Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό gogogeorgia » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:53 pm

havale_tsoglan έγραψε:Δε μου λες,πας καλα?Είδες εγώ ποτέ να εύχομαι να μπούνε τα ΜΑΤ μέσα η μήπως νομίζεις πως ανήκω σε κάνα απ αυτά τα σχήματα???Μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα!

Επιτέθηκες σε εμένα δίχως λόγο. Οπότε κι εγώ σου εξήγησα ποιος ήταν ο σκοπός όσων ανέφερα.
Για σχήματα έκανες λόγο εσύ.
Ελπίζω να μην έμεινε κάτι αδιευκρίνιστο και λυπάμαι που δεν με κατάλαβες εξ αρχής.
gogogeorgia

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:54 pm

Exeisanapthra? έγραψε:
faremal έγραψε:Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται Γενική Συνέλευση του συλλόγου στο κτήριο Γκίνη. Όσοι μπορούν, καλό είναι να κατέβουν.

Δεν πραγματοποιείται Γενική συνέλευση. Συλλογική Μαλακία λέγεται(παραπάνω του ενός ατόμου που μαλακίζονται σε ένα χώρο). Είναι το νέο θεσμικό όργανο της σχολής.

Μεγάλε ζωγραφίζεις απλά....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:57 pm

ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:Ολόκληρη η κοινωνία γελάει με μας γιατί θεωρητικά εμείς είμαστε οι "επαγγελματίες" του αύριο. Βέβαια τότε θα καθόμαστε σαν τις κοτούλες... Μας κατάλαβαν και τα κανάλια. Μέχρι και το Star μας ξεφώνησε...
Ίσως οι "συνάδερφοι" της ΣΕΚ είναι σκόπιμο να κατανοήσουν ότι το "κίνημα" φθίνει. Τροφοδοτήθηκε λίγο για να διαβάσουν ορισμένοι τα μαθήματα της εξεταστικής λίγο καλύτερα, αλλά δεν βλέπω να τα δώσουν τελικά. Και τούτο είναι γνωστό διότι καθημερινά ο αριθμός των σχολών που τελούν υπό κατάληψη λιγοστεύει.
Δε θα μπω στον κόπο να αναφέρω τα περί σεβασμού σε συλλογικά όργανα και λοιπά , γιατί τροφοδοτώ την αμφισβήτηση στο αυτονόητο δικαίωμα.

Ωχ καλά μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια.Μηπώς εσένα βόλεψε και το βλέπεις έτσι?Υπάρχει κόσμος που παλεύει για δωρεάν και καλύτερη παιδεία και όχι σχολή που να διδάσκει πως βγαίνουν οι άδειες για να λαδώνουμε την πολεοδομία(όπως έχεις υποστηρίξει στο παρελθόν σ αυτό το site που λες λίγο πολύ να καταργηθούν τα μισά μαθήματα της σχολής).Αιντε!
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:00 pm

Τί εννοείς "απάνθρωπες ευχές"; Ας πούμε οτι εγώ σήμερα είχα κάποιο μάθημα που ήθελα να εξεταστώ,πήγαινα και ερχόταν κάποιος πιτσιρίκος απο το πουθενά χωρίς να έχει οποιαδήποτε νομιμοποίηση απο το σώμα των φοιτητών να μου πει οτι δεν μου επιτρέπει να μπώ στην σχολή μου να δώσω μάθημα. Όταν αυτό το παιδάκι θα άρπαζε τις κλωτσιές του νομίζεις οτι δεν θα ευχόταν να έλθει η αστυνομία και να τον πάρει απο τα χέρια μου; Νομίζεις οτι την Δευτέρα που ΟΝΤΩΣ έχω μάθημα δεν θα γίνει αυτό; Την είδαμε τραμπούκοι 50 άτομα και κλείνουμε σχολές; Κύριοι υπάρχουν πολλά τσογλανάκια στον κόσμο. Όταν όμως έρχεται η ώρα μηδέν, καλύτερα την άκρη να την βγάλει η αστυνομία παρά να την βγάλουμε μεταξύ μας. Μην έχετε αυταπάτες, έτσι όπως είναι η κατάσταση ο ένας κλείνει στον άλλο το μάτι για ξύλο. Είναι απλό και σύνηθες το φαινόμενο. Εφόσον θέλουμε τα ΜΑΤ έξω απο την σχολή θα πρέπει να βρούμε και κάποιους τρόπους ώστε να υπερασπιστούμε την σχολή μας απο κάποιους τραμπούκους. Εάν επιτρέψουμε τέτοια σκηνικά τότε πολύ απλά όποιος έχει μερικά λεφτά και μπορεί να προσλάβει 10 μπράβους επαγγελματίες μπορεί να ανοιγοκλείνει την σχολή όποτε του καπνίσει. Χαλαρά. Φτιάχνω ένα χαρτί με 500 υπογραφές δικές μου, φωνάζω 1000 άτομα απο οποιοδήποτε κόμμα που δεν είναι φοιτητές, κάνω μόνος μου συνέλευση όποτε μου καπνίσει και σου ξανανοίγω το πολυτεχνείο το 2020. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι λέω εγώ
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Δημοσίευσηαπό gogogeorgia » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:03 pm

Είσαι υπέρ της θανατικής ποινής, ας πούμε?
gogogeorgia

Δημοσίευσηαπό Morientes » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:04 pm

Εσύ είσαι υπέρ του φασισμού;
Morientes

Δημοσίευσηαπό gogogeorgia » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:06 pm

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν πρόβλημα μαζί μου;
gogogeorgia

Δημοσίευσηαπό Morientes » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:07 pm

Όλοι οι φοιτητές που σέβονται τον εαυτό τους έχουν πρόβλημα με τη στάση που υποτηρίζεις...
Morientes

Δημοσίευσηαπό georgecv » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:08 pm

Τελικα εχουμε κανενα νεο απο την συναξη των φασιστ...εεε των ΕΑΑΚ στο Γκινη??
georgecv

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:09 pm

gogogeorgia έγραψε:Είσαι υπέρ της θανατικής ποινής, ας πούμε?

Θέλω κι εγώ απο αυτό που πίνεις
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες