Συντονιστής: University Editors
MaRKiSi0s^ έγραψε:Γιατί αν το πάμε έτσι κι εγώ προτείνω το εξής φίλε μου... τις ημέρες που θα λείπετε εσείς και οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη και στα Γιάννενα για να ψαρεύετε 1ετείς στις εκδρομές σας να ανακοινώσουμε εμείς οι μαλλίαδες με τα σκουλαρίκια μια συνέλευση μια μέρα πριν, να μαζευτούμε μια τυπική απαρτία, να ψηφίσουμε και το Κομμουνιστικό Μανιφέστο απ' την αρχή ως το τέλος με όλους τους προλόγους και να πούμε ότι δεν θέλουμε εκδρομή στη Γενεύη αλλά στην Κούβα!!!! ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΖΩΣΗ!!!!
MaRKiSi0s^ έγραψε:...Αυτό προϋποθέτει ότι θα έχει ενημερωθεί σωστά ο κόσμος και όχι να το λένε οι ΔΑΠίτες και οι ΠΑΣΠίτες τις 2 αυτές μέρες στα μουλωχτά, γιατί όλως τυχαίως κανείς άνθρωπος που κάνω εγώ παρέα δεν το ήξερε.
dimos έγραψε:πάντησε μου ειλικρινά, το θεωρείς έντιμο αυτό που γίνεται; Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει προσέλευση αύριο και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιχείρημα για να γίνει η ψηφοφορία, σε ρωτάω λοιπόν: Θα σου άρεσε να γίνει μια μαζική ψηφοφορία τη Παρασκευή που θα έχετε πάει Θεσσαλονίκη;
dimos έγραψε:Επίσης όσον αφορά τη προσέλευση, στην αρχή κάθε εξαμήνου είμαστε όντως πολλοί, όχι όμως ότι απο τη δεύτερη κιόλας βδομάδα είμαστε λίγοι. Γιατί δε μπαίνει συνέλευση την άλλη βδομάδα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες