Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Τετ, 28 Σεπ 2011 1:49 am

stroumfita έγραψε:και τι να σου πω οι καταλήψεις είναι στοιχειό σκοταδισμού άλλωστε και ο Άσημος είναι γνωστός σκοταδιστής....

Προσωπικά ο Άσιμος("και ουχί άσημος" όπως έλεγε και ο ίδιος) με την κοσμοθεωρία του και τη μουσική του έχει υπάρξει για ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου μπούσουλας, πρότυπο. Δεν ήταν πουθενά οργανωμένος ποτέ, ήταν πολυτάλαντος, αγαθός, ηθικός, δουλευταράς, έκραζε τους πάντες και τα πάντα(και καλά έκανε) και είχε απαξιωτικές αντιλήψεις για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Αυτή ήταν η οπτική του. Πρωτοστατούσε σε κάθε κατάληψη στα πιο άγουρα χρόνια του προωθώντας έτσι τα πιστεύω του. Την ίδια φιλοσοφία ζωής θα τη δεις και στο "Fight Club". Το θέμα είναι κατά πόσο είναι εφαρμόσιμα όλα αυτά. Δεν είναι σωστό να κάνεις επίκληση σε τέτοιες αυθεντίες και να θεωρείς δεδομένο ότι "αφού τό λεγε ο Άσιμος έτσι είναι". Κάπου πρέπει να μπαίνει και η κριτική σκέψη. Απλά φτιάξε στο μυαλό σου το λόγο αποτέλεσμα/πορείες-καταλείψεις-τραμπουκισμοί και παρατήρησε ότι τείνει στο 0 (Στην πραγματικότητα δεν τείνει στο 0 αλλά στο πλην άπειρο αν λάβεις υπόψι σου το καταστροφικό κομμάτι τους)
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τετ, 28 Σεπ 2011 1:51 am

akiria έγραψε:Λες και αγώνας χωρίς καταλήψεις δεν γίνεται...

Λες και το μόνο πράγμα που νοιάζει έναν 20αχρονο φοιτητή σε μια χώρα που καταρρέει είναι οι κάλπικοι αγώνες των ψευτοκαταλήψεων.

Πραγματικα αυτες οι δυο προτασεις ειναι φοβερες!! :clap:
Στεκομαι κυριως στη δευτερη και προσθετω οτι καποιοι στην συγκεκριμενη περιπτωση εχουν μπερδεψει το δασος με το δεντρο! Δεν κοιτανε το δεντρο και χανουν το δασος, αλλα τα εχουν μπερδεψει! Και λυπαμαι για ολους αυτους γιατι δεν μπορουν να το καταλαβουν. Απο οσα συμβαινουν γυρω μας, το λιγοτερο ειναι το νομοσχεδιου της Αννουλας, που στην τελικη εχει και αρκετα θετικα που ολοι οι λογικοι ανθρωποι τα αναγνωριζουν ευκολα! Ζεις σε μια χωρα που καλως ή κακως θυμιζει μπουρδελο και καποιοι μαεστρικα την "μπουρδελοποιουν" περισσοτερο!

P.S Υπαρχει και συνεχεια βεβαια... Η συνελευση της Πεμπτης μπορει να ειναι το κερασακι στην τουρτα... Εδω θα μαστε να γελαμε, γιατι με κλαμα δεν παλευεται η κατασταση!
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό katwo » Τετ, 28 Σεπ 2011 2:13 am

akiria έγραψε:Ρε, αφήστε μας ήσυχους με τις κ****καταλήψεις σας...Χάσατε τη συνέλευση και πλέον δεν το τραβάτε από τα μαλλιά αλλά από τις βλεφαρίδες για να ξανακλείσετε τη σχολή.
Απλά, επειδή έτσι γουστάρουν κάποιοι(και κάποιοι ΣΥΡΙΖΑ από πάνω τους προφανώς για να κάνουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ....)
Λες και αγώνας χωρίς καταλήψεις δεν γίνεται...
Λες και όσοι αγωνίστηκαν στο παρελθόν έβαζαν τον πρύτανη-τσουτσεκάκι τους να τους υπόσχεται εξεταστικές..(Πράγμα που δεν θα ισχύσει κιόλας στη σχολή μας)
Λες και το μόνο πράγμα που νοιάζει έναν 20αχρονο φοιτητή σε μια χώρα που καταρρέει είναι οι κάλπικοι αγώνες των ψευτοκαταλήψεων.
Λες και ιδρώνει κανενός το αυτάκι στο Υπουργείο αν οι Πολιτικοί Μηχανικοί είναι ανοιχτοί ή κλειστοί.
Και το πιο ενοχλητικό από όλα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που κατακεραυνώνουν το νόμο ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝ....

:clap: :clap: :thumbup:
katwo

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό eki13 » Τετ, 28 Σεπ 2011 2:39 am

Ας περιμένουμε την Πέμπτη και μετά μιλάμε για προγράμματα και εξεταστικές.Βέβαια με 15 άτομα να λείπουν ακόμα όπως λένε,με μέσα μεταφοράς κανονικά και με πρόγραμμα τόσο άθλιο που ακόμα και ο 'ουδέτερος΄ίσως ανέβει να ψηφίσει,η πλάστιγγα γέρνει εμφανώς.Πέμπτη κοντή γιορτή!!!
eki13

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τετ, 28 Σεπ 2011 3:10 am

@exeisanapthra

Προσωπικά ο Άσιμος("και ουχί άσημος" όπως έλεγε και ο ίδιος) με την κοσμοθεωρία του και τη μουσική του έχει υπάρξει για ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου μπούσουλας, πρότυπο. Δεν ήταν πουθενά οργανωμένος ποτέ, ήταν πολυτάλαντος, αγαθός, ηθικός, δουλευταράς, έκραζε τους πάντες και τα πάντα(και καλά έκανε) και είχε απαξιωτικές αντιλήψεις για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Αυτή ήταν η οπτική του. Πρωτοστατούσε σε κάθε κατάληψη στα πιο άγουρα χρόνια του προωθώντας έτσι τα πιστεύω του. Την ίδια φιλοσοφία ζωής θα τη δεις και στο "Fight Club". Το θέμα είναι κατά πόσο είναι εφαρμόσιμα όλα αυτά. Δεν είναι σωστό να κάνεις επίκληση σε τέτοιες αυθεντίες και να θεωρείς δεδομένο ότι "αφού τό λεγε ο Άσιμος έτσι είναι". Κάπου πρέπει να μπαίνει και η κριτική σκέψη.

Σα να τρίζουν τα κόκαλα του Άσιμου.Το πιο εντυπωσιακό είναι πως στους καιρούς μας μπορείς να είσαι δαπίτης ή να ανήκεις σε αυτούς "αγανακτισμένους" και να γουστάρεις tyler durden.Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας Άσιμος δεν θα είχε κριτική σκέψη επιπέδου "Ας μπούν τα ματ στα πανεπιστήμια".Αλλά έτσι είναι,λίγο millenium,λίγο αναρχία,λίγο κρασί,λίγο θάλασσα και ταγόρι μου...Όλα τα χωράει η κρεατομηχανή.

Ας πάει στον μπλε κάδο!
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό sofibo » Τετ, 28 Σεπ 2011 3:40 am

Exeisanapthra? έγραψε:
stroumfita έγραψε:και τι να σου πω οι καταλήψεις είναι στοιχειό σκοταδισμού άλλωστε και ο Άσημος είναι γνωστός σκοταδιστής....

Προσωπικά ο Άσιμος("και ουχί άσημος" όπως έλεγε και ο ίδιος) με την κοσμοθεωρία του και τη μουσική του έχει υπάρξει για ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου μπούσουλας, πρότυπο. Δεν ήταν πουθενά οργανωμένος ποτέ, ήταν πολυτάλαντος, αγαθός, ηθικός, δουλευταράς, έκραζε τους πάντες και τα πάντα(και καλά έκανε) και είχε απαξιωτικές αντιλήψεις για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Αυτή ήταν η οπτική του. Πρωτοστατούσε σε κάθε κατάληψη στα πιο άγουρα χρόνια του προωθώντας έτσι τα πιστεύω του. Την ίδια φιλοσοφία ζωής θα τη δεις και στο "Fight Club". Το θέμα είναι κατά πόσο είναι εφαρμόσιμα όλα αυτά. Δεν είναι σωστό να κάνεις επίκληση σε τέτοιες αυθεντίες και να θεωρείς δεδομένο ότι "αφού τό λεγε ο Άσιμος έτσι είναι". Κάπου πρέπει να μπαίνει και η κριτική σκέψη. Απλά φτιάξε στο μυαλό σου το λόγο αποτέλεσμα/πορείες-καταλείψεις-τραμπουκισμοί και παρατήρησε ότι τείνει στο 0 (Στην πραγματικότητα δεν τείνει στο 0 αλλά στο πλην άπειρο αν λάβεις υπόψι σου το καταστροφικό κομμάτι τους)

Είναι βολικά εκεί στην κουνιστή πολυθρόνα του μυαλού σου?
sofibo

Δημοσίευσηαπό chris_z » Τετ, 28 Σεπ 2011 10:23 am

Επειδή βάλατε και τον Άσιμο στο παιχνίδι:
λέει η στρουμφίτα:
από φόβο μήπως ακουστούν και άλλες απόψεις ???και τι να σου πω οι καταλήψεις είναι στοιχειό σκοταδισμού άλλωστε και ο Άσημος είναι γνωστός σκοταδιστής.... αλλά τι σου λέω και εσένα???η γνώση της ιστορίας σου όπως και των περισσοτέρων ομοϊδεατών σου φτάνει μέχρι το φεισμπουκ και το βιλλα μερσεντεσ ..

και συνεχίζει ο εχειςαναπτήρα πολύ σωστά ότι πάντα πρέπει να κρίνουμε ότι και να λέει ο οποιοσδήποτε και να μην τον ακολουθούμε τυφλά:
Το θέμα είναι κατά πόσο είναι εφαρμόσιμα όλα αυτά. Δεν είναι σωστό να κάνεις επίκληση σε τέτοιες αυθεντίες και να θεωρείς δεδομένο ότι "αφού τό λεγε ο Άσιμος έτσι είναι". Κάπου πρέπει να μπαίνει και η κριτική σκέψη.

Στρουμφίτα η γνώση της ιστορίας είναι πολύ σημαντική, η δική σου μέχρι που φτάνει; Ας δούμε και τι λέει ο Άσιμος τον οποίο επικαλείσαι:

-Κάποτε θα με διαβάσεις ίσως, θα ακούσεις τα τραγούδια μου, θα με κατανοήσεις. Αλλά δε θα ‘μαι εγώ πια. Θα ‘ναι αυτή η μάσκα που φορούν στους πεθαμένους. Όσους τους χρησιμοποιούν μετά το θάνατό τους, όταν οι ίδιοι δεν υπάρχουν.
Όσο υπήρχα με φοβόσουν.
Όσο υπήρχα δε με άντεχες.
Δεν είχες καν τη δύναμη να μείνεις ένα δευτερόλεπτο κοντά, άμα σου το ζητούσα. Θα προτιμούσα να μη με διάβαζες ποτέ.
Είναι καλύτερο ν’ αγοράσεις ή να κλέψεις ένα μπλουζάκι με την φάτσα μου επάνω τυπωμένη. Κι ας σου φαίνεται γελοίο. Κι ας μου φαίνεται γελοίο.

Από ότι φαίνεται και ο ίδιος ηξέρε πως θα παρερμήνευαν τα λεγόμενα και τον τρόπο ζωής του. Επίσης να δούμε και ποια είναι η άποψη του για τους αριστερούς και τους αναρχικούς. Τόσο τον συμπαθείς,αυτός σε συμπαθεί;

-Θα μπορούσα να ‘χα πράξει αλλιώς και να μην υπήρχε το χαμαλίκι. Αλλά το ξέρω τότε δε θα μπορούσα τίποτα να κανω.
Γιατί δε θα ήμουνα εγώ.
Γιατί θα ήμουν σαν εσάς τους κάλπικους φονιάδες
Γιατί θα ήμουν σαν εσάς τους φοιτητές, τους κώλους και τους
χέστες
Γιατί θα ήμουνα και εγώ σαν τους αριστερούς, σαν τους
“αναρχικούς” και τα πρεζόνια.
Γιατί θα ρούφαγα ακόμα από τη μαμά και τον μπαμπά
Γιατί θα ρούφαγα τους γύρω
Γιατί στα λόγια θα ‘μουνα ο πρώτος του χωριού ο
γκραντεπαναστάτης.
Γιατί θα ήμουν σαν και εσένα πούστη.
Γιατί θα ήμουν σαν και σένα φεμινίστρια κουφάλα
Γιατί θα τάθελα όλα και γω δικά μου
Γιατί θα μ’ ενδιέφερε να μη μου πέσει η μύτη
Γιατί θε να ‘χα το ‘να πόδι εδώ και τάλλο απ’ την άλλη
Γιατί στο πρώτο ζόρι θάχα να καταφύγω σ’ αυτούς που μου ‘ναι
ξένοι και δικοί.
Γιατί θα ήμουν κόσμος, κόσμος μες τον κοσμάκη
Γιατί δε θάμουνα εγώ
Το προτιμώ το χαμαλίκι

Πηγή: βιβλίο του Νικόλα 'Ασιμου : Αναζητώντας κροκανθρώπους

Σα να τρίζουν τα κόκαλα του Άσιμου.

Όντως πακτομένε.. Όταν τον επικαλούνται οι αριστεροί για να δικαιολογήσουν τις απόψεις τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας Άσιμος δεν θα είχε κριτική σκέψη επιπέδου "Ας μπούν τα ματ στα πανεπιστήμια".

Αυτός σίγουρα δεν είχε κριτική σκέψη ''αυτού του επιπέδου'', αλλά μην ξεχνάς ότι έζησε και σε άλλη εποχή με χούντες και τα λοιπά και δεν ζει στη δική μας όπου το άσυλο έχει πάρει αυτή τη μορφή που έχει πάρει. Επίσης επειδή δεν είναι αυτός ''αυτής της κριτικής σκέψης'' δεν σημαίνει πως όλοι πρέπει να τον ακολουθούμε τυφλά. Αν και εσύ δεν είσαι της κριτικής σκέψης επιπέδου ''Ας μπουν τα ματ στα πανεπιστήμια'' κάν'το επειδή το κρίνεις εσύ και όχι επειδή το είπε κάποιος πριν πολλά χρόνια.
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 28 Σεπ 2011 10:37 am

eki13 έγραψε:Ας περιμένουμε την Πέμπτη και μετά μιλάμε για προγράμματα και εξεταστικές.Βέβαια με 15 άτομα να λείπουν ακόμα όπως λένε,με μέσα μεταφοράς κανονικά και με πρόγραμμα τόσο άθλιο που ακόμα και ο 'ουδέτερος΄ίσως ανέβει να ψηφίσει,η πλάστιγγα γέρνει εμφανώς.Πέμπτη κοντή γιορτή!!!

Αυτό θα ήταν χαζομάρα διότι με τις καταλήψεις μπορεί να χάσουμε και εξάμηνα όπως λέει πιο πάνω η stroumfita :

stroumfita έγραψε:θα προτιμούσα να καθυστερήσω ένα χρόνο παραπάνω εγώ από το να αποκλειστούν από την αξιοκρατική δωρεάν παιδεία οι επόμενες γενεές...
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Jimmis » Τετ, 28 Σεπ 2011 11:30 am

Παιδια ερωτηση το προγραμμα της εξεταστικης εχει βγει μεχρι και για 21-10-11 μαθηματα δεν ειπαν οτι θα τα αρχισουν στις 10-10?Τι παιζει?
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Άβαταρ μέλους
Jimmis Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Τετ, 28 Σεπ 2011 11:38 am

Ο χρήστης ScAr πήρε 6ωρο αποκλεισμό.

Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες