Συντονιστής: University Editors
havale_tsoglan έγραψε:gogogeorgia έγραψε:Λάθος κατάλαβες, μπούρδα! Προτρέπω όσους θεωρούν τη γνώμη τους σωστή να πάνε να ψηφίσουν. Αρκεί να πιστεύουν στην ψήφο τους. Η συνέλευση γίνεται και αυτό δεν αλλάζει(τουλάχιστον με μη βίαιο τρόπο). 'Απ΄έξω' θεωρώ όσους δεν βρίσκονται στο Γκίνη τώρα (τους έχοντες και μη έχοντες λόγο) και σε καμία περίπτωση αυτούς που, ως εικάζεις, δεν γίνονται αποδεκτοί από τα παιδιά των ΕΑΑΚ.
Και για ποιο λόγο να κατεβούμε να ψηφίσουμε?Αφου και ανοιχτή σχολή να ψηφιστεί,η σχολή θα ξανακλείσει από κάτι αλήτες με το έτσι θέλω!
gogogeorgia έγραψε:havale_tsoglan έγραψε:gogogeorgia έγραψε:Λάθος κατάλαβες, μπούρδα! Προτρέπω όσους θεωρούν τη γνώμη τους σωστή να πάνε να ψηφίσουν. Αρκεί να πιστεύουν στην ψήφο τους. Η συνέλευση γίνεται και αυτό δεν αλλάζει(τουλάχιστον με μη βίαιο τρόπο). 'Απ΄έξω' θεωρώ όσους δεν βρίσκονται στο Γκίνη τώρα (τους έχοντες και μη έχοντες λόγο) και σε καμία περίπτωση αυτούς που, ως εικάζεις, δεν γίνονται αποδεκτοί από τα παιδιά των ΕΑΑΚ.
Και για ποιο λόγο να κατεβούμε να ψηφίσουμε?Αφου και ανοιχτή σχολή να ψηφιστεί,η σχολή θα ξανακλείσει από κάτι αλήτες με το έτσι θέλω!
Κάνε ότι θες, εγώ απευθύνομαι σε αυτούς που πιστευούν στην γνώμη τους και θα τη στηρίξουν ξανά και ξανά και ξανά, αν χρειαστεί.
sk23 έγραψε:Ρε παιδιά εγώ το 7/10 δεν το καταλαβαίνω με τίποτα και ούτε λογικό μου φαίνεται. Περισσότερο μου μοιάζει σαν μια ανακοίνωση εκφοβισμού... Γιατί δλδ 7/10; Και αν ίσχυε έτσι πριν τις καταλήψεις γιατί το τονίζουν στη παρούσα ανακοίνωση; Πώς θα συρρικνώσουν μια εξεταστική 5 εβδομάδων σε 2 σε περίπτωση που όλα κυλίσουν ομαλά ας πούμε; αυτά δε γίνονται... μας τιμωρούν δλδ για τις 3 εβδομάδες των καταλήψεων λες και δεν γίνεται να πάνε πίσω τα εξάμηνα; Φυσικά και γίνεται όπως έχει γίνει δεκάδες φορές. Και αντε και ξεκινάμε. Με τι σκατά πρόγραμμα θέλουν να βγει η εξεταστική; με μαθήματα το ένα πάνω στο άλλο μαζί με Σ/Κ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης