Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό BM » Τετ, 12 Οκτ 2011 1:32 pm

mertaghon έγραψε:ναι και μετα θα ισχύει κ για μας το ν+2,παρόλο που δεν έχουμε
ίσες ευκαιρίες με παιδιά από άλλες σχολές... :crazy: :wtf: :thumbdown:

Ρε Μιχάλη, μιλάω με έναν φίλο μου πολ.μηχ. στην Ξάνθη, είναι στο έτος μας.
Από το 5ο έτος και μετά, ουσιαστικά, έχει 3 "Σεπτέμβρηδες" κάθε χρόνο... Και (συνήθως), στις πτυχιακές, βάζουν πιο εύκολα θέματα, για να τελειώνουν οι παλιοί... :roll:

(Τι έγινε, πήρες αναβολή τελικά;)
Vae Victis
BM

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 12 Οκτ 2011 1:44 pm

zavarakatranemia έγραψε:
ingenieurin26 έγραψε:
tsol21 έγραψε:Στο ΣΕΜΦΕ που εκαναν 1 εβδομαδα παραπανω καταληψη απο μας,τα μαθηματα της Πεμπτης και της Παρασκευης αναβληθηκαν λογω της απεργιας στα ΜΜΜ.Εκει δηλαδη πως ''προλαβαινουν''??Μηπως ο προεδρος-εντεταλμενος απο το Υπουργειο,εχει και καποιους ''συνεργατες'' απο τη φοιτητικη παραταξη της ΔΑΠ λεω εγω- και θελει καπως να μας ''επιπληξει'' που αγωνιστηκαμε και μεις λιγακι??ε??λεω εγω τωρα...

Στη ΣΕΜΦΕ που κάνανε μια εβδομάδα κατάληψη πάνω από εμάς κάνουν μια εξεταστική που λέγεται "Επαναληπτική Εαρινη" και διαρκεί 3 βδομάδες (έχει και σάββατα). Εδώ και σε άλλα topics του ίδιου forum βλέπω ότι δεν έχουν ιδέα ότι θα αναβληθούν τα μαθήματα τους αύριο και μεθαύριο και περιμένουν κάποια ανακοίνωση το μεσημέρι ίσως, οπότε αν ξερεις κατι να τους το πεις. Επίσης αν κάποιος ΣΕΜΦΙΤΗΣ ξέρει αν εμείς θα γραψουμε Στατική ΙΙΙ αύριο θα θελα να μας το πει. :crazy2:

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να σταθούμε σε 2 σημεία:
1)στο Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. κάνουν ΕΑΡΙΝΗ επαναληπική εξεταστική μέσα σε 3 βδομάδες και προφανώς κάποια στιγμή αργότερα θα κάνουν την χειμερινή επαναληπτική(ανάλογη πρόταση είχα κάνει παλιότερα,πριν βγεί το πρόγραμμα-θαύμα) που σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να γίνουν τελατίνι,όπως εμείς(μέσα σε λιγότερο από 4 βδομάδες ΟΛΗ την επαναληπτική)
2)Το ότι ΔΕΝ έχουν ενημερωθεί ακόμα,δε σημαίνει ότι θα δώσουν αύριο.Αντιθέτως,στη δική μας σχολή έχει ΗΔΗ βγεί ανακοίνωση που λέει πως ό,τι και να γίνει,εμείς θα δώσουμε...

μου φαίνεται κάμποσο υπερβολικό να ήξερε κάποιος στο φορουμ πολιτικων μηχανικων χτές ότι αναβληθηκαν να μαθηματα της Σεμφε ενω αυτοί δεν ξέρουν τίποτα. Έχουν κι αυτοί παρατάξεις.
Το ότι θα δοθεί επαναληπτική χειμερινή δεν το ξέρει κανεις, αλλά έχουν το σαφες πλεονεκτημα ότι παίρνουν χαριστικές κάτι που εμεις δεν εχουμε και γι αυτο φταινε οι καθηγητες της σχολής μας που θεωρουν τα μαθηματα τους πολυ σπουδαια γιατι δεν πιστευω οτι ειναι αναγκη να βαλουν πιο ευκολα θεματα οπως στη Ξανθη, απλα ισάξια.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 12 Οκτ 2011 2:03 pm

Για του λόγου το αληθές:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι, οι εξετάσεις των επαναληπτικών μαθημάτων της Πέμπτης 13/10/11, Παρασκευής 14/10/11 και Σαββάτου 15/10/11, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Από τη Γραμματεία ΣΕΜΦΕ

http://semfe.ntua.gr/docs/anakoinoseis/ ... 102011.pdf

http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?p=76949#p76949

Ντάξει με όλα αυτά που γίνονται είναι λογικό να γίνονται και λάθη, απλά να προσπαθούμε να μην παίζουμε το σπασμένο τηλέφωνο.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό betonarme2 » Τετ, 12 Οκτ 2011 2:05 pm

εν τελη αυριο και μεθαυριο με τις απεργιες θα δωσουμε????????ειναι αδιανοητο να μην ακυρωθουν...μακαρι να μεναμε ολοι ζωγραφου...
betonarme2

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό sessilia » Τετ, 12 Οκτ 2011 2:08 pm

παντως εστειλα σε καθηγητη να ρωτησω τι θα γινει και μου ειπε οτι ισχυει η ανακοινωση της σχολης! αν ειναι δυνατον!
sessilia

Δημοσίευσηαπό recon » Τετ, 12 Οκτ 2011 2:21 pm

όπως είπε και ο sakil μερικες σελιδες πισω
αφου λοιπον διαλεξαμε σαν συλλογος το δρομο της ατομικοτητας ,ας τον λουστουμε..οι συλλογικοι αγωνες εχουν κοστος σιγουρα, εχουν ομως για μενα παντα κ κάποια προοπτική..ο δρομος που πηραμε καμια..καλο μας κουραγιο

εσυ συναδελφε που ειτε μενεις ζωγραφου, ειτε εχεις αυτοκινητο, είτε εχεις 30 ευρω να δωσεις στο ταξι για να πας να δωσεις μαθηματα αυριο και μεθαυριο, εχεις τα κοτσια να πας και να πεις στη μουρη του καθηγητη και του προεδρου ''ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ''. έχεις (-ουμε) τα κοτσια να να συμπαρασταθεις (-ουμε) στους φοιτητες που αδυνατούν να προσεγγίσουν το χώρο εξέτασης??
Κομματάκι δύσκολο ε;;

Το οτι γίναμε απο τα 20 μας παιχνιδάκι του συστήματος, δεν θα μας το συγχωρήσω ποτέ. και η μαλακία ειναι πως ο προεδρος (και ο καθε προεδρος) μπορεί να ειναι #@%(# και να γουσταρει να μας παταει κατω, αλλά βρίσκει και τα κάνει. Κάτσε να του δέιχναμε οτι θελουμε και μπορουμε να αντισταθουμε και θα σου λεγα εγω, σαν τη βρεγμένη γάτα θα ήταν στο γραφείο του. Και αυτος και όλοι οι όμοιοι του.

Ακριβως οπως το quote.. Aς τα λουστούμε και καλό μας κουράγιο.
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 12 Οκτ 2011 2:27 pm

εσυ συναδελφε που ειτε μενεις ζωγραφου, ειτε εχεις αυτοκινητο, είτε εχεις 30 ευρω να δωσεις στο ταξι για να πας να δωσεις μαθηματα αυριο και μεθαυριο, εχεις τα κοτσια να πας και να πεις στη μουρη του καθηγητη και του προεδρου ''ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ''. έχεις (-ουμε) τα κοτσια να να συμπαρασταθεις (-ουμε) στους φοιτητες που αδυνατούν να προσεγγίσουν το χώρο εξέτασης??
Κομματάκι δύσκολο ε;;

Το οτι γίναμε απο τα 20 μας παιχνιδάκι του συστήματος, δεν θα μας το συγχωρήσω ποτέ. και η μαλακία ειναι πως ο προεδρος (και ο καθε προεδρος) μπορεί να ειναι #@%(# και να γουσταρει να μας παταει κατω, αλλά βρίσκει και τα κάνει. Κάτσε να του δέιχναμε οτι θελουμε και μπορουμε να αντισταθουμε και θα σου λεγα εγω, σαν τη βρεγμένη γάτα θα ήταν στο γραφείο του. Και αυτος και όλοι οι όμοιοι του.

Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά αυτό (γράφω (και) αύριο) και εφ'όσον υπάρχει δυναμική είμαι μέσα. Όχι να απέχω από το σπίτι μου. Αφού ούτως ή άλλως θα ανέβω, να αποφασίσουμε εκείνη την ώρα αποχή αλλά μαζικά. Από απλή αλληλεγγύη γιατί πραγματικά σε αυτή τη συγκυρία που είμαστε είναι ντροπή να πρέπει να σκάσεις τόσα φράγκα (που οι περισσότεροι φοιτητές δεν έχουν) για να δώσεις. Αλλά πάντα οι μισοί θα είναι παρτάκηδες με το αυτοκινητάκι τους και θα γράψουν. Αμερικάνικο όνειρο στη σχολή Π.Μ. :ellinofreneia:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 12 Οκτ 2011 2:31 pm

Φυσικά, εκείνη την ώρα πρέπει να το συζητήσουμε γιατί άμα πουμε τωρα θα γίνει αυτό και αυτό οι μισοί δεν θα πάνε καν και θα περιμένουν από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Τετ, 12 Οκτ 2011 2:33 pm

Αξίζει να σημειωθεί πως οι σχολές που τραβάνε την εξεταστική Νοεμβρίου έως τέλη Οκτωβρίου ή/και Νοέμβριο (όπως πχ οι ΗΜΜΥ) προγραμματίζουν 3βδόμαδες εξεταστικές για Φεβρουάριο και Ιούλιο (με αναμενόμενη λήξη στις 13/7). Εμείς υποτίθεται πως θα κάνουμε 4βδόμαδες γιαυτό ζοριζόμαστε; Θυμάται κάποιος τι ειπώθηκε στη ΓΣ της σχολής;
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό akis » Τετ, 12 Οκτ 2011 2:40 pm

Ο προγραμματισμός λέει και σε εμάς λήξη 13 Ιουλίου με 4 εβδομάδες εξεταστική εαρινή και χειμερινή...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες