Μη λέτε "αγανακτισμένους", αρχίζει και μου τη δίνει ως όρος.

Θυσία δεν είναι να έχεις το μακιαβελικό Γκόλια με το μαστίγιο, θυσία είναι τις 3 εβδομάδες που είχαμε κατάληψη να είσαι 24/7 στο δρόμο & στις δράσεις του συλλόγου!
Τότε ας μην έχεις στη ρητορεία σου στη Γ.Σ. ότι "το φοιτητικό κίνημα απαιτεί θυσίες" υπονοώντας την αναβολή ή ακόμα και ματαίωση μιας εξεταστικής. Γνωρίζεις ρε lybe καλά ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που συμμετέχουν στις συλλογικές δράσεις. Πολλοί ωστόσο είναι αυτοί που σηκώνουν το κουλό τους είτε για κατάληψη είτε για ανοικτή σχολή. Και αν αυτοί που ψηφίζουν ανοικτή σχολή το λένε ειλικρινώς ότι τους ενδιαφέρει "η εξεταστικούλα τους", αυτοί που ψηφίζουν κατάληψη και απουσιάζουν μετά από τον αγώνα μάλλον έχουν υποκριτική στάση, αφού τους ενδιαφέρει και αυτούς το μεγάλο καροτάκι που είναι να γίνει καλά η εξεταστικούλα. Και μάλλον έχουν πέσει στη λούμπα της "λογικής ανάθεσης" (το οποίο συνέχεια λέτε για τους ΔΑΠίτες), παρκάροντας τον αγώνα σε εσάς, ενώ αυτοί κάνουν ζωάρα.
Anyway, δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι το εξής: γνωρίζουμε καλά τι αγύριστα κεφάλια είναι οι περισσότεροι καθηγητές στη σχολή στο θέμα του μαθήματος τους (και κανένα άλλο), της εξέτασής του (και καμία άλλη), κ.ο.κ. Ξέραμε ότι με τις συνεχόμενες καταλήψεις μπαίνουμε σε λογικές αναβολής, συμπύκνωσης ή και ματαίωσης που ακόμα δεν είχαμε τεστάρει. Είχαμε κατά νου ότι θα υπάρξουν εν γένει "ποινές". Ας μη γκρινιάζουμε ασυστόλως, ορθώς πρέπει να γίνει παράσταση διαμαρτυρίας, αλλά μη μου πείτε ότι πέσατε και από τα σύννεφα! Ήταν ΠΟΛΥ λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο, δεδομένων όλων των προηγούμενων παραγόντων. Και εγώ ήρθα Αθήνα ντάλα καλοκαίρι με το πρόγραμμα που έλεγε να γράφω 1 τη βδομάδα, και τώρα τα 3 τελευταία μου εαρινά μπήκαν μέσα σε 2 μέρες.
To πρόγραμα θα ερχόταν τούμπα έτσι και αλλιώς, το θέμα είναι ότι τόσο τούμπα δεν το περιμέναμε.
Υ.Γ Το απαράδεκτο για μένα είναι να ματαιώνονται μαθήματα (ή να υπάρχουν τέτοιες λογικές). Ακόμα και η ταυτόχρονη εξέταση μπορεί υπό προϋποθέσεις να δικαιολογηθεί, αλλά η ματαίωση σε καμία περίπτωση.