Εκπ. Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 3ου έτους (2008-09)

Συντονιστής: University Editors

Re: Εκπ. Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 3ου έτους

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Τετ, 11 Μαρ 2009 10:10 pm

Ρε Πάνο,όπως και με άλλες συνελεύσεις,αν υπάρχουν αρκετοί φοιτητές για να παρθεί απόφαση,θα παρθεί.Αν η κατάσταση είναι όπως στην προηγούμενη συνέλευση,δεν θα παρθεί.Απλά τα πράματα.
infernalliving

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό dimos » Τετ, 11 Μαρ 2009 10:12 pm

+1 σε όλα με τον Μαρκήσιο.
Είναι εντελώς πούστικο αυτό που πάει να γίνει, να γίνεται ενημέρωση μέσω ίντερνετ μισή μέρα πριν. Ποιος ήταν οι "φοιτητές" που αποφάσισαν να γίνει αύριο συνέλευση; Μήπως τύχαινε και να ανήκουν σε συγκεκριμένες παρατάξεις; (Δε λέω ότι έτσι έγινε, αλλά δε έχουμε δει και λίγα.) Και ναι ο χρόνος πιέζει, αλλά πίεζε και όταν προκειμένου να υπάρξει η κατάλληλη προεκλογική προετοιμασία βάζαμε 10 μέρες μετά τις εκλογές για την ανάδειξη της επιτροπής. Είναι ξεφτίλα να γίνει αύριο ψηφοφορία για τις χορηγίες, γιατί θα είναι στημένη ψηφοφορία.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τετ, 11 Μαρ 2009 10:17 pm

Όχι κάνεις λάθος... Αυτό προϋποθέτει ότι θα έχει ενημερωθεί σωστά ο κόσμος και όχι να το λένε οι ΔΑΠίτες και οι ΠΑΣΠίτες τις 2 αυτές μέρες στα μουλωχτά, γιατί όλως τυχαίως κανείς άνθρωπος που κάνω εγώ παρέα δεν το ήξερε.
Γιατί αν το πάμε έτσι κι εγώ προτείνω το εξής φίλε μου... τις ημέρες που θα λείπετε εσείς και οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη και στα Γιάννενα για να ψαρεύετε 1ετείς στις εκδρομές σας να ανακοινώσουμε εμείς οι μαλλίαδες με τα σκουλαρίκια μια συνέλευση μια μέρα πριν, να μαζευτούμε μια τυπική απαρτία, να ψηφίσουμε και το Κομμουνιστικό Μανιφέστο απ' την αρχή ως το τέλος με όλους τους προλόγους και να πούμε ότι δεν θέλουμε εκδρομή στη Γενεύη αλλά στην Κούβα!!!!
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΖΩΣΗ!!!!
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Τετ, 11 Μαρ 2009 10:23 pm

Κοίτα Δήμο.Με την προσέλευση που έχουμε δει αυτές τις μέρες στη σχολή,το να 'στήσεις' μια τ'ετοια συνέλευση κάθε άλλο παρά εύκολο μ φαίνεται.Και επειδή από την εμπειρία μ,και όλων νομίζω,η πρώτη εβδομάδα είναι αυτή που έχει την πλέον αυξημένη προσέλευση σε ένα εξάμηνο,πιστεύω ότι θα είναι και η αντιπροσωπευτικότερη συνέλευση όλων.
infernalliving

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Τετ, 11 Μαρ 2009 10:30 pm

MaRKiSi0s^ έγραψε:Γιατί αν το πάμε έτσι κι εγώ προτείνω το εξής φίλε μου... τις ημέρες που θα λείπετε εσείς και οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη και στα Γιάννενα για να ψαρεύετε 1ετείς στις εκδρομές σας να ανακοινώσουμε εμείς οι μαλλίαδες με τα σκουλαρίκια μια συνέλευση μια μέρα πριν, να μαζευτούμε μια τυπική απαρτία, να ψηφίσουμε και το Κομμουνιστικό Μανιφέστο απ' την αρχή ως το τέλος με όλους τους προλόγους και να πούμε ότι δεν θέλουμε εκδρομή στη Γενεύη αλλά στην Κούβα!!!! ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΖΩΣΗ!!!!

Νομίζω καταλαβαίνεις ότι αυτά που λες είναι λίγο τραβηγμένα.Δε νομίζω να έχει οργανωθεί κάτι από καποια παράταξη στη σχολή,που να εμποδίζει μια συγκεκριμένη μερίδα φοιτητών να έιναι στη σχολή αυριο.Πέρα από αυτό ,μη σ πω κιόλας ότι πιστεύω ότι η αυριανή θα είναι η πολυπληθέστερη συνέλευση έτους φέτος,και με πολύ ανεξάρτητο κόσμο
infernalliving

Δημοσίευσηαπό dimos » Τετ, 11 Μαρ 2009 10:34 pm

Προφανώς και δεν είναι εύκολο να στήσεις μια συνέλευση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ενημερώνεις μέσω ίντερνετ, να μην κάνεις ανακοίνωση μέσα στις αίθουσες και προηγουμένως να έχεις ενημερώσει μόνο κόσμο που ξέρεις ότι θα συμφωνήσει με τις απόψεις σου. Δηλαδή, όποιος δεν είναι κοντά στις ΔΑΠ, ΠΑΣΠ πρέπει να του πουν "Ξέρεις αύριο έχουμε συνέλευση" και να πάει; Μου ακούγεται τσοπάνης-πρόβατα αυτό το σκηνικό. Απάντησε μου ειλικρινά, το θεωρείς έντιμο αυτό που γίνεται; Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει προσέλευση αύριο και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιχείρημα για να γίνει η ψηφοφορία, σε ρωτάω λοιπόν: Θα σου άρεσε να γίνει μια μαζική ψηφοφορία τη Παρασκευή που θα έχετε πάει Θεσσαλονίκη;
Επίσης όσον αφορά τη προσέλευση, στην αρχή κάθε εξαμήνου είμαστε όντως πολλοί, όχι όμως ότι απο τη δεύτερη κιόλας βδομάδα είμαστε λίγοι. Γιατί δε μπαίνει συνέλευση την άλλη βδομάδα;
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό manosbar » Τετ, 11 Μαρ 2009 10:36 pm

Είναι το πρώτο post που κάνω γιατί με αυτά που ακούω πραγματικά απορώ.
MaRKiSi0s^ έγραψε:...Αυτό προϋποθέτει ότι θα έχει ενημερωθεί σωστά ο κόσμος και όχι να το λένε οι ΔΑΠίτες και οι ΠΑΣΠίτες τις 2 αυτές μέρες στα μουλωχτά, γιατί όλως τυχαίως κανείς άνθρωπος που κάνω εγώ παρέα δεν το ήξερε.

Για τη συνέλευση ήταν ενημερωμένα όλα τα μέλη της επιτροπής, όπως και το ανεξάρτητο μέλος της ο Νίκος από τη Δευτέρα, γιατί συγκεκριμένα υπήρχε και διαφωνία για το αν θα προλαβαίναμε να γίνει την Τρίτη μετά την Τεχνική Γεωλογία. Εγώ προσωπικά το είπα σε αρκετά παιδιά, λέγοντας ότι αν δεν παρθεί απόφαση την Τρίτη τότε θα παέι για την Πέμπτη.

Τώρα όσον αφορά τις «παρατάξεις» που αναφέρεις, μίλησα και με παιδιά από την ΕΑΑΚ τα οποία συμφώνησαν για συνέλευση την Πέμπτη. Πάμε μαζί αύριο αν θες να το επιβεβαιώσουμε. Παρεπιπτόντως, είχαν και αυτά μακριά μαλλιά και σκουλαρίκια.

Τέλος, επίσημη ανακοίνωση για συνέλευση δεν μπορούσε να βγει από τη στιγμή που δεν είχαμε υπογράψει με το ταξιδιωτικό γραφείο. Σήμερα υπογράψαμε στις 5-6 και στις 7 βγήκε επίσημη ανακοίνωση.

Στην προηγούμενη συνέλευση είχαμε όλοι συμφωνήσει ότι θα παίρναμε απόφαση στην επόμενη που θα ορίζαμε. Τίποτα δεν πάει να γίνει μουλωχτά μην το παρουσιάζετε έτσι. Έχουν γίνει 2 συζητήσεις για τις χορηγίες στις αντίστοιχες 2 συνελεύσεις. Όποιος ήθελε να διαμορφώσει άποψη είχε ουκ ολίγες ευκαιρίες να το κάνει.
Και παιδιά έλεος. Το μόνο που πάει να γίνει είναι να γίνει φθηνότερη η εκδρομή για όλους μας. Έχουμε τρέξει αρκετά για να το πετύχουμε σε μεγάλο βαθμό. Ας μην σταματήσουμε εδώ.

Καλή σας νύχτα. Τα λέμε αύριο στη σχολή.

ΥΓ: Απαντώντας στον Δήμο, πρέπει να παρθεί απόφαση διότι είμαστε 3 εβδομάδες πριν την εκδρομή και πρέπει να τρέξει το θέμα με τις χορηγίες αν τελικά εγκριθεί. Το έχουμε καθυστερήσει αρκετά. Δεν σηκώνει άλλη καθυστέρηση.
Τελευταία επεξεργασία από manosbar και Τετ, 11 Μαρ 2009 10:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
manosbar

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τετ, 11 Μαρ 2009 10:40 pm

Ο καθένας μπορεί να έχει κανονίσει οτιδήποτε εκείνη την ώρα και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να είναι έγκαιρα ενημερωμένος. Αυτό δεν τηρείται στην περίπτωσή μας και έχω κάθε λόγο να πιστεύω πως είναι σκόπιμο καθώς σου ξαναλέω πως πολύς κόσμος δεν έχει ιδέα και αυτός ο κόσμος δεν είναι και ο πιο "τυχαίος" όπως θες να τον εμφανίσεις... Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να έχει παρά πολύ κόσμο αλλά εφόσον δεν έχουν τηρηθεί αυτά που πρέπει είστε και υπόλογοι στον κόσμο αυτό που καλούσατε επιλεκτικά στη συνέλευση. Τεσπά δεν θα ξαναγράψω τώρα γι΄αυτό, εξάλλου δεν γράφω για να πείσω εσένα, θα τα πούμε αύριο
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Τετ, 11 Μαρ 2009 10:47 pm

dimos έγραψε:πάντησε μου ειλικρινά, το θεωρείς έντιμο αυτό που γίνεται; Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει προσέλευση αύριο και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιχείρημα για να γίνει η ψηφοφορία, σε ρωτάω λοιπόν: Θα σου άρεσε να γίνει μια μαζική ψηφοφορία τη Παρασκευή που θα έχετε πάει Θεσσαλονίκη;

Σου απαντάω παραπάνω γι αυτό το ζήτημα.Προφανώς δε θα μ άρεσε κάτι τέτοιο,όπως και δε θα συναινούσα στο να γίνει συνέλευση όταν για κάποιο λόγο θα λείπουν άτομα από οποιαδήποτε άλλη παράταξη.

dimos έγραψε:Επίσης όσον αφορά τη προσέλευση, στην αρχή κάθε εξαμήνου είμαστε όντως πολλοί, όχι όμως ότι απο τη δεύτερη κιόλας βδομάδα είμαστε λίγοι. Γιατί δε μπαίνει συνέλευση την άλλη βδομάδα;

Γτι ΑΝ τελικά παρθεί απόφαση για χορηγίες,είναι ήδη πολύ αργά.Αν το πάμε για την επόμενη εβδομάδα,θα το έχουμε χάσει το τρένο.Και έχουμε ευθύνη απέναντι στα άτομα που τις ζητούν.Και,ξαναλέω,από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος λόγος που εμποδίζει συγκεκριμένη μερίδα να είναι στο αμφιθέατρο,είτε είναι από τη μία είτε από την άλλη πλευρά, δεν βλέπω κάποιο κώλυμα.
infernalliving

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τετ, 11 Μαρ 2009 10:49 pm

Τι λες ρε Μάνο το πες και στα ΕΑΑΚ ε? Αυτο θα πει ενημέρωση του 3ου έτους...
Έπρεπε τουλάχιστον να πείτε οτι την Τετάρτη υπογράφουμε και ότι μετα θα γίνει συνέλευση και όχι αφου υπογράψατε να το ανακοινώνετε!!!
Λες ότι το ξέρανε όλοι της επιτροπής, το λες δηλαδή και περηφανεύεσαι για αυτό? Που το ξέρατε 6 άτομα και δεν σηκώθηκε ένας να κάνει μια ανακοίνωση να ενημερώσει και εμένα ρε παιδιά που δεν το είχα ακούσει τι να κάνουμε δηλαδή... Τεσπά δεν θα το λήξουμε εδώ μέσα αλλά να ξέρετε ότι στις προηγούμενες συνελέυσεις, μπορεί να μην είχε τόσο κόσμο, αλλά δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει πως δεν το είχε ακούσει!!!
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης