Απο την μια αυτοReporter έγραψε:Το σχόλιό μου αφορά την έλλειψη κάθε επίφασης δημοκρατικότητας που κυριαρχεί εδώ και κάποιο διάστημα στο mqn. Πιο συγκεκριμένα το πρωί συνδέθηκα για να δω τι παιζει με την κατάληψη της σχολής. Το μάτι μου έπεσε στο ποστ ενός χρήστη panagis ο οποίος καταφερόταν εναντίον των εαακιτών και εγκελαδιτών , οι οποίοι κατά τον ίδιο είχαν το θράσος μετά την συνέλευση να πάνε για καφέ στα στέκια του ζωγράφου. Ε λογικό ηταν να μην μπορέσω να συγκρατηθώ και απλά τον ρώτησα αν και ο καφές ειναι παράνομος όπως και η συνέλευση. Μόνο αυτό. Κατόπιν εμφανίστηκε ενας χρήστης mouse ,τον οποίο βλέπω σπάνια (χωρίς να ειναι μεμπτό αυτό) και ο οποίος καλούσε όσους θέλουν να δώσουν υδραυλική να συγκεντρωθούν στο κτήριο υδραυλικής στις 14:30. Αμέσως και χωρίς κακή προαίρεση πήγε το μυαλό μου οτι πρόκειται για κάποιο μέλος δεπ (πχ διδακτορικό του τομέα) , ο οποίος είχε εσωτερική πληροφόρηση περί αποφασιστικότητας των καθηγητών να δοθεί το μάθημα. Η γνώμη μου αυτή ενισχύθηκε από το γεγονός οτι ο χρήστης mouse έκανε την ίδια ακριβώς ανάρτηση και στο σάιτ της δαπ και ίσως και της πασπ. Όταν οι άλλοι χρήστες αρχισαν τις ερωτήσεις τι και πως και με ποια ιδιότητα καλεί εκεί, ο ίδιος απάντησε πως δεν εχει μιλήσει με καθηγητές απλά καλεί ολους να συγκεντρωθούν για να καταφέρουν να γράψουν. Τότε για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα του είπα παραινετικά οτι έπρεπε από την αρχή να πει πως έχουν τα πράγματα και όχι να αιωρούνται υπόνοιες οτι εχει μιλήσει με καθηγητή και οτι το μάθημα θα δοθεί σίγουρα. Να σημειωθεί οτι και εγώ χρωστάω το μάθημα και είχα προσωπικό ενδιαφέρον για το αν θα δοθεί ή όχι ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μετά και την τελευταία μου αυτή ανάρτηση ξαφνικά με μπανάρουν και μου σβήνουν και τα δύο σχόλια ενώ ήμουν απόλυτα ευγενικός και πολύ πιο ήπιος από άλλους χρήστες πχ exeisanapthra? που καλούν με κάθε αφορμή ανοιχτά σε άσκηση βίας χωρίς να τους κάνει κάποιος ούτε παρατήρηση. Στο λόγο που μπαναρίστηκα αναφέρεται αυτολεξεί όπως φαίνεται και στο screenshot ''για να μάθεις να αποθαρρύνεις''. Πρώτα απ όλα δεν ειχα καμμία όρεξη να αποθαρρύνω κανέναν και το μόνο που ήθελα ήταν σωστή πληροφόρηση. Αλλά και να είχα διάθεση τι αλλάζει? Δικαίωμα του καθενός δεν είναι αν πιστεύει στην κατάληψη να αποθαρρύνει τον κόσμο να πάει στηθεί απέξω και να το παίζει αγανακτισμένος??? Κάλεσα ποτέ κανέναν σε άσκηση βίας ? Έβρισα μήπως κανέναν?
Λόγω λοιπόν όλων αυτών θέλω να πω στους συντονιστές οτι θα έπρεπε να ντρέπονται για το κατάντημά τους και για το ύφος τους που δείχνει άτομα που ηδονίζονται με την ιδιότυπη εξουσία που τους δίνει η διαχείριση του σάιτ. Θεωρώ πάρα πολύ προσβλητικό και τη φράση ''για να μάθεις'' όπως και το γεγονός οτι απλά με εξαφάνισαν χωρίς καν να ενημερώσουν τους άλλους χρήστες για τον λόγο του μπαναρίσματος (μάλλον επειδή δεν υπήρχε λόγος). Να σημειωθεί οτι στο dapcv με αυτές τις δύο δημοσιεύσεις δεν υπήρχε περίπτωση να φάω μπαν ούτε μία στο εκατομμύριο. Καλή συνέχεια λοιπόν! Να χαίρεστε την ιδιότυπη εξουσία σας! Ελπίζω να προσβάλλετε λιγότερο κόσμο στο μέλλον που δεν συμφωνεί με τις απόψεις σας!
http://imageupload.org/?d=B4A3820D1και απο την αλλη αυτοΔημοσίευση από georgecv » Παρ, 30 Σεπ 2011 10:28 pm
Οσο η εμπλοκη της αστυνομιας θεωρειται ταμπου, τοτε καλα σας/μας κανουν ενα
ματσο μυαλοφυγοδικοι αριστερουληδες.Και ο παραπανω χρηστης παραμενει χωρις αποκλεισμο οπως και πολλοι αλλοι που δεν με ενδιαφερει αν εχουν δικιο η αδικο αλλα καταφερονται υποτιμητικα,περιφρονητικα ή και πολλες φορες υβριστικα απεναντι σε αλλους