Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό jim_morrison » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:09 pm

Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε/ισα
jim_morrison

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό ΓΛΑΥΚΗ » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:11 pm

gogogeorgia, νομίζεις ότι το 19 που γράψαμε κάποτε μας ανέβασε σε κανένα βάθρο ανωτερότητας; Συγγενικό μου πρόσωπο που έχει τελειώσει ιδιωτικό κολλέγιο μου την είπε τις προάλλες. Συγκεκριμένα μου είπε : " Εσύ πας όποτε θέλεις στη σχολή σου, δεν έχεις υποχρεωτικές παρουσίες, δίνεις τα μαθήματα ανακατεμένα ( χωρίς προαπαιτούμενα) και δεν γνωρίζεις καν τη φυσιογνωμία του Καθηγητή, ενώ εγώ στην 3η απουσία κοβόμουν και ξαναπλήρωνα το εκάστοτε μάθημα." Θα μπορούσα να αντικρούσω τα επιχειρήματα , αλλά τι να έλεγα ; Ότι ενώ έπρεπε να έχω εξεταστική πίναμε καφεδάκι μαζί;
Σε κάτι τέτοια συμφωνώ με τα ΙΕΚ... Και μιλάω εγώ που δεν έχω πατήσει ποτέ σε πάρα πολλά μαθήματα...

agnwstos x, άσε κάτω το επίπεδό μου ... Μπορώ να το πάω σε όποια στάθμη θέλω... Η Ματίνα δεν είναι τοξικό απόβλητο, απλά θεωρώ ότι υπάρχει γιατί υπάρχει χώρος για να υπάρχει. Μπορεί να μη χρησιμοποίησες τη Ματίνα , αλλά πιθανότατα για να μπεις σε αυτή τη σχολή χρησιμοποίησες όπως σχεδόν όλοι μας την ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ (φροντιστήριο, ιδιαίτερα ). Άρα έρχεσαι στα λόγια μου... Οι άνθρωποι δεν είναι αυτόφωτοι πλανήτες...
ΓΛΑΥΚΗ

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:15 pm

ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:gogogeorgia, νομίζεις ότι το 19 που γράψαμε κάποτε μας ανέβασε σε κανένα βάθρο ανωτερότητας; Συγγενικό μου πρόσωπο που έχει τελειώσει ιδιωτικό κολλέγιο μου την είπε τις προάλλες. Συγκεκριμένα μου είπε : " Εσύ πας όποτε θέλεις στη σχολή σου, δεν έχεις υποχρεωτικές παρουσίες, δίνεις τα μαθήματα ανακατεμένα ( χωρίς προαπαιτούμενα) και δεν γνωρίζεις καν τη φυσιογνωμία του Καθηγητή, ενώ εγώ στην 3η απουσία κοβόμουν και ξαναπλήρωνα το εκάστοτε μάθημα." Θα μπορούσα να αντικρούσω τα επιχειρήματα , αλλά τι να έλεγα ; Ότι ενώ έπρεπε να έχω εξεταστική πίναμε καφεδάκι μαζί;
Σε κάτι τέτοια συμφωνώ με τα ΙΕΚ... Και μιλάω εγώ που δεν έχω πατήσει ποτέ σε πάρα πολλά μαθήματα...

agnwstos x, άσε κάτω το επίπεδό μου ... Μπορώ να το πάω σε όποια στάθμη θέλω... Η Ματίνα δεν είναι τοξικό απόβλητο, απλά θεωρώ ότι υπάρχει γιατί υπάρχει χώρος για να υπάρχει. Μπορεί να μη χρησιμοποίησες τη Ματίνα , αλλά πιθανότατα για να μπεις σε αυτή τη σχολή χρησιμοποίησες όπως σχεδόν όλοι μας την ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ (φροντιστήριο, ιδιαίτερα ). Άρα έρχεσαι στα λόγια μου... Οι άνθρωποι δεν είναι αυτόφωτοι πλανήτες...

ρε δεν παρακολουθούσες, πήγαινες ματίνα, λες αυτά περί ΙΕΚ και εγκαλείς αυτούς που είναι υπέρ των καταλήψεων(για να ανατραπεί το έκτρωμα της Διαμαντοπούλου?) ότι απαξιώνουν τη δημόσια παιδεια .Είσαι σοβαρή????
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:15 pm

neaoktana έγραψε:Πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή αναφέρουν ότι οι εξετάσεις τη Δευτέρα θα διεξαχθούν με το τελευταίο * Πρόγραμμα του Προεδρείου.
Ότι γράφει για Δευτέρα, όχι τα σημερινά Δευτέρα.

(*) Επιδέχεται και allusions

Αφήστε να το διαβάσει και κανένας
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό Morientes » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:17 pm

Επ! Είπε πως το Πολυτεχνείο μας πρέπει να γίνει ΙΕΚ! Νομίζω πως αυτό μας έχει εξαγριώσει όλους! Ήδη έχω μαζέψει 50 υπογραφές για νέα συνέλευση και προχωρώ ακάθεκτα! Τα όασ είπες συνιστούν δημοκρατικό έλλειμα! Μπορεί να μην έκλεισε η σχολή με την πρώτη, μπορεί ούτε και με τη δεύτερη, αλλά πού θα πάει, κάποια στιγμή θα κλείσει :P Μια, δυο, τρεις, όσες χρειαστεί!
Morientes

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:18 pm

Αν είναι αξιόπιστες πληροφορίες θα έπρεπε να χε μπει στην ενημέρωση. ;)

Άντε πάλι να βρίσκουμε σε ποια σελίδα είναι - τόσο γρήγορα που τρέχουν. :P
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:19 pm

Morientes έγραψε:Επ! Είπε πως το Πολυτεχνείο μας πρέπει να γίνει ΙΕΚ! Νομίζω πως αυτό μας έχει εξαγριώσει όλους! Ήδη έχω μαζέψει 50 υπογραφές για νέα συνέλευση και προχωρώ ακάθεκτα! Τα όασ είπες συνιστούν δημοκρατικό έλλειμα! Μπορεί να μην έκλεισε η σχολή με την πρώτη, μπορεί ούτε και με τη δεύτερη, αλλά πού θα πάει, κάποια στιγμή θα κλείσει :P Μια, δυο, τρεις, όσες χρειαστεί!

Μπράβο ρε είσαι πολύ πνευματώδης :ellinofreneia:
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό gogogeorgia » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:20 pm

ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:gogogeorgia, νομίζεις ότι το 19 που γράψαμε κάποτε μας ανέβασε σε κανένα βάθρο ανωτερότητας; Συγγενικό μου πρόσωπο που έχει τελειώσει ιδιωτικό κολλέγιο μου την είπε τις προάλλες. Συγκεκριμένα μου είπε : " Εσύ πας όποτε θέλεις στη σχολή σου, δεν έχεις υποχρεωτικές παρουσίες, δίνεις τα μαθήματα ανακατεμένα ( χωρίς προαπαιτούμενα) και δεν γνωρίζεις καν τη φυσιογνωμία του Καθηγητή, ενώ εγώ στην 3η απουσία κοβόμουν και ξαναπλήρωνα το εκάστοτε μάθημα." Θα μπορούσα να αντικρούσω τα επιχειρήματα , αλλά τι να έλεγα ; Ότι ενώ έπρεπε να έχω εξεταστική πίναμε καφεδάκι μαζί;

Εάν δεν έχεις πατήσει σε πολλά μαθήματα είναι δικό σου πρόβλημα -κυρίως. Και νομίζω ότι ο βαθμός που κάποτε έγραψες δείχνει ότι έχεις τουλάχιστον την κοινή λογική, έκανες την προσπάθειά σου(+επιλογές) και ανταμοίφθηκες με την εισαγωγή σου.
gogogeorgia

Δημοσίευσηαπό gogogeorgia » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:21 pm

neaoktana έγραψε:
neaoktana έγραψε:Πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή αναφέρουν ότι οι εξετάσεις τη Δευτέρα θα διεξαχθούν με το τελευταίο * Πρόγραμμα του Προεδρείου.
Ότι γράφει για Δευτέρα, όχι τα σημερινά Δευτέρα.

(*) Επιδέχεται και allusions

Αφήστε να το διαβάσει και κανένας
gogogeorgia

Δημοσίευσηαπό manolito » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:22 pm

Φίλοι συμφορουμίτες, αγαπητοί συνάδελφοι και συμφοιτητές της σχολής Πολιτικών Μηχανικών Ε.Μ.Π.
Έχω μερικές απορίες και μερικές απόψεις, χρόνια τώρα, που θα ήθελα να διατυπώσω με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, κυρίως για να δώσω τροφή για το νου αλλά και προσπαθώντας να μάς επαναφέρω λίγο σε μια πραγματικότητα που πολλές φορές ξεχνάμε.

Αφού είμαστε όλοι φοιτητές, όλοι θα έπρεπε να θέλουμε το καλύτερο!
Αφού όλη η Ελλάδα αντιτίθεται στο νέο νόμο, γιατί τον ψήφισαν;
Εάν όσοι τον ψήφισαν υποτίθεται ότι μας αντιπροσωπεύουν, γιατί ψηφίζουν κάτι που η πλειοψηφία δεν το θέλει;
Γιατί δεν διεξάγουν δημοψήφισμα για τα σοβαρά ζητήματα;
Γιατί δε σεβόμαστε την πλειοψηφία και γίνονται τραμπουκισμοί;
Γιατί θα πρέπει για να ακουστούμε να φωνάξουμε και όχι να γίνει ησυχία και να υπάρξει σεβασμός;
Γιατί μέσα στις σχολές φτάνουμε σε τέτοια σημεία που χωριζόμαστε τόσο πολύ ώστε να ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και είμαστε όλοι στην πραγματικότητα ένα σώμα;
Γιατί στις συνελεύσεις επικρατεί ένας χαμός;
Γιατί η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και στο τέλος προσπαθεί ο ένας να "φάει" ψήφους από τον άλλο;
Γιατί κανένας δε σέβεται αυτόν που μιλάει;
Γιατί θέλουμε να αγωνιστούμε για κάτι καλύτερο, τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε κάτι χειρότερο;
Γιατί εάν και εφόσον ψηφίστηκε να ξεκινήσει η εξεταστική δευτέρα, θα ξεκινούσε παρασκευή; (απουσιάζει δηλαδή ο σεβασμός στην απόφαση μιας συνέλευσης;)
Μήπως έχουν κάποιοι συμφέροντα και υποκινούνται καταστάσεις;
Γιατί δεν επικρατεί το καλύτερο για τη σχολή μας;;
Γιατί ενώ μπορούμε και έχουμε το επιστημονικό υπόβαθρο, δεν προπορευόμαστε εμείς στις τεχνολογικές εξελίξεις;
Γιατί ακόμη και κάποιες έρευνες που διεξάγονται, παίρνουν την κατιούσα και δεν φαίνονται πουθενά;
Που βρισκόμαστε αλήθεια;;;

Όταν αρχικά εισάχθηκα στη --ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ-- με διακατείχε ένα δέος που θα ερχόμουν με τον πατέρα μου πρώτη φορά, για να περάσω τις πύλες του διαβόητου Ε.Μ.Π. !!
Με το που βλέπω τις άπειρες αφίσες στην είσοδο της Ηρώων Πολυτεχνείου με πιάνει το πρώτο ρίγος...
Με το που φτάνω να εγγραφώ, πέφτουν πάνω μου σαν τα κοράκια παιδιά από όλες τις παρατάξεις... για να βοηθήσουν (!!)
Και άλλες αφίσες εδώ!! Περισσότερες!!!!
Ξεκινάνε τα μαθήματα.. ήμουν χαμένος! Δεν ήξερα σε ποια αίθουσα να μπω...τι να παρακολουθήσω...
Το χάος με τα τραπεζάκια κάθε φορά με μπέρδευε...
Τσιγάρα και σκουπίδια και τσίχλες και καφέδες, όλα στο πάτωμα !!!!!
Βαμμένοι τοίχοι, γεμίζουν αμέσως συνθήματα και κόλλες και αφίσες...
Τη γλίτωσε το κυλικείο που φτιάχτηκε αργότερα..
Μέσα στις αίθουσες τις περισσότερες φορές δεν έβρισκα να καθίσω..
Έκλεισε η σχολή τότε πολλούς μήνες και πολλά μαθήματα μού έμειναν πίσω, γιατί δεν είχα και κάποιον να με καθοδηγήσει...
Να βλέπω παιδιά να μη μιλάνε σε άλλα, επειδή είχαν διαφορετικό "χρώμα" τα τραπέζια τους...
Ας είμαστε ρε παιδιά ένα σώμα οι φοιτητές, όχι κομμάτια....
Έζησα και εγώ τις παρατάξεις και είδα ότι σε ένα πράγμα δεν ωφελούν.. την παιδεία..!! (κατά τη γνώμη μου)
Είχα επισκευθεί τότε και ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο της Γερμανίας και μόλις επέστρεψα έβαλα τα κλάματα.......
Το περιβόητο Ε.Μ.Π. !!
Δε λες πάλι καλά που είμαστε στα 200 πρώτα...
Αίσχος....
Μπορούμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε... και εγώ μαζί σας !!!!! Αλήθεια, δεν κοροιδεύω!!!!
Ας γκρεμίσουμε τα φαινομενικά χωρίσματα μεταξύ μας και με ενότητα και σεβασμό ας προχωρήσουμε...

Με όλα αυτά λοιπόν καταλήγω σε μια και μόνο ερώτηση:
"Μήπως ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι;"

(Με συγχωρείτε για το μέγεθος αλλά και για το κατά κάποιον τρόπο "off topic"....)
Άβαταρ μέλους
manolito Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες