Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό martin » Τρί, 11 Οκτ 2011 12:58 am

φίλε μου εγώ στην παράσταση διαμαρτυρίας θα πάω.δύναμη να κινητοποιήσω κόσμο σαν τις παρατάξεις δεν έχω..μήπως και νιώσει λίγο πίεση ο Γκόλιας.
κατά τα άλλα μου έχουν αλλάξει το πρόγραμμα 3 φορές και κάθε φορά είναι και χειρότερη,γι αυτό έχω νεύρα.
martin

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό strangelic » Τρί, 11 Οκτ 2011 1:10 am

1) Φίλη και όχι φίλος...
2) Συνεχίζω να θεωρώ ότι έχεις λάθος λογική, δεν θα έπρεπε καν να σκέφτεσαι ότι πρέπει να κάνεις ό,τι και μια παράταξη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι νακινητοποιηθείς ο ίδιος, μόνος σου το είπες, δεν χρειαζόμαστε σωτήρες. Αυτό σημαίνει ότι παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Μήπως περιμένεις ότι η ΔΑΠ π.χ θα φέρει το τρένο της να διαμαρτηρηθεί για το πρόγραμμα; Δεν νομίζω... Για αυτό όποιος από δω μέσα δεν θέλει να λέει λόγια του αέρα και να είναι θιγμένος του καναπέ (κατα τον επαναστάτη του καναπέ) καλό είναι να σύρει τον εαυτούλη του και να διαμαρτηρηθεί. Μόνο αν μαζευτούμε κόσμος θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. αλλα κόσμος, όχι κάποια παράταξη, και όχι οι 5 μαλάκες που θα πήγαιναν έτσι κι αλλιώς.
μαλάκες γιατί αν πετύχει η διαμαρτυρία και είναι εκεί μόνο οι 5 (5 που λέει ο λόγος πάντα) που την κάλεσαν,ή που θα πήγαιναν έτσι κ αλλιώς, τότε όλοι κάνουμε εξεταστική στην πλάτη αυτών που έτρεξαν για το συμφέρον όλων, και που δεν σκέφτηκαν μόνο τον εαυτό τους. Και χαιρόμαστε για τη νίκη που έκαναν οι άλλοι για μας, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα τους ξαναβρίσουμε γιατί δεν τα κάναν αρκετά καλα αυτά που θέλαμε και δεν ζητήσαμε μόνοι μας....
3) καταλαβαίνω πάντως τα νεύρα σου, αλλά όλοι έχουμε. Δεν είσαι ο μόνος

Spoiler: show
Συγγνώμη για το "μαλάκας" αλλά πιστεύω καταλαβαίνει η συντονιστική ομάδα πώς το εννοώ...
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 11 Οκτ 2011 1:26 am

Επειδή αυτή τη στιγμή μπορώ να μιλήσω για τα γερόντια (και μόνο αυτά)... :mrgreen:

Θέλω να δω τι στάση θα κρατήσουν οι καθηγητές και με τους επι πτυχίω καθώς θα ξεδιπλώνεται η χρονιά. Θα είναι άραγε πιο ελαστικοί σε χαριστικές ή θα είναι άκαμπτοι όπως π.χ οι κύριοι της Στατικής; Γιατί φαντάζομαι σε πολύ κόσμο επί πτυχίω, ανεξαρτήτως μαθημάτων (από 3-4 μέχρι 12-15) έχει τιναχτεί ο προγραμματισμός στον αέρα και μένουν πολλά μαθήματα χωρίς τελικά να μπορούμε να τα δώσουμε τώρα. Αν είναι να μην μπορούμε να πάρουμε και χαριστική σε αυτά και να μας κάνουν τους δύσκολους, ακόμα και αν το δικαιούμαστε (π.χ 5 μαθήματα και κάτω), τότε θα πρέπει να υπάρξει παρόμοια δυναμική κινητοποίηση με αυτή που γίνεται τώρα για το πρόγραμμα και στη συνέχεια.

Παρόμοια λογική θα πρέπει να τηρηθεί και σε περίπτωσεις που αποφασίσουν να βάλουν διαστημικά θέματα (βλέπε Μηχανική Ι, πολλές φορές), και περνάει το 20%. Πρέπει να υπάρξουν επιτέλους κάποιες μέσες λύσεις, να διεκδικήσουμε και λίγη αξιοπρέπεια στο θέμα της καθηγητικής συμπεριφοράς, δεν γίνεται όλη μας η πορεία να κρέμεται από 2 εξεταστικής + 1 κουτσουρεμένη.

Κυριώς θα πρέπει να ξεκουνιόμαστε πιο συχνά, και όχι φυσικά μέσα από το θέατρο του παραλόγου τη ΓΣ (που είδαμε πόσο ωραία μας εκπροσώπησε αυτούς τους μήνες). Τέρμα ο παρτακισμός. :ninja:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό V » Τρί, 11 Οκτ 2011 1:27 am

Μην είσαι επιθετικός φίλε stalin. Μια ερώτηση έκανα για να μας ενημερώσεις για το τι έγινε σήμερα στο τμήμα. Ως γνωστόν για όλα φταίνε οι γκόμενες και οι καταλήψεις... ακόμα και για τη στάση του Γκόλια όλον αυτόν τον καιρό...
V

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Τρί, 11 Οκτ 2011 1:35 am

χαλια φιλε μερντε..
ρωτούσα τον τρέζο άμα δεν περάσουμε μπετό 1
οι επι πτυχίω αν θα δώσει χαριστική,και όλο υπεκφυγες..
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 11 Οκτ 2011 1:39 am

Δεν αναφερόταν το post στην ερώτηση σου, κυρίως αναφερόταν σε όλο αυτό το <<ανοίξαμε τη σχολή και να τα αποτελέσματα>>.
Απλά αυτό που λες ισχύει και από την άλλη μεριά. Για όλα φταίει η ΔΑΠ...
Δεν είμαστε μ@@@@ να θέλουμε τέτοιο πρόγραμμα προφανώς και εμείς σε αυτή την σχολή σπουδάζουμε...
Δεν έχουμε λείψει από ΔΣ τρέχουμε, κυνηγάμε την διοίκηση κάθε φορά που έχει απεργίες και ακούμε τις μ@@@ του αιώνα κάθε φορά και στο τέλος ακούμε και εσύ φταις που έβγαλαν σκατά πρόγραμμα.
Αλλά <<εγώ>> εκεί ήμουν και τους έκραζα, οι άλλλοι που ήταν.
Στην ΓΣΣ πρότεινα 5 εβδομάδες εξεταστική και άλλες παρατάξεις ψήφισαν λευκό. Και σου λένε από πάνω εσυ, που στήριζες πάντα ανοιχτή σχολή, φταίς για το μπάχαλο της εξεταστικής (και όχι εγώ με την τριήμερη κατάληψη παρωδία). Ε νισάφι πια.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Argh » Τρί, 11 Οκτ 2011 2:20 am

γιατί λοιπόν αυτοί που ήθελαν ανοιχτή σχολή δεν πήγαν κόντρα με τον πρόεδρο και δεν την άνοιξαν από την πρώτη εβδομάδα???
Argh

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό V » Τρί, 11 Οκτ 2011 2:41 am

Κατσε ρε φίλε stalin στην ΓΣ των φοιτητών όταν κατεβηκε ψήφισμα να μη γίνει εξεταστική σφήνα 2,5 βδομάδων (αλλά να τηρηθεί η απόφαση της Συγκλήτου η οποία άφηνε ανοιχτα τα σκ χωρίς να δεσμεύεται) η ΔΑΠ δεν το στήριξε. Επίσης για να μην κρυβόμαστε η παράταξη που στηρίζει το Γκόλια είναι η ΔΑΠ (από τις προεδρικές εκλογές του 2007 για την ακρίβεια που κατέβηκε υποψηφιος πρώτη φορά) αν δεν κάνω λάθος. Δε θέλω να αναφέρω άλλα παραπτώματα γιατί δεν έχει νόημα να ξεκινήσει άλλη μια αντιπαράθεση... Ραντεβού την Τετάρτη λοιπόν...
V

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 11 Οκτ 2011 12:41 pm

Η πρόταση της συγκλήτου είχε ήδη απορριφθεί από το τμήμα καθηγητών. Η εξεταστική ήταν 4 εβδομάδεων (το ότι τα μέσα είχαν απεργία μπορούσε να συμβεί όποτε και αν γινόταν.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Τρί, 11 Οκτ 2011 1:44 pm

Απαντηση με επιχειρηματα...Αφου νισαφι πλεον οπως λες και εσυ,αμαν με αυτους τους καταληψιες και δεν συμμαζευεται,η δαπαρα τρωει ολη τη σπεκουλα ενω ειναι η μονη που αγωνια για το καλο των φοιτητων,εχω να σου κανω καποιες ερωτησεις:
1)Γιατι η ΔΑΠ δεν μπλοκαρε την αποφαση του ΔΣ των καθηγητων-οπως ειχαν κανει καποια αλλα ''κωλοπαιδα'' το 2006 οταν ειχαν αποπειραθει να μας μειωσουν και τοτε την εξεταστικη η οποια λογω αυτης της πιεσης εγινε κανονικα χωρις να χαθει ουτε ενα δευτερολεπτο της-?
2)Γιατι η ΔΑΠ δεν καλεσε εκτακτο ΔΣ του φοιτητικου συλλογου για να ακυρωσει την αυθαιρετη αποφαση της διοικησης?
3)Γιατι η ΔΑΠ δεν καλεσε σε παρασταση διαμαρτυριας για να υπερασπιστει τα συμφεροντα των φοιτητων και παλι καποιοι ''απλυτοι''-τσογλανια καταληψιες απο τα ΕΑΑΚ πηραν αυτη την πρωτοβουλια??
4)Γιατι η ΔΑΠ,ενω ειναι νομοτυπη και σωστη,οταν υπογραφηκε το ΔΣ-που αυτη δεν υπεγραψε γιατι τι μαλακιες απεργιες και τετοια, τωρα εξεταστικη!-για μη διεξαγωγη των εξετασεων στη γενικη απεργια της 5/10 δεν πηγε στο προεδρο να το υπερασπιστει,ενω με μεγαλη ευκολια βαφτιζει παρανομες συνελευσεις που εχουν απαρτια οταν δεν εχουν καλεστει απο ΔΣ?
5)Γιατι η ΔΑΠ οταν ενω ηξερε οτι η εξεταστικη θα ξεκιναγε εκεινη τη ματωμενη παρασκευη και το ελεγε στα πηγαδακια,ελεγε στο πλαισιο της για δευτερα, και αφησε παλι κατι λεχριτες να υπερασπιστουν τους φοιτητες και να παρακωλυσουν ''παρανομα'' την εξεταση και ουσιαστικα να υπερασπιστουν την αποφαση του συλλογου?
6)Γιατι η ΔΑΠ ειναι η μονη που ενημερωνεται για το ΔΣ των καθηγητων,δεν το κοινοποιει στο συλλογο και αφηνει σαν να μη γινεται τιποτα να παιρνει αυτο τετοιες αντιδραστικες αποφασεις?

Θα σου πω γιατι η ΔΑΠ φιλε stalin...
Γιατι η ΔΑΠ κρυφογελαει πισω απο τις πλατες μας που τωρα την πληρωνουν οι φοιτητες και ''αγανακτισμενοι'' οπως ειναι τα φορτωνουν στις καταληψεις.Γιατι σου λεει η ΔΑΠ,ας τα λουστουν τωρα,αλλα τουλαχιστον δεν θα ξαναβγουν καταληψεις.
ΓΙΑΤΙ Η ΔΑΠ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
tsol21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης