.χ. το Δεκέμβρη του 08 για το ΚΚΕ ).Η στάση μου προσωπικά δεν άλλαξε (από τότε μάλιστα που υποστήριζα κριτικά το ΚΚΕ και εν συνεχεία έπαψα να το κάνω για λόγους που έχουμε συζητήσει).Άλλωστε τα άπειρα ποστ σου μαρτυρούν τρελό κομματικό πατριωτισμό(μοιράζοντας χαρακτηρισμούς αντικομμουνιστικής συμπεριφοράς σε μένα τον paktomeno και τον lybe33).Πραγματικά δεν καταλαβαινω τι έχεις πάθει...

Από πουθενα ΔΕΝ προκύπτει ότι εγκάλεσα οιονδήποτε ως υποστηρικτή οιουδήποτε, ούτε κατέγραψα κάποιον ως μελός ή ψηφοφόρο πολιτικού φορέα.
Ούτε μπήκα σε διαμάχες ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ. Αν είναι δυνατόν να συμβαίνει τέτοια παρανόηση σε σαφή γραπτά κείμενα :sick:

Απλώς γράψατε αυτά που γράψατε επ αφορμή της έκφρασης μου "οι τρελοί του ΣΥΝ κλπ" και είπατε ότι "δεν μπορώ να μην παρέμβω για να πω την αλήθεια",δηλαδή θιχτήκατε.Η στάση σας στη γραμματεία της ΕΑΡ(που αν δεν κάνω λάθος ήτανε στο ΣΥΝ) επαναλαμβάνω σας τιμά αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αναφερθήκατε στα περί προεδράρας,λαμογιών κλπ .Πολύ απλά εγώ αναφέρθηκα στον κόσμο της ανανεωτικής αριστεράς που πάλεψε ενάντια (και αφού είστε και σεις μπράβο σας) και όχι στον Κωνσταντόπουλο.Νομίζω πως ήμουν και γω σαφέστατος....(γι αυτό μου φάνηκε λίγο συνδικαλιά η απάντηση σας)
agnwstos x

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Σάβ, 16 Ιουν 2012 9:27 pm

Για τς φωτιές ευθύνεται η ΟΑΚΚΕ!Θάνατος στους οικονομιστές!

Απόσπασμα

"Έτσι στο όνομα του “καθαρού περιβάλλοντος”, της “αναψυχής του λαού” και της “πολιτιστικής κληρονομιάς” έγινε και γίνεται η ματαίωση των μεγάλων βιομηχανικών αλλά και των μεγάλων τουριστικών εγκαταστάσεων. Στο όνομα της “πάλης ενάντια στα μονοπώλια” εμποδίστηκε για δεκαετίες ακόμα και νομοθετικά η δημιουργία μεγάλων μονάδων, δηλαδή η συγκέντρωση σε μεγάλη κλίμακα των παραγωγικών δυνάμεων και στην πόλη και στην ύπαιθρο. Στο όνομα πχ του “φτηνού φάρμακου για το λαό” πραγματοποιήθηκε η καταστροφή της φαρμακο-βιομηχανίας. Στο όνομα της πάλης ενάντια στο ιδιωτικό κεφάλαιο διαχωρίστηκε η επιστήμη από την παραγωγή και χτυπήθηκε καίρια η έρευνα και η τεχνολογία.
Βέβαια το σαμποτάζ γίνεται και με άλλα μέσα: πολύχρονη “γραφειοκρατική” καθυστέρηση να δίνονται άδειες σε βιομηχανίες, διανομή των ευρωπαϊκών ενισχύσεων κυρίως στα έργα οδοποιίας για να δυναμώσουν συγκεκριμένες κατασκευαστικές εταιρείες και όχι στη βιομηχανία, σκανδαλώδεις αντιαναπτυξιακές αποφάσεις του Ε΄ τμήματος του Συμβούλιου της Επικρατείας, και τέλος δολοφονίες βιομηχάνων από τη «17Ν»."

Πηγή :http://www.oakke.gr/
agnwstos x

Δημοσίευσηαπό chris_z » Δευτ, 18 Ιουν 2012 11:50 pm

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231201111
Παράταση δύο μηνών στη χρηματοδότηση των Πανεπιστημίων

Σύμφωνα με την λογική του φόρουμ αυτή η είδηση ανήκει εδώ. Αν δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ πηγαίνετε στη σελίδα 9 αυτού του θέματος.
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 18 Ιουν 2012 11:55 pm

Βλέπει κανείς να γράφει σε αυτό το link ότι σε δύο μήνες θα καούν όλα τα στοιχεία της γραμματείας και θα είναι σαν να μην ήμαστε ποτέ στη σχολή;
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες