Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτέμβρη;

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τετ, 21 Σεπ 2011 12:53 pm

Υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα υπάρξει σύμπτηξη της εξεταστικής (πχ από 5 σε 4 εβδομάδες);
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό QEye » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:03 pm

Εγώ το μόνο που ελπίζω είναι αυτά τα 300 παιδιά να καταλάβουν ότι για άλλη μια φορά τους κορόιδεψαν μες τα μούτρα τους. Για άλλη μια φορά τους είπαν ότι δήθεν νοιάζονται για τις ανάγκες τους, για την εξεταστική τους, για τα λεφτά που δίνουν οι γονείς τους για τα ενοίκια και δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Και τώρα φάνηκε ξεκάθαρα ότι το μόνο που ένοιαζε τη δαπ και τους καταπληκτικούς μας καθηγητές ήταν να μην ξαναγίνει κατάληψη κι ας μην προλάβει κανείς να περάσει μάθημα την παρασκευή.. Αυτά για όσους έλεγαν ότι κάποιοι έχουμε φετιχισμό με την κατάληψη και το μόνο που μας νοιάζει είναι να 'ναι η σχολή κλειστή. Εμείς τουλάχιστον υπερασπιζόμασταν τα συμφέροντά μας ως φοιτητές και ως εργαζόμενοι. Αυτό το πράμα τώρα ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί???

εγώ πάντως δεν προλαβαίνω να κάνω επανάληψη υδραυλική, κι ας την είχα διαβάσει το καλοκαίρι.. Οπότε θα είμαι στη συνέλευση, για να μην πάει κι η μέρα μου χαμένη.
QEye

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mixalis » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:13 pm

ρε παιδια,για να καταλαβω...
θα γινει συνελευση τελικα την παρασκευη?και αν γινει,γτ πιστευει καποιος πως θα εχει κοσμο,αφου θα εξεταζονται μαθηματα??
mixalis

Δημοσίευσηαπό sofibo » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:15 pm

Ε τότε αφού ψηφίστηκε ανοικτή σχολή,θα ήταν λογικό να δίναμε και σήμερα έτσι?? :wtf: Είνα γελοίο αυτό που συμβαίνει,και όποιος βάζει στο ίδιο τσουβάλι αριστερούς-δεξιούς-νεφελίμ και Ελένη Λουκά απλά βάζει τα χεράκια του και βγάζει τα ματάκια του,όπερ και έγινε χθες...@lost in athens,Η Σ.Ε.Κ ΌΝΤΩΣ δεν είπε ποτέ ότι δε θα ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ(όχι χαθεί τελείως) η εξεταστική.Αυτό εννοούσε ο 3,αλλά ψάχνουμε μου φαίνεται αφορμές εδω πέρα να χάσουμε και την τελευταία ευκαιρία να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.Παιδιά μην ψαρώνετε,πάμε συνέλευση την Παρασκευή΄ΟΛΟΙ μαζί να σταματήσει επιτέλους το βρώμικο παιχνιδάκι του Προέδρου και της χαιδεμένης του παράταξης στις πλάτες ΟΛΩΝ μας!
sofibo

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:21 pm

@Sofibo έχω κάποιες ερωτήσεις

1. Είναι εφικτή η απαρτία την Παρασκευή δεδομένου ότι πολλοί συνάδελφοι θα δίνουν μαθήματα;; (Δηλαδή γύρω στα 220 άτομα στο αμφιθέατρο,διόρθωσε με αν κάνω λάθος)
2. Αν δεν κατεβούνε οι άλλες παρατάξεις (ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,ΠΚΣ κλπ) γιατί το έχουν ξανακάνει ,αλλά μόνο η ΣΕΚ είναι δόκιμο να μιλάμε για συνέλευση;
3. Αν υπάρξει απαρτία και και κατέβουν και οι όλες οι παρατάξεις και υπερψηφιστεί το πλαίσιο κλειστής σχολής , τότε η επόμενη συνέλευση θα είναι πάλι Τρίτη 27/9;
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό sofibo » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:32 pm

Becoming_I έγραψε:@Sofibo έχω κάποιες ερωτήσεις

1. Είναι εφικτή η απαρτία την Παρασκευή δεδομένου ότι πολλοί συνάδελφοι θα δίνουν μαθήματα;; (Δηλαδή γύρω στα 220 άτομα στο αμφιθέατρο,διόρθωσε με αν κάνω λάθος)
2. Αν δεν κατεβούνε οι άλλες παρατάξεις (ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,ΠΚΣ κλπ) γιατί το έχουν ξανακάνει ,αλλά μόνο η ΣΕΚ είναι δόκιμο να μιλάμε για συνέλευση;
3. Αν υπάρξει απαρτία και και κατέβουν και οι όλες οι παρατάξεις και υπερψηφιστεί το πλαίσιο κλειστής σχολής , τότε η επόμενη συνέλευση θα είναι πάλι Τρίτη 27/9;

1.Το αν θα κατέβουν οι συνάδελφοι να δώσουν είναι θέμα του κατα πόσο θα επιλέξουν να πάνε οικειοθελώς για κρέμασμα.Απλά μαθηματικά είναι.'Οσοι περισσότεροι κατέβουν στη συνέλευση και δεν κατέβουν να δώσουν,τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να μην διεξαχθεί καν η εξέταση και να ακυρωθεί επι του πρακτέου η χθεσινή ανακοίνωση-παρωδία.
2.Τί εννοείς να κατέβει μόνο η Σ.Ε.Κ? 248 άτομα που ψήφισαν κατάληψη,και όχο μόνο αυτοί,αλλά ΌΛΟΙ ΜΑΣ,έτσι όπως έχει ''διαμορφωθεί'' η κατάσταση απο χθες βράδυ,έχουν κατα τη γνώμη μου χρέος να κατέβουν(όχι χρέος στα εαακ εγκέλαδος και δεν ξέρω γω ποιόν άλλο.χρέος στον εαυτό τους!..)
3.Άν ισχύσει το χθεσινο πλαίσιο της Σ.Ε.Κ,ναι,λογικά Τρίτη θα πάει.
sofibo

Δημοσίευσηαπό sofibo » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:44 pm

sofibo έγραψε:
Becoming_I έγραψε:@Sofibo έχω κάποιες ερωτήσεις

1.Το αν θα κατέβουν οι συνάδελφοι να δώσουν είναι θέμα του κατα πόσο θα επιλέξουν να πάνε οικειοθελώς για κρέμασμα.Απλά μαθηματικά είναι.'Οσοι περισσότεροι κατέβουν στη συνέλευση και δεν κατέβουν να δώσουν,τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να μην διεξαχθεί καν η εξέταση και να ακυρωθεί επι του πρακτέου η χθεσινή ανακοίνωση-παρωδία.
2.Τί εννοείς να κατέβει μόνο η Σ.Ε.Κ? 248 άτομα που ψήφισαν κατάληψη,και όχο μόνο αυτοί,αλλά ΌΛΟΙ ΜΑΣ,έτσι όπως έχει ''διαμορφωθεί'' η κατάσταση απο χθες βράδυ,έχουν κατα τη γνώμη μου χρέος να κατέβουν(όχι χρέος στα εαακ εγκέλαδος και δεν ξέρω γω ποιόν άλλο.χρέος στον εαυτό τους!..)
3.Άν ισχύσει το χθεσινο πλαίσιο της Σ.Ε.Κ,ναι,λογικά Τρίτη θα πάει.

Και προφανώς,δεν έχει κανείς μας τις αυταπάτες ότι θα κατέβει η ΔΑΠ....
sofibo

Δημοσίευσηαπό qwerty » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:52 pm

Ας μου εξηγήσει κάποιος ΓΙΑΤΙ??????? οι 303 ειναι οι ηλίθιοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και οι 248 οι πεφωτισμένοι!!!! @sofibo δεχθείτε επιτέλους τις αποφάσεις της ευρείας πλειοψηφίας και παρτε το χαμπάρι οτι δεν μπορείτε με το ζόρι να μας αναγκάσετε να μη δώσουμε μαθήματα ενώ αυτό αποφασίσαμε!!
qwerty

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό stallion » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:54 pm

''Ετσι οπως εχει η κατασταση απο χθες βραδυ....''

Ρε παμε καλα? Κρυβεστε πισω απο το γεγονος οτι ο προεδρος πηρε μια αποφαση μαλλον ΑΔΙΚΗ αλλα να αρχισουμε επιτελους και αμεσα επειδη χασατε δικαια και ΔΕ μπορειτε να το δεχτειτε και ψαχνετε ευκαιρια να παρετε ρεβανς?? Και επειδη με το ΟΛΟΙ ΜΑΣ βαζεις πολλους μεσα και εμενα που ημουν χτες στη συνελευση στο λεω πως στη σαπια κατασταση που εχετε δημιουργησει ολες οι παραταξεις τοσα χρονια το μονο χρεος που νιωθω αν χρειαστει να ερθω στη συνελευση παρωδια που πατε να στησετε θα ειναι να ψηφισω ΔΑΠ για πρωτη φορα μονο και μονο για τη συμπεριφορα που εχετε.

Ντροπη πραγματικα...
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:57 pm

Αποφασισες να δωσεις μαθηματακι και την παρασκευη μηπως??
tsol21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες