Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό giwrgos87 » Παρ, 30 Σεπ 2011 9:52 pm

Και οσον αφορα την νομιμοτητα η οχι των συνελευσεων-καταληψεων:
Απλα πρεπει να καταλαβουμε οτι εφοσον δεν υπαρχει καταστατικο,ενα γραπτο κειμενο που να οριζει τις προυποθεσεις συγκλησης γενικης συνελευσης το να μιλαμε για παρανομη συνελευση η οχι και αναλογα παρανομη αποφαση της συνελευσης η οχι ειναι μια θεωρητικη κουβεντουλα που κανουμε για να βγαζουμε τα νευρα μας κτλ κτλ.Εφοσον δεν υπαρχει ο γραπτος νομος που καθοριζει τις νομιμες συνελευσεις ο καθενας υιοθετει τον δικο του "νομο".Και γι αυτο εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο.Και ουτε ειμαστε κοινωνια ζουγκλας οπου ο ενας φοιτητης θα επεβαλε το δικιο του απεναντι στον αλλο...
Αρμοδιοτητα της ανωτατης αρχης (πρυτανεια ή προεδριο σχολης αν μιλαμε για αυτοδιοικητες σχολες) ειναι να καθορισει πιο ειναι το δικαιο
giwrgos87

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Παρ, 30 Σεπ 2011 9:55 pm

Είναι πολύ απλό φίλε μου pokerman γιατί ο Πρύτανης δεν φέρνει την αστυνομία.
Γιατί μερικοί θα αρχίσουν τους τσαμπουκάδες.
Οι φίλοι μας οι ΜΑΤατζήδες θα κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν (θα ανοίξουν κανένα κεφάλι).
Μετά θα γεμίσει το youtube με εικόνες του στυλ "εδώ Πολυτεχνείο" και τα κανάλια θα βάζουν βιντεάκια με ανοιγμένα κεφάλια με τίτλο "τα ΜΑΤ στα Πολυτεχνεία"
Μετά θα βγούν οι γνωστοί φίλοι μας (call me mr. tsipras και call me mrs . papariga) και θα αρχίσουν να βλέπουν αναβίωση της χούντας.
Και τέλος μέσα σε μία βδομάδα όλα τα ΑΕΙ της χώρας θα τελούν υπο κατάληψη για την διάσωση του ασύλου.
Με αυτό τον τρόπο όλες αυτές οι τακτικές που σήμερα καταδικάζει σύσσωμη η κοινότητα των φοιτητών θα αποκτήσουν άλλοθι και λόγο ύπαρξης. Και αφού οι φίλοι μας απο τα ΕΑΑΚ θα ηρωοποιηθούν το μπάχαλο θα συνεχιστεί.
Σιγά μην τους κάνει το χατίρι ο Πρύτανης ή ο Πρόεδρος.
Σε τελική ανάλυση στα @@ τους μας γράφουν κι εμάς και τις εξεταστικές μας.

EDIT: Το κείμενο έτυχε επεξεργασίας από τον υπογράφοντα και αφαιρέθηκαν ορισμένοι απαξιωτικοί προς συγκεκριμένη μερίδα συμφοιτητών μας χαρακτηρισμοί, οι οποίοι ήταν ούτως ή άλλως άχρηστοι για την προώθηση του νοήματός του. Ζητώ συγνώμη εάν τα λεγόμενά μου προσέβαλλαν κάποιους συμφοιτητές μου, ο στόχος μου δεν ήταν αυτός. Ως άνθρωπος έχω περιπαικτική διάθεση πάντα σε φιλικό κλίμα, αλλά συχνά ξεχνάω οτι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα.
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό giwrgos87 » Παρ, 30 Σεπ 2011 10:16 pm

Elendil έγραψε: Δε θα ανεχτούμε όμως να μας χαρακτηρίζετε ανελεύθερους. Επίσης οι συντονιστές δικαιούνται να έχουν την προσωπική τους άποψη και να την εκφράζουν, χωρίς αυτό να σημαίνει χρωματισμό οποιουδήποτε είδους του site.

viewtopic.php?f=17&p=58400#p58400

Δες στα σχολια προτασεις το κειμενο που ανερτησε ο reporter και απαντα μου ξανα
giwrgos87

Δημοσίευσηαπό georgecv » Παρ, 30 Σεπ 2011 10:28 pm

Οσο η εμπλοκη της αστυνομιας θεωρειται ταμπου, τοτε καλα σας/μας κανουν ενα ματσο μυαλοφυγοδικοι αριστερουληδες.
georgecv

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 30 Σεπ 2011 10:37 pm

Γιωργο αριστερός δεν είμαι αλλά σε ρωτάω και απάντησέ μου ευθαρσώς... Θα χαρείς να τραυματιστούν αθώοι συμφοιτητές μας? Και όταν λέω αθώους αναφέρομαι σε περαστικούς σμυφοιτητές μας την ώρα των επεισοδίων... δεν συζητώ για τους αριστερούς που θα ναι μέσα στην κατάληψη γιατί είναι προφανές τί θα απαντούσες. Επίσης απάντησέ μου κατι ακόμα. Πιστεύεις ότι θα λυθούν τα προβλήματα έτσι?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό giwrgos87 » Παρ, 30 Σεπ 2011 10:41 pm

Απο την μια αυτο

Reporter έγραψε:Το σχόλιό μου αφορά την έλλειψη κάθε επίφασης δημοκρατικότητας που κυριαρχεί εδώ και κάποιο διάστημα στο mqn. Πιο συγκεκριμένα το πρωί συνδέθηκα για να δω τι παιζει με την κατάληψη της σχολής. Το μάτι μου έπεσε στο ποστ ενός χρήστη panagis ο οποίος καταφερόταν εναντίον των εαακιτών και εγκελαδιτών , οι οποίοι κατά τον ίδιο είχαν το θράσος μετά την συνέλευση να πάνε για καφέ στα στέκια του ζωγράφου. Ε λογικό ηταν να μην μπορέσω να συγκρατηθώ και απλά τον ρώτησα αν και ο καφές ειναι παράνομος όπως και η συνέλευση. Μόνο αυτό. Κατόπιν εμφανίστηκε ενας χρήστης mouse ,τον οποίο βλέπω σπάνια (χωρίς να ειναι μεμπτό αυτό) και ο οποίος καλούσε όσους θέλουν να δώσουν υδραυλική να συγκεντρωθούν στο κτήριο υδραυλικής στις 14:30. Αμέσως και χωρίς κακή προαίρεση πήγε το μυαλό μου οτι πρόκειται για κάποιο μέλος δεπ (πχ διδακτορικό του τομέα) , ο οποίος είχε εσωτερική πληροφόρηση περί αποφασιστικότητας των καθηγητών να δοθεί το μάθημα. Η γνώμη μου αυτή ενισχύθηκε από το γεγονός οτι ο χρήστης mouse έκανε την ίδια ακριβώς ανάρτηση και στο σάιτ της δαπ και ίσως και της πασπ. Όταν οι άλλοι χρήστες αρχισαν τις ερωτήσεις τι και πως και με ποια ιδιότητα καλεί εκεί, ο ίδιος απάντησε πως δεν εχει μιλήσει με καθηγητές απλά καλεί ολους να συγκεντρωθούν για να καταφέρουν να γράψουν. Τότε για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα του είπα παραινετικά οτι έπρεπε από την αρχή να πει πως έχουν τα πράγματα και όχι να αιωρούνται υπόνοιες οτι εχει μιλήσει με καθηγητή και οτι το μάθημα θα δοθεί σίγουρα. Να σημειωθεί οτι και εγώ χρωστάω το μάθημα και είχα προσωπικό ενδιαφέρον για το αν θα δοθεί ή όχι ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μετά και την τελευταία μου αυτή ανάρτηση ξαφνικά με μπανάρουν και μου σβήνουν και τα δύο σχόλια ενώ ήμουν απόλυτα ευγενικός και πολύ πιο ήπιος από άλλους χρήστες πχ exeisanapthra? που καλούν με κάθε αφορμή ανοιχτά σε άσκηση βίας χωρίς να τους κάνει κάποιος ούτε παρατήρηση. Στο λόγο που μπαναρίστηκα αναφέρεται αυτολεξεί όπως φαίνεται και στο screenshot ''για να μάθεις να αποθαρρύνεις''. Πρώτα απ όλα δεν ειχα καμμία όρεξη να αποθαρρύνω κανέναν και το μόνο που ήθελα ήταν σωστή πληροφόρηση. Αλλά και να είχα διάθεση τι αλλάζει? Δικαίωμα του καθενός δεν είναι αν πιστεύει στην κατάληψη να αποθαρρύνει τον κόσμο να πάει στηθεί απέξω και να το παίζει αγανακτισμένος??? Κάλεσα ποτέ κανέναν σε άσκηση βίας ? Έβρισα μήπως κανέναν?
Λόγω λοιπόν όλων αυτών θέλω να πω στους συντονιστές οτι θα έπρεπε να ντρέπονται για το κατάντημά τους και για το ύφος τους που δείχνει άτομα που ηδονίζονται με την ιδιότυπη εξουσία που τους δίνει η διαχείριση του σάιτ. Θεωρώ πάρα πολύ προσβλητικό και τη φράση ''για να μάθεις'' όπως και το γεγονός οτι απλά με εξαφάνισαν χωρίς καν να ενημερώσουν τους άλλους χρήστες για τον λόγο του μπαναρίσματος (μάλλον επειδή δεν υπήρχε λόγος). Να σημειωθεί οτι στο dapcv με αυτές τις δύο δημοσιεύσεις δεν υπήρχε περίπτωση να φάω μπαν ούτε μία στο εκατομμύριο. Καλή συνέχεια λοιπόν! Να χαίρεστε την ιδιότυπη εξουσία σας! Ελπίζω να προσβάλλετε λιγότερο κόσμο στο μέλλον που δεν συμφωνεί με τις απόψεις σας!

http://imageupload.org/?d=B4A3820D1

και απο την αλλη αυτο

Δημοσίευση από georgecv » Παρ, 30 Σεπ 2011 10:28 pm
Οσο η εμπλοκη της αστυνομιας θεωρειται ταμπου, τοτε καλα σας/μας κανουν ενα ματσο μυαλοφυγοδικοι αριστερουληδες.

Και ο παραπανω χρηστης παραμενει χωρις αποκλεισμο οπως και πολλοι αλλοι που δεν με ενδιαφερει αν εχουν δικιο η αδικο αλλα καταφερονται υποτιμητικα,περιφρονητικα ή και πολλες φορες υβριστικα απεναντι σε αλλους
giwrgos87

Δημοσίευσηαπό georgecv » Παρ, 30 Σεπ 2011 10:50 pm

giwrgos87 έγραψε:Δημοσίευση από georgecv » Παρ, 30 Σεπ 2011 10:28 pm

Και ο παραπανω χρηστης παραμενει χωρις αποκλεισμο οπως και πολλοι αλλοι που δεν με ενδιαφερει αν εχουν δικιο η αδικο αλλα καταφερονται υποτιμητικα,περιφρονητικα ή και πολλες φορες υβριστικα απεναντι σε αλλους

Δεν νομιζω να εδειξες την ιδια ευαισθησια οταν ο 3 μας εξηγουσε τα πλεονεκτηματα της τριπλης εξεταστικης.
georgecv

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό giwrgos87 » Παρ, 30 Σεπ 2011 11:02 pm

Αν ο χρηστης 3 μιλησε περιφρονητικα απεναντι στους συνομιλητες του τα ιδια ισχυουν και γι αυτον.Δεν διαβαζω οτι γραφεται γιατι εχω και μαθηματα να διαβασω..
giwrgos87

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 30 Σεπ 2011 11:03 pm

Κι εμείς έχουμε και μαθήματα να διαβάσουμε , αλλά τον παρακάμπτετε επειδή σας συμφέρει, δούλοι αμισθοί έχουμε καταντήσει.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό giwrgos87 » Παρ, 30 Σεπ 2011 11:09 pm

ingenieurin26 έγραψε:Κι εμείς έχουμε και μαθήματα να διαβάσουμε , αλλά τον παρακάμπτετε επειδή σας συμφέρει, δούλοι αμισθοί έχουμε καταντήσει.

Εσεις ειστε συντονιστες-διαχειριστες και αρα υπευθυνοι για την σωστη-αντικειμενικη(?) λειτουργια του site.Και σε παρακαλω μην αστειευεσαι για πραγματα που καταλαβαινεις και εσυ πως ειναι πολυ σημαντικα
giwrgos87

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες