όπως είπε και ο sakil μερικες σελιδες πισω
αφου λοιπον διαλεξαμε σαν συλλογος το δρομο της ατομικοτητας ,ας τον λουστουμε..οι συλλογικοι αγωνες εχουν κοστος σιγουρα, εχουν ομως για μενα παντα κ κάποια προοπτική..ο δρομος που πηραμε καμια..καλο μας κουραγιο
εσυ συναδελφε που ειτε μενεις ζωγραφου, ειτε εχεις αυτοκινητο, είτε εχεις 30 ευρω να δωσεις στο ταξι για να πας να δωσεις μαθηματα αυριο και μεθαυριο, εχεις τα κοτσια να πας και να πεις στη μουρη του καθηγητη και του προεδρου ''ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ''. έχεις (-ουμε) τα κοτσια να να συμπαρασταθεις (-ουμε) στους φοιτητες που αδυνατούν να προσεγγίσουν το χώρο εξέτασης??
Κομματάκι δύσκολο ε;;
Το οτι γίναμε απο τα 20 μας παιχνιδάκι του συστήματος, δεν θα μας το συγχωρήσω ποτέ. και η μαλακία ειναι πως ο προεδρος (και ο καθε προεδρος) μπορεί να ειναι #@%(# και να γουσταρει να μας παταει κατω, αλλά βρίσκει και τα κάνει. Κάτσε να του δέιχναμε οτι θελουμε και μπορουμε να αντισταθουμε και θα σου λεγα εγω, σαν τη βρεγμένη γάτα θα ήταν στο γραφείο του. Και αυτος και όλοι οι όμοιοι του.
Ακριβως οπως το quote.. Aς τα λουστούμε και καλό μας κουράγιο.