Συντονιστής: University Editors
Becoming_I έγραψε:@Sofibo έχω κάποιες ερωτήσεις
1. Είναι εφικτή η απαρτία την Παρασκευή δεδομένου ότι πολλοί συνάδελφοι θα δίνουν μαθήματα;; (Δηλαδή γύρω στα 220 άτομα στο αμφιθέατρο,διόρθωσε με αν κάνω λάθος)
2. Αν δεν κατεβούνε οι άλλες παρατάξεις (ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,ΠΚΣ κλπ) γιατί το έχουν ξανακάνει ,αλλά μόνο η ΣΕΚ είναι δόκιμο να μιλάμε για συνέλευση;
3. Αν υπάρξει απαρτία και και κατέβουν και οι όλες οι παρατάξεις και υπερψηφιστεί το πλαίσιο κλειστής σχολής , τότε η επόμενη συνέλευση θα είναι πάλι Τρίτη 27/9;
sofibo έγραψε:Becoming_I έγραψε:@Sofibo έχω κάποιες ερωτήσεις
1. Είναι εφικτή η απαρτία την Παρασκευή δεδομένου ότι πολλοί συνάδελφοι θα δίνουν μαθήματα;; (Δηλαδή γύρω στα 220 άτομα στο αμφιθέατρο,διόρθωσε με αν κάνω λάθος)
2. Αν δεν κατεβούνε οι άλλες παρατάξεις (ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,ΠΚΣ κλπ) γιατί το έχουν ξανακάνει ,αλλά μόνο η ΣΕΚ είναι δόκιμο να μιλάμε για συνέλευση;
3. Αν υπάρξει απαρτία και και κατέβουν και οι όλες οι παρατάξεις και υπερψηφιστεί το πλαίσιο κλειστής σχολής , τότε η επόμενη συνέλευση θα είναι πάλι Τρίτη 27/9;
1.Το αν θα κατέβουν οι συνάδελφοι να δώσουν είναι θέμα του κατα πόσο θα επιλέξουν να πάνε οικειοθελώς για κρέμασμα.Απλά μαθηματικά είναι.'Οσοι περισσότεροι κατέβουν στη συνέλευση και δεν κατέβουν να δώσουν,τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να μην διεξαχθεί καν η εξέταση και να ακυρωθεί επι του πρακτέου η χθεσινή ανακοίνωση-παρωδία.
2.Τί εννοείς να κατέβει μόνο η Σ.Ε.Κ? 248 άτομα που ψήφισαν κατάληψη,και όχο μόνο αυτοί,αλλά ΌΛΟΙ ΜΑΣ,έτσι όπως έχει ''διαμορφωθεί'' η κατάσταση απο χθες βράδυ,έχουν κατα τη γνώμη μου χρέος να κατέβουν(όχι χρέος στα εαακ εγκέλαδος και δεν ξέρω γω ποιόν άλλο.χρέος στον εαυτό τους!..)
3.Άν ισχύσει το χθεσινο πλαίσιο της Σ.Ε.Κ,ναι,λογικά Τρίτη θα πάει.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες