Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό ΓΛΑΥΚΗ » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:54 pm

Μπράβοοοοο!!!Ξέρεις τις τρύπες των τουβλων.Εγω ξέρω αυτές τις ανοησίες που έχεις γράψει για έκδοση αδειών κλπ.(μαζί με ένα "μπράβο στη δαπάρα" που είχες πετάξει.Καλό πρόβατο)Το πανεπιστήμιο δεν είναι ΙΕΚ κοπέλα μου

Χαίρομαι που είμαι ένα από τα 303 πρόβατα της συνέλευσης της Τρίτης. Τώρα το αν είναι ανοησίες οι οικοδομικές άδειες , μάλλον έχεις δίκιο. Εσύ να χτίζεις ( με τα τούβλα των οποίων ξέρω τις τρύπες ) χωρίς αυτές... Μακάρι να ήταν ΙΕΚ γιατί θα είχε υποχρεωτικές παρουσίες και δε θα υπήρχε έτσι χώρος για την "αμαρτωλή Ματίνα" κλπ κλπ...
ΓΛΑΥΚΗ

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό gogogeorgia » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:54 pm

murw έγραψε:Δηλαδη??? μας μπερδεψατε με τις Δευτέρες...

δηλαδή χάνονται τα σημερινά
gogogeorgia

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό pg » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:57 pm

κ περιμενουμε ανακοινωση για το πότε πανε??
pg

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:57 pm

Ηταν που δεν κρατιόταν να κάνουν συνέλευση οι <<260>> λέμε τώρα...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό jim_morrison » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:58 pm

Παιδιά καλησπέρα,
Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις:
1)Η εξεταστική στις 7/10 τελειώνει;Είτε δώσουμε κάποια μαθήματα είτε όχι;
2)Το μάθημα που θα δώσουμε τη Δευτέρα είναι σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα ή όχι;
3)Θα γίνει χαριστική εξεταστική για τους φοιτητές επί πτυχίο ή όχι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρω
jim_morrison

Δημοσίευσηαπό gogogeorgia » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:58 pm

ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:Χαίρομαι που είμαι ένα από τα 303 πρόβατα της συνέλευσης της Τρίτης. Τώρα το αν είναι ανοησίες οι οικοδομικές άδειες , μάλλον έχεις δίκιο. Εσύ να χτίζεις ( με τα τούβλα των οποίων ξέρω τις τρύπες ) χωρίς αυτές... Μακάρι να ήταν ΙΕΚ γιατί θα είχε υποχρεωτικές παρουσίες και δε θα υπήρχε έτσι χώρος για την "αμαρτωλή Ματίνα" κλπ κλπ...

Μακάρι να ήταν το πολυτεχνείο ΙΕΚ;
gogogeorgia

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:59 pm

Παιδια καλησπερα..Σημερα δεν εγινε εξεταστικη....την δευτερα θα γινει κανονικα...την τριτη-τεταρτη παιζεται αναλογως με τις απεργιεσ των ΜΜΜ...και το κερασακι στην τουρτα η ανακοινωση της Πρυτανιας οτι υπαρχει διορια διεξαγωγης της εξεταστικης μεχρι τισ 7/10...

Και ρωταω εγω...Μηπως πρεπει να σεβαστουμε τους εαυτους μας και την σχολη και να κανουμε κατι για την ομαλη διεξαγωγη της εξεταστικης για τη οποια τοσος λογος εχει γινει (και παρολο που ημουν υπερμαχος της καταληψης θα σεβαστω τους συμφοιτητες μου και θα ακολουθησω την αποφαση του συλλογου) και να απαιτησουμε την μετακινηση της ημερομηνιας 7/10;;;;;;;;;;
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό abar » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:03 pm

Τόσα χρόνια μετά, και ενώ οι άνθρωποι δεν είναι οι ίδιοι, οι νοοτροπίες παραμένουν ίδιες και δυστυχώς εκφυλίζονται ακόμη περισσότερο.

Τα γεγονότα που ζείτε είναι παρόμοια με κάθε "αγώνα" που ξεκινούσε εν ονόματι της διατήρησης της "δωρεάν ανώτατης/πανεπιστημιακής εκπαίδευσης", και κατέληγαν πάντα σε αγων(ι)α για τις εξεταστικές περιόδους.

Περί του επιπέδου εκπαίδευσης κουβέντα καμιά. Περί του οτι θα βγείτε όλοι αύριο - μεθαύριο σε μια αγορά εργασίας που συνεχώς συρρικνώνεται, με μόνη πλέον κατεύθυνση την μετανάστευση για εύρεση εργασίας δεν δείχνει να απασχολεί κανέναν από τους δημοκράτες που αγωνίζονται για .. για .. για.. τι ακριβώς δεν ξέρω πλέον. Αλλά και ουδόλως απασχολεί την συντριπτική μάζα των φοιτητών που ουδέποτε διερωτήθηκαν με τι ακριβώς όπλα θα ριχτούν στη μάχη της εργασίας, καθώς πλέον ένα χαρτί δεν λέει τίποτε αν δεν αποδεικνύεται στη πράξη η σύνδεσή του με την γνώση της επιστήμης μας. Και είναι ευρέως γνωστό οτι η αξία του πτυχίου μας καθορίζεται πάντα με βάση τον τελευταίο σε γνώσεις που το αποκτά, και όχι από τους αρίστους. Δυστυχώς στις γνώσεις αυτές δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή σε αγωνιστικά σεμινάρια/μπουζούκια/εναλλακτικές διακοπές στα Μάλλια/ κτλ κτλ.

Οι νόμοι που ψηφίζονται, στη χώρα που ψηφίζονται, θα εφαρμόζονται πάντα κατά το δοκούν, καθώς η τήρησή τους απαιτεί την minimun λογική βάση της επιβολής κυρώσεων σε περίπτωση μη τήρησής τους, η οποία απουσιάζει παντελώς από την ελληνική κουλτούρα.

Τα σημερινά γεγονότα θα είχαν ευκόλως αποφευχθεί, αν ο σημερινός πρόεδρος της σχολής και ο πρύτανής του ΕΜΠ είχαν πράξει τα, σε κάθε άλλο δημοκρατικό κράτος, αυτονόητα και είχαν ζητήσει την συνδρομή της αστυνομίας για την απρόσκοπτη λειτουργία της σχολής σας. (να πω και σχολή μου είναι λίγο καταχρηστικό μετά από 8 χρόνια αποφοίτησης). Αλλά δεν μπορεί να περιμένει κανείς φως στο τούνελ όταν η φοιτητική ιδιότητα αποκτάται με την επιτυχή συμμετοχή στις πανελλαδικές και παύει με την απόκτηση του πτυχίου μόνο. Ο ίδιος ο νομοθέτης δεν έχει σκεφτεί ποτέ το επίσης αυτονόητο, να παύεσαι από φοιτητής όταν παρακολύεις/καταστρέφεις/σαμποτάρεις την λειτουργία της σχολής στην οποία αγωνίστηκες τόσο να μπεις.

Είναι θλιβερό, να βλέπει κάποιος, και ο γραφών συγκεκριμένα, τη σχολή του, να συνεχίζει να διολισθαίνει σε μέλλον αβέβαιο. Είναι θλιβερό να μην υπάρχει συλλογική μνήμη, καθώς οι φοιτητές κάνουν τον κύκλο τους και φεύγουν, αλλά δεν μένει κανείς να κρούει τον κώδωνα σε κάθε νέα φουρνιά.

Ζητώ συγγνώμη για την εκτός χρόνου παρέμβαση, και είμαι βέβαιος οτι για άλλα καίγεστε αυτή τη στιγμή. Αλλά η επικαιρότητα επανέφερε στη μνήμη μου παλιότερες εποχές, οι οποίες μοιάζουν με νηπιαγωγείο μπροστά στον σημερινό βούρκο.

Καλά ξεμπερδέματα.

Υ.Γ. Θα συνεχίσω να υποστηρίζω ακόμα οτι η μαζική αντίδραση και αντίσταση των σκεπτόμενων φοιτητών είναι η μόνη λύση για την εξώθηση στο περιθώριο όλων αυτών που θεωρούν οτι το πανεπιστήμιο δεν είναι χώρος θεραπείας της επιστήμης και κατάκτησης επιστημονικής δεξιότητας, αλλά εφαλτήριο κοινωνικών επαναστάσεων που έχουν καταδικαστεί ιστορικά ως αποτυχημένα.
Η μόνη χρήσιμη και αποτελεσματική κοινωνική επανάσταση θα ήταν αυτή της αριστείας, του ήθους και του σεβασμού, στην επιστήμη που θα σας χαρακτηρίσει και θα σας συντροφεύσει επαγγελματικά στη ζωή σας, στον συνάδελφό σας που μοχθεί και αυτός δίπλα σας και στους αγώνες χιλιάδων γονέων που συντηρούν τα λαμπρότερα μυαλά της χώρας με την προσδοκία οτι θα αποδειχθείτε καλύτεροι από την γενιά του 73 και τα απόνερά της.
abar

Έτος εισαγωγής: 1997

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:03 pm

ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:
Μπράβοοοοο!!!Ξέρεις τις τρύπες των τουβλων.Εγω ξέρω αυτές τις ανοησίες που έχεις γράψει για έκδοση αδειών κλπ.(μαζί με ένα "μπράβο στη δαπάρα" που είχες πετάξει.Καλό πρόβατο)Το πανεπιστήμιο δεν είναι ΙΕΚ κοπέλα μου

Χαίρομαι που είμαι ένα από τα 303 πρόβατα της συνέλευσης της Τρίτης. Τώρα το αν είναι ανοησίες οι οικοδομικές άδειες , μάλλον έχεις δίκιο. Εσύ να χτίζεις ( με τα τούβλα των οποίων ξέρω τις τρύπες ) χωρίς αυτές... Μακάρι να ήταν ΙΕΚ γιατί θα είχε υποχρεωτικές παρουσίες και δε θα υπήρχε έτσι χώρος για την "αμαρτωλή Ματίνα" κλπ κλπ...

Κοιτα τωρα μπορώ να πουλήσω μούρη και γω για διάφορα πράγματα(και όχι για τρύπες τούβλων) αλλά δεν θα πέσω στο επίπεδο σου.Δεν μιλάω για τα 303 άτομα μιλάω για σένα που αποθέωνες τη Δαπάρα και μιλούσες για οικοδομικές άδειες και την κατάργηση των μισών σχεδόν μαθημάτων της σχολής(επαναλαμβάνω υπάρχει και το τει δομικών έργων αλλά και τα επερχόμενα κολλέγια με το καλό).Και έχεις το θράσσος να μιλάς για απαξίωση
( Ποιος?ΕΣΥ!!!) της δημόσιας παιδείας.Όσο για τα περί ματίνας, τελείωσα τη σχολή χωρίς να έχω δώσει σεντ γι αυτή.Μήπως κρίνεις πάλι από εσένα?
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό pg » Παρ, 23 Σεπ 2011 6:05 pm

Τζιμ :? απ'οτι καταλαβα τη δευτερα θα δωσουμε το μαθημα που ήταν για τριτη 30/8... τωρα για το 7/10.... τι να πω. ο προεδρος τρελαθηκε!!!!!
pg

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες