Συντονιστής: University Editors
ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:gogogeorgia, νομίζεις ότι το 19 που γράψαμε κάποτε μας ανέβασε σε κανένα βάθρο ανωτερότητας; Συγγενικό μου πρόσωπο που έχει τελειώσει ιδιωτικό κολλέγιο μου την είπε τις προάλλες. Συγκεκριμένα μου είπε : " Εσύ πας όποτε θέλεις στη σχολή σου, δεν έχεις υποχρεωτικές παρουσίες, δίνεις τα μαθήματα ανακατεμένα ( χωρίς προαπαιτούμενα) και δεν γνωρίζεις καν τη φυσιογνωμία του Καθηγητή, ενώ εγώ στην 3η απουσία κοβόμουν και ξαναπλήρωνα το εκάστοτε μάθημα." Θα μπορούσα να αντικρούσω τα επιχειρήματα , αλλά τι να έλεγα ; Ότι ενώ έπρεπε να έχω εξεταστική πίναμε καφεδάκι μαζί;
Σε κάτι τέτοια συμφωνώ με τα ΙΕΚ... Και μιλάω εγώ που δεν έχω πατήσει ποτέ σε πάρα πολλά μαθήματα...
agnwstos x, άσε κάτω το επίπεδό μου ... Μπορώ να το πάω σε όποια στάθμη θέλω... Η Ματίνα δεν είναι τοξικό απόβλητο, απλά θεωρώ ότι υπάρχει γιατί υπάρχει χώρος για να υπάρχει. Μπορεί να μη χρησιμοποίησες τη Ματίνα , αλλά πιθανότατα για να μπεις σε αυτή τη σχολή χρησιμοποίησες όπως σχεδόν όλοι μας την ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ (φροντιστήριο, ιδιαίτερα ). Άρα έρχεσαι στα λόγια μου... Οι άνθρωποι δεν είναι αυτόφωτοι πλανήτες...
neaoktana έγραψε:Πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή αναφέρουν ότι οι εξετάσεις τη Δευτέρα θα διεξαχθούν με το τελευταίο * Πρόγραμμα του Προεδρείου.
Ότι γράφει για Δευτέρα, όχι τα σημερινά Δευτέρα.
(*) Επιδέχεται και allusions
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Morientes έγραψε:Επ! Είπε πως το Πολυτεχνείο μας πρέπει να γίνει ΙΕΚ! Νομίζω πως αυτό μας έχει εξαγριώσει όλους! Ήδη έχω μαζέψει 50 υπογραφές για νέα συνέλευση και προχωρώ ακάθεκτα! Τα όασ είπες συνιστούν δημοκρατικό έλλειμα! Μπορεί να μην έκλεισε η σχολή με την πρώτη, μπορεί ούτε και με τη δεύτερη, αλλά πού θα πάει, κάποια στιγμή θα κλείσειΜια, δυο, τρεις, όσες χρειαστεί!
ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:gogogeorgia, νομίζεις ότι το 19 που γράψαμε κάποτε μας ανέβασε σε κανένα βάθρο ανωτερότητας; Συγγενικό μου πρόσωπο που έχει τελειώσει ιδιωτικό κολλέγιο μου την είπε τις προάλλες. Συγκεκριμένα μου είπε : " Εσύ πας όποτε θέλεις στη σχολή σου, δεν έχεις υποχρεωτικές παρουσίες, δίνεις τα μαθήματα ανακατεμένα ( χωρίς προαπαιτούμενα) και δεν γνωρίζεις καν τη φυσιογνωμία του Καθηγητή, ενώ εγώ στην 3η απουσία κοβόμουν και ξαναπλήρωνα το εκάστοτε μάθημα." Θα μπορούσα να αντικρούσω τα επιχειρήματα , αλλά τι να έλεγα ; Ότι ενώ έπρεπε να έχω εξεταστική πίναμε καφεδάκι μαζί;
Σε κάτι τέτοια συμφωνώ με τα ΙΕΚ... Και μιλάω εγώ που δεν έχω πατήσει ποτέ σε πάρα πολλά μαθήματα...
neaoktana έγραψε:neaoktana έγραψε:Πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή αναφέρουν ότι οι εξετάσεις τη Δευτέρα θα διεξαχθούν με το τελευταίο * Πρόγραμμα του Προεδρείου.
Ότι γράφει για Δευτέρα, όχι τα σημερινά Δευτέρα.
(*) Επιδέχεται και allusions
Αφήστε να το διαβάσει και κανένας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης