Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό sk23 » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:57 pm

Ρε παιδιά εγώ το 7/10 δεν το καταλαβαίνω με τίποτα και ούτε λογικό μου φαίνεται. Περισσότερο μου μοιάζει σαν μια ανακοίνωση εκφοβισμού... Γιατί δλδ 7/10; Και αν ίσχυε έτσι πριν τις καταλήψεις γιατί το τονίζουν στη παρούσα ανακοίνωση; Πώς θα συρρικνώσουν μια εξεταστική 5 εβδομάδων σε 2 σε περίπτωση που όλα κυλίσουν ομαλά ας πούμε; αυτά δε γίνονται... μας τιμωρούν δλδ για τις 3 εβδομάδες των καταλήψεων λες και δεν γίνεται να πάνε πίσω τα εξάμηνα; Φυσικά και γίνεται όπως έχει γίνει δεκάδες φορές. Και αντε και ξεκινάμε. Με τι σκατά πρόγραμμα θέλουν να βγει η εξεταστική; με μαθήματα το ένα πάνω στο άλλο μαζί με Σ/Κ;
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
sk23

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:59 pm

Νέα της τελευταίας στιγμής από Γκίνη: Απαρτία δεν έχει μαζευτεί
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό stratos.sfets » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:59 pm

Συγγνώμη,αλλά δεν νομίζω οι 303 να ψήφισαν να ανοίξει η σχολή για να γίνει εξεταστική σε 2 βδομάδες,έτσι για να λέμε ότι έγινε.Δέχομαι ότι κάποιοι απ αυτούς μπορεί να χρωστούν 1-2 μαθήματα,ή ότι είναι πτυχίο ή ακόμα ότι θέλουν να γίνουν τα μαθήματα κανονικά με την εξεταστική να πηγαίνει Φλεβάρη.Όμως αποκλείεται οι περισσότεροι να ξαναψήφιζαν ανοικτή σχολή με τα τωρινά δεδομένα(κουτσουρεμένη εξεταστική 2 βδομάδων).Προσωπικά πιστεύω ότι πιο σωστό με τα σημερινά δεδομένα είναι να πραγματοποιηθούν κανονικά οι εξετάσεις για αυτούς που είναι εν πτυχίω, τα μαθήματα να ξεκινήσουν 10/10 και όσοι θέλουν να κινητοποιηθούν ας κινητοποιηθούν ,δικαίωμα τους είναι.Αλλά αν όντως ισχύει αυτό περι 2 βδομάδων ,το οποίο μπορεί να είναι εν τέλει κάτι γενικό για το εμπ και όχι για τη σχολή μας,(ας μας διαφοτίσει κάποιος που ξέρει παραπάνω) τίθεται θέμα αμφισβήτησης της γσ,γιατί οι φοιτητές ψήφισαν κάτι διαφορετικό με έναρξη Δευτέρα 26/9 και διάρκεια εξεταστικής 5 βδομάδες.Μα καλά ποιος πίστευε ότι θα μας αφήσουν να κάνουμε εξεταστική μέχρι αρχές Νοέμβρη?!Τέλοσπαντων,όποιος έχει νεότερα ας βοηθήσει.
stratos.sfets

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό gogogeorgia » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:00 pm

havale_tsoglan έγραψε:
gogogeorgia έγραψε:Λάθος κατάλαβες, μπούρδα! Προτρέπω όσους θεωρούν τη γνώμη τους σωστή να πάνε να ψηφίσουν. Αρκεί να πιστεύουν στην ψήφο τους. Η συνέλευση γίνεται και αυτό δεν αλλάζει(τουλάχιστον με μη βίαιο τρόπο). 'Απ΄έξω' θεωρώ όσους δεν βρίσκονται στο Γκίνη τώρα (τους έχοντες και μη έχοντες λόγο) και σε καμία περίπτωση αυτούς που, ως εικάζεις, δεν γίνονται αποδεκτοί από τα παιδιά των ΕΑΑΚ.

Και για ποιο λόγο να κατεβούμε να ψηφίσουμε?Αφου και ανοιχτή σχολή να ψηφιστεί,η σχολή θα ξανακλείσει από κάτι αλήτες με το έτσι θέλω!

Κάνε ότι θες, εγώ απευθύνομαι σε αυτούς που πιστευούν στην γνώμη τους και θα τη στηρίξουν ξανά και ξανά και ξανά, αν χρειαστεί.
Τελευταία επεξεργασία από intelx86 και Παρ, 23 Σεπ 2011 4:40 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διορθώθηκε το quote
gogogeorgia

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:00 pm

Εγώ περιμένω με ανυπομονησία το αποτέλεσμα της "συνέλευσης" που θα σκάσει μύτη στο MQN σε κάποιες ώρες. Να δούμε τι αποφάσισε ο "σύλλογος πολιτικών μηχανικών ΕΜΠ" για να γελάσουμε και λίγο με τα χάλια μας. Και μετά όλοι οι γνωστοί ΕΑΑΚίτες θα το διαλαλούν και θα ειρωνεύονται ότι έτσι αποφάσισε ο σύλλογος και έτσι θα γίνει.
:ellinofreneia:
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:01 pm

gogogeorgia έγραψε:
havale_tsoglan έγραψε:
gogogeorgia έγραψε:Λάθος κατάλαβες, μπούρδα! Προτρέπω όσους θεωρούν τη γνώμη τους σωστή να πάνε να ψηφίσουν. Αρκεί να πιστεύουν στην ψήφο τους. Η συνέλευση γίνεται και αυτό δεν αλλάζει(τουλάχιστον με μη βίαιο τρόπο). 'Απ΄έξω' θεωρώ όσους δεν βρίσκονται στο Γκίνη τώρα (τους έχοντες και μη έχοντες λόγο) και σε καμία περίπτωση αυτούς που, ως εικάζεις, δεν γίνονται αποδεκτοί από τα παιδιά των ΕΑΑΚ.

Και για ποιο λόγο να κατεβούμε να ψηφίσουμε?Αφου και ανοιχτή σχολή να ψηφιστεί,η σχολή θα ξανακλείσει από κάτι αλήτες με το έτσι θέλω!

Κάνε ότι θες, εγώ απευθύνομαι σε αυτούς που πιστευούν στην γνώμη τους και θα τη στηρίξουν ξανά και ξανά και ξανά, αν χρειαστεί.

Δε μου απαντάς (και καλύτερα γιατί δε σε παίρνει) :shh: :shh: :shh:
Τελευταία επεξεργασία από intelx86 και Παρ, 23 Σεπ 2011 4:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διορθώθηκε το quote
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό kliu » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:01 pm

εγω ΑΠΑΙΤΩ (που λεει ο λογος) να βγει εντος μιας ωρας το προγραμμα για την εξεταστικη σπριντ! ωστε να κανω κι εγω τα σπριντ μου (λεμε τωρα) μπας και βγει το οτιδηποτε, κατι :Ρ καταρχας ομως αμα δω αυτο το προγραμμα θα γελασω, μετα θα δειξει.. :Ρ
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:02 pm

sk23 έγραψε:Ρε παιδιά εγώ το 7/10 δεν το καταλαβαίνω με τίποτα και ούτε λογικό μου φαίνεται. Περισσότερο μου μοιάζει σαν μια ανακοίνωση εκφοβισμού... Γιατί δλδ 7/10; Και αν ίσχυε έτσι πριν τις καταλήψεις γιατί το τονίζουν στη παρούσα ανακοίνωση; Πώς θα συρρικνώσουν μια εξεταστική 5 εβδομάδων σε 2 σε περίπτωση που όλα κυλίσουν ομαλά ας πούμε; αυτά δε γίνονται... μας τιμωρούν δλδ για τις 3 εβδομάδες των καταλήψεων λες και δεν γίνεται να πάνε πίσω τα εξάμηνα; Φυσικά και γίνεται όπως έχει γίνει δεκάδες φορές. Και αντε και ξεκινάμε. Με τι σκατά πρόγραμμα θέλουν να βγει η εξεταστική; με μαθήματα το ένα πάνω στο άλλο μαζί με Σ/Κ;

7/10 ήταν η μέρα που τέλειωνε κανονικά η εξεταστική. Έστω ότι χώνανε κάπως άλλες 2 βδομάδες: Τι να τις κάνουμε με τις απεργίες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς; Κι εγώ θα εδινα τώρα 6 μαθηματα για τα οποια έχω διαβάσει το καλοκαιρι και μπορω να τα δωσω και σε συμπυκνωμενη εξεταστική, αλλά έτσι όπως τα κανανε δεν με νοιαζει καθολου αν θα δώσω τώρα ή μαζί με άλλα 10 του χρόνου. Ας δώσουν μονο οι >9ο εξάμηνο που δεν επηρεαζουν τη διεξαγωγη των μαθηματων.
Ό,τι ανακοινωση και να βγαινε τωρα ως εκβιασμο θα την εκλαμβαναμε επειδη ειμαστε Ελληναρες.
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Παρ, 23 Σεπ 2011 4:06 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:03 pm

@ gogogewrgia Δε μου απαντάς (και καλύτερα γιατί δε σε παίρνει) :shh: :shh: :shh:
(Συγνώμη για το λάθος ποστ νωρίτερα)
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:04 pm

Εφόσον η πρώτη βδομάδα θα έμενε "ανέπαφη" (χωρίς προσθήκες μαθημάτων), δεν νομίζω να συμπυκνώνανε τις άλλες 4 βδομάδες σε 1! Ίσως οι υπόλοιπες να γίνονταν κάποια άλλη στιγμή, ώστε να αρχίσουν κάποτε και τα μαθήματα. Τώρα και με τις υπόλοιπες απεργίες βέβαια...
Ευτυχώς που ενημερωνόμαστε και από τη σχολή μας για το τι πρόκειται να γίνει... :crazy:

edit: όντως 7/10 θα τέλειωνε κανονικά η εξεταστική για τους επί πτυχίω (μαζί με τη βδομάδα που έχει μαθήματα 9ου εξαμήνου μόνο)
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες