Με αφορμή αυτά να αναφερθώ λίγο σε μια σκέψη για την προηγούμενη συνέλευση που έλαβε την αντίστοιχη συγκαταβατική απόφαση.
Πραγματικά θέλω να τονίσω πόσο μου άρεσε η ειλικρινής στάση των ανεξάρτητων, και πόσο ήθελα να τους εμπιστευτώ επειδή ταυτίστηκα μαζί τους! Είδα σ' αυτούς την ίδια επιθυμία μου να τελείωσω τις σπουδές και να ανεξαρτητοποιηθώ από τους γονείς μου (και εκείνοι να απαλλαχθούν από το οικονομικό βάρος που τους μεταβιβάζω) και έκαναν ολοφάνερο ότι με την κατάληψη η επιθυμία αυτή βεβηλώνεται.
Η τριτοβάθμια εκπαίδευση όμως υποβαθμίζεται γρήγορα, στο γενικότερο πλαίσιο υποβάθμισης του βιοτικού επιπέδου της χώρας.
Και εγώ, όπως το αντιλαμβάνομαι, περί αυτού κλήθηκα να αποφασίσω στην προηγούμενη συνέλευση.
Τάσσομαι προσωπικά κατά του νομοπλαισίου και πιστεύω ότι ένας σύλλογος φοιτητών πρέπει να δρα συλλογι-κα!
Παρόλο λοιπόν που είμαι τόσο θετικός και διατεθιμένος να πιστέψω ότι οι αγώνες μετά την εξεταστική μπορούν τα πετύχουν πράγματα για την αλλαγή του, οι ανεξάρτητοι δεν μου έδωσαν κανένα λόγο να πιστέψω ότι και αυτοί συμμερίζονται τις δικές μου απόψεις και θα είναι μαζί μου στην προσπάθεια αυτή. Και αναρωτιέμαι γιατί...