Γι αυτό όμως πρέπει και να γίνει συνέλευση ' ώστε να ακουστούν απόψεις από τον οποιονδήποτε (να μπορέσει ο κάθε ανεξάρτητος φοιτητής να πει και αυτός τη γνώμη του εκτός από τους ενταγμένους).
Να ζητήσουμε τις γνώμες καθηγητών και οποιωνδήποτε άλλων νομίζουμε πως θα μας πουν κάτι χρήσιμο.
Υπάρχει πραγματικό έλλειμμα, "πέρα και πάνω" από τις υπάρχουσες τυπικές - αναποτελεσματικές.
Πρέπει να βρούμε κάποιες διαδικασίες επικοινωνίας - ενημέρωσης σε θέματα "επαγγελματικού προσανατολισμού
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Μα ούτε και σε μας δεν έχουν κρατήσει αρχεία αλλιώς θα μπορούσαν εύκολα να διαπιστώσουν ότι σε κάποια μαθήματα δεν έχω πάρει ποτέ συγγράματα. Αντί αυτού μου είπαν ότι επειδή δεν έχουν κρατήσει αρχείο καταστάσεων θεωρούν ως δεδομένο ότι όλοι έχουμε πάρει όλα τα βιβλία προηγούμενων εξαμήνων άρα δεν δικαιούμαστε να πάρουμε πλέον τίποτα.venus έγραψε:Elendil έγραψε:Αυτό που θα έπρεπε να μας προβληματίζει είναι ότι σε άλλες σχολές του ΕΜΠ (πχ ΗΜΜΥ) δηλώνουν συγγράματα και στα μαθήματα προηγούμενων εξαμήνων που δεν έχουν περάσει, ενώ εδώ υπερβάλλουν στην τήρηση του νόμου και μας κόβουν και βιβλία που δεν έχουμε πάρει.
"κανονικά" δεν μπορούνε ούτε και εκεί αλλα επειδή δεν έχουν κρατήσει αρχεία αναγκαστικά δίνουνε για προηγούμενα μαθήματα (και καλά κάνουνε)
Επισυνάπτω τις λίστες με κάποια συγγράμματα που μου λείπουν απο παλαιότερα εξάμηνα τα οποία δεν μπορούσα να δηλώσω απο το εγγραφολόγιο. Θα παρακαλούσα να με βάλετε στις λίστες καθώς είναι τα τελευταία που δεν έχω πάρει απο όσα μαθήματα χρωστάω (μαζί με τα βιβλία εφαρμοσμένης υδραυλικής που δεν πρόλαβα απο τα χειμερινά)
Συγκεκριμένα:
Προγραμματισμός Η/Υ (2ο εξάμηνο)
Αγγλική Γλώσσα (4ο εξάμηνο)
Τεχνική Γεωλογία (Α/Α: 2) και Εδαφομηχανική ΙΙ (Α/Α: 1α+1β) (6ο εξάμηνο)
Σιδηρές Κατασκευές ΙΙ (Α/Α: 1α+1β) (8ο εξάμηνο)
Ευχαριστώ,
Κίκος Κίκου Κικιρίκου
Thanks!!!Alexander έγραψε:Λίστες απο εδώ, 'Χ' σε αυτά που ήθελα, rar+αποστολή
Μα ούτε και σε μας δεν έχουν κρατήσει αρχεία αλλιώς θα μπορούσαν εύκολα να διαπιστώσουν ότι σε κάποια μαθήματα δεν έχω πάρει ποτέ συγγράματα. Αντί αυτού μου είπαν ότι επειδή δεν έχουν κρατήσει αρχείο καταστάσεων θεωρούν ως δεδομένο ότι όλοι έχουμε πάρει όλα τα βιβλία προηγούμενων εξαμήνων άρα δεν δικαιούμαστε να πάρουμε πλέον τίποτα.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες