από Jason_ab » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:00 pm
Τί εννοείς "απάνθρωπες ευχές"; Ας πούμε οτι εγώ σήμερα είχα κάποιο μάθημα που ήθελα να εξεταστώ,πήγαινα και ερχόταν κάποιος πιτσιρίκος απο το πουθενά χωρίς να έχει οποιαδήποτε νομιμοποίηση απο το σώμα των φοιτητών να μου πει οτι δεν μου επιτρέπει να μπώ στην σχολή μου να δώσω μάθημα. Όταν αυτό το παιδάκι θα άρπαζε τις κλωτσιές του νομίζεις οτι δεν θα ευχόταν να έλθει η αστυνομία και να τον πάρει απο τα χέρια μου; Νομίζεις οτι την Δευτέρα που ΟΝΤΩΣ έχω μάθημα δεν θα γίνει αυτό; Την είδαμε τραμπούκοι 50 άτομα και κλείνουμε σχολές; Κύριοι υπάρχουν πολλά τσογλανάκια στον κόσμο. Όταν όμως έρχεται η ώρα μηδέν, καλύτερα την άκρη να την βγάλει η αστυνομία παρά να την βγάλουμε μεταξύ μας. Μην έχετε αυταπάτες, έτσι όπως είναι η κατάσταση ο ένας κλείνει στον άλλο το μάτι για ξύλο. Είναι απλό και σύνηθες το φαινόμενο. Εφόσον θέλουμε τα ΜΑΤ έξω απο την σχολή θα πρέπει να βρούμε και κάποιους τρόπους ώστε να υπερασπιστούμε την σχολή μας απο κάποιους τραμπούκους. Εάν επιτρέψουμε τέτοια σκηνικά τότε πολύ απλά όποιος έχει μερικά λεφτά και μπορεί να προσλάβει 10 μπράβους επαγγελματίες μπορεί να ανοιγοκλείνει την σχολή όποτε του καπνίσει. Χαλαρά. Φτιάχνω ένα χαρτί με 500 υπογραφές δικές μου, φωνάζω 1000 άτομα απο οποιοδήποτε κόμμα που δεν είναι φοιτητές, κάνω μόνος μου συνέλευση όποτε μου καπνίσει και σου ξανανοίγω το πολυτεχνείο το 2020. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι λέω εγώ
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.