13/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 13/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 14 Σεπ 2011 1:59 am

Αυριο η Γραμματεια θα ειναι ανοιχτη (μιλω εκ μερους της καταληψης) αλλα και γενικοτερα θα ειναι ανοιχτη εκτος τυχουντων ορισμενων περιπτωσεων που θα ανακοινωνεται απο πολυ πριν..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό stalin » Τετ, 14 Σεπ 2011 2:11 am

lybe33 έγραψε:Νομίζω η συμμετοχή των φοιτητών και σήμερα σε συνδυασμό με την υπερψήφιση του πλαισίου Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης δείχνει τις διαθέσεις της πλειοψηφίας των μελών του Φοιτητικού μας Συλλόγου για συνέχιση των κινητοποιήσεων και των δράσεων ενάντια στο Νόμο Διαμαντοπούλου.
Τη λαίλαπα που θέλει να καταστρέψει το μέλλον μας την κάνουμε παρελθόν!
Όλοι/όλες στο Συντονιστικό Κατάληψης αύριο στις 12:00 στα Νέα Κτίρια!

Ειλικρινά, εσύ σήμερα αυτό κατάλαβες;;; Γιατί εγώ μια τεράστια δυναμική για να ανοίξει η σχολή, με διαφορά 10 ψήφους στο κάτω αριστερά τμήμα του αμφιθεάτρου (που πάντα μετριέται μόνο μία φορά....), είδα...
Η σχολή την επόμενη φορά θα ανοίξει οριστικά και εντυπωσιακά διαβλέπω και ελπίζω να μην βγώ ψεύτης... :D :D :D :D :D :D
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό pokerman » Τετ, 14 Σεπ 2011 3:09 am

stalin θα διαφωνησω μαζι σου , το κατω αριστερα τμημα μετριεται απειρες φορες. Ειναι δυσκολο αλλωστε να μετρησεις σωστα μεχρι το 20 και ακομα πιο δυσκολο να βγαλεις σωστα τις ψηφους. Ειδικα σε ενα συγκεκριμενο πλαισιο ορισμενοι ξεχνανε ακομα και απλουστατη αριθμητικη νηπιαγωγειου. Αντε στην επομενη συνελευση θα φερουμε και αβακιο για να περιοριστουν τα λαθη .....
pokerman

Δημοσίευσηαπό betonarme2 » Τετ, 14 Σεπ 2011 4:18 am

μπραβο ζωα κλειστε τη σχολη παλι να δουμε τι θα βγει απ αυτην την ιστορια...
betonarme2

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Dust » Τετ, 14 Σεπ 2011 6:32 am

betonarme2 έγραψε:μπραβο ζωα κλειστε τη σχολη παλι να δουμε τι θα βγει απ αυτην την ιστορια...

Ε όχι και έτσι αγόρι μου..... για μαζέψου λίγο.....
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
Άβαταρ μέλους
Dust

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Carantine » Τετ, 14 Σεπ 2011 7:29 am

Κάντε κατάληψη όσο θέλετε και ακυρώστε την εξεταστική. Βαρέθηκα να ζω με την αγωνία θα ανοίξει- δεν 8α ανοίξει η σχολή...
Ας πάνε τουλάχιστον διακοπές όσοι είναι αντίθετοι με την κατάληψη και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς... ή τουλάχιστον ας κάνουν κάτι πιο εποικοδομητικό έχοντας το κεφάλι τους ήσυχο... (GMAT,IELTS, ποδηλασία, ζωγραφική ή ότι άλλο τους ευχαριστεί)
Βαρέθηκα να ζώ το θέατρο του παραλόγου(συνέλευση) στο οποίο η πλειοψηφία πιστεύει ότι θα ανατρέψει έναν νόμο που ψηφίστηκε από τα 5/6 της βουλής. Ακόμα μερικοί αναφέρονται σε νομοσχέδιο! Το μόνο που χάνουμε είναι χρόνος και κατά συνέπεια χρήματα.

Εύχομαι καλό αγώνα, καλή τύχη και καλά μυαλά στους αγωνιστές συμφοιτητές μας.
Carantine

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τετ, 14 Σεπ 2011 7:37 am

Καλά αν αργήσουμε τόσο ώστε να πρέπει τελικά να μεταφερθεί κανονική εξεταστική εκτός χρόνου (δηλαδή η εαρινή να πάει Σεπτέμβρη), θεωρώ ότι είναι καλύτερο και πιο δίκαιο να χαθεί αυτή η επαναληπτική (ασχέτως του αν έχουν γίνει μαθήματα ή όχι - τώρα κολλήσαμε στις τυπικότητες; λες και η κατάληψη είναι τυπική διαδικασία...) και όποιος έχει χρωστούμενα να τα δώσει στις κανονικές εξεταστικές του 2011-12 (διατηρώντας τη δυνατότητα βελτίωσης των φετινών βαθμών). Για τους λεγόμενους "επί πτυχίω" που τελειώνουν μπορούν να υπάρξουν ειδικές εξετάσεις αφού ανοίξει η σχολή από την κατάληψη. Αλλά ελπίζω ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο να πρέπει να μεταφερθεί κάποια εξεταστική του χρόνου (μάλλον είμαστε οριακά). Αν την επόμενη βδομάδα ψηφιστεί άνοιγμα της σχολής και ανοίξουμε από τις 26/9, προσθέτοντας 5 βδομάδες επαναληπτικής (αν δεν συμπτυχθούν), 13 βδομάδες μαθημάτων και 2 βδομάδες διακοπών, φτάνουμε να έχουμε χειμερινή εξεταστική στις 13/2 και προσθέτοντας άλλες 4(εξετ)+13(μαθημ)+2(διακ)+4(εξετ)=23 βδομάδες, τελειώνουμε πλέον στις 20 Ιουλίου... Όλα τα παραπάνω βέβαια αν ανοίξουμε την επόμενη βδομάδα και ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mike89 » Τετ, 14 Σεπ 2011 9:14 am

stalin έγραψε:Ειλικρινά, εσύ σήμερα αυτό κατάλαβες;;; Γιατί εγώ μια τεράστια δυναμική για να ανοίξει η σχολή, με διαφορά 10 ψήφους στο κάτω αριστερά τμήμα του αμφιθεάτρου (που πάντα μετριέται μόνο μία φορά....), είδα...

1) εγώ πάλι εκτός από μια δυναμική για να ανοίξει είδα και άλλη μία για να κλείσει.. αν σκεφτείς πως στις περσινές εκλογές τα εαακ είχαν πάρει 108 και ο εγκέλαδος 106 ψήφους το χτεσινό 248 δείχνει και άλλα πράγματα.. Όπως επίσης το + 47 από την προηγούμενη συνέλευση. Και το +100 δείχνει μια δυναμική δεν λέω απλά στις προηγούμενες συνελεύσεις δεν είχε πέσει τέτοια κινητοποίηση από δαπ.. (και ο νοών νοείτω που λέει και ο αιρετικός συχνά πυκνά τελευταία :P)

2) πιστεύεις δλδ ότι το αποτέλεσμα (+10 χέρια) κρίθηκε στο ότι το τελευταίο μέτρημα έγινε μία φορά??? (με πόσα παιδιά από την δαπ να μετράνε?? Να αλλάξουν τότε οι καταμετρητές. Δεν λέω φαντάζομαι ότι ξεφεύγουν τα νούμερα προς τα πάνω αλλά φεύγουν και για τις 2 μεριές (δαπ- ενωτικό)

Spoiler: show
3)
betonarme2 έγραψε:μπραβο ζωα κλειστε τη σχολη παλι να δουμε τι θα βγει απ αυτην την ιστορια...

Αν εσύ λογαριάζεις τον εαυτό σου για άνθρωπο.. :clap: :clap:
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό mone » Τετ, 14 Σεπ 2011 10:29 am

και ας μην ξεχνάμε ότι το εννωτικό πλαίσιο κατάφερε να πάρει περισσότερες ψήφους από μία δαπ που πρέπει να έκανε κινητοποίηση μία βδομάδα συνεχόμενα (φίλε stalin..) για να κατεβάσει τα τρένα της. Είδα άτομα να ψηφίζουν να ανοίξει η σχολή που ήταν 5-6 έτος όταν εγώ ήμουν πρώτο.. Να δεχτώ τους φοιτητές με λίγα μαθήματα κ διπλωματική που βιάζονται και πιέζονται να πάρουν πτηχίο, οτί ναι, προφανώς τους δημιουργούνται πρακτικά προβλήματα από τις καταλήψεις. Προβήματα στα οποία ο σύλλογος θα πρέπει να να δώσει λύση. Αλλά να μην μου έρχονται κάτι δέντρα-αιώνιοι φοιτητές και συνδικαλιστές στο ανεπίσημο επάγγελμα και μου κλαίγονται για την εξεταστική.. αυτό είναι τουλάχιστον υποκρισία.
Άντε, καλό μας αγώνα..!
regnabo..regno..regnavi..sum sine regno..
mone

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Τετ, 14 Σεπ 2011 11:07 am

Καλημέρα συνάδελφοι κι απο εμένα. Φρέσκος στο mqn, αρκετά παλιός στην σχολή (προφανώς ανήκω στα δέντρα-αιώνιους φοιτητές του φίλου mone).
Θα ήθελα κάποιος απο τους συνάδελφους που προτιμάει την σχολή κλειστή να μου απαντήσει στα εξής :
Δεδομένου ότι ο νόμος της διαμάντω ψηφίστηκε με τρελλή πλειοψηφία (όχι μόνο απο ΠΑΣΟΚ).
Δεδομένου οτι ο νόμος έχει ψηφιστεί και δεν είναι σε διαβούλευση πλέον.
Δεδομένου ότι η κατάργηση ή τροποποίηση του εν λόγω νόμου ισοδυναμεί με διάλυση της βουλής και προκύρηξη εκλογών (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια)
Ο στόχος ποιός είναι μου ξαναλέτε;
Γιατί εγώ είδα πρότεινος τρελλές διαδηλώσεις απο τους αγανακτισμένους, είδα όλη την Ελλάδα αντιμέτωπη με το ΠΑΣΟΚ και δεν είδα να ανοίγει ρουθούνι (εκτός απο μερικά κεφάλια στις διαδηλώσεις).
Δεν συμφωνώ ούτε διαφωνώ με το νόμο, δεν συμφωνώ ούτε διαφωνώ με τις καταλήψεις, απλά θα ήθελα να μάθω το πλάνο ρε παιδιά.
Το πλάνο δηλαδή είναι κατάληψη-ενημέρωση και ξεσηκωμός όλων των Ελλήνων-μεγαλύτερη πίεση προς την κυβέρνηση-διαδιηλώσεις εκατομμυρίων ανθρώπων-εκλογές-κάποιος καινούριος νόμος;
Γιατί στα δικά μου μάτια, δεδομένου οτι ο νόμος ψηφίστηκε απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όχι μόνο πρέπει να γίνουν εκλογές για να αποσυρθεί, αλλά θα πρέπει να βγεί και κάποιο άλλο κόμμα στην εξουσία (πλην αυτών των δύο) ώστε να τον καταργήσει. Δεν λέω το Πολυτεχνείο ήταν ένας απο τους λόγους που έπεσε η Χούντα, αλλά λέτε να ζήσουμε τέτοιες ιστορικές στιγμές ξανά με αφορμή το νόμο διαμαντοπούλου; Εάν είναι έτσι τότε να διαδηλώσω κι εγώ ρε παιδιά!
Κλείνοντας θέλω να δώσω δύο συμβουλές στους νεότερους ελπίζοντας να μην εκνευρίσω κανέναν. Καλό είναι να ασχολείστε με τα κοινά, καλός είναι ο αγώνας για το δίκαιο όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Πριν μπείτε όμως σε μία πορεία να είστε σίγουροι ποιός βρίσκεται στην κεφαλή της πορείας και ποιός οδηγεί την πορεία και τις κινητοποιήσεις αυτές και ποιοί είναι οι στόχοι του. Πού ξέρεις... εάν ψάξετε αρκετά πίσω απο βαρύγδουπες δηλώσεις και ηρωικές επαναστατικές προκυρήξεις ίσως βρείτε κάποια πράγματα που θα σας εκπλήξουν.
Και δεύτερον, συμβουλεύω όλους όσους συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις να διαβάσουν απο μόνοι τους τον νόμο Διαμαντοπούλου απο την Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Είναι αρκετές σελίδες δεν λέω, αλλά τόσο διάβασμα έχετε ρίξει ρε παιδιά λίγο παραπάνω δεν βλάπτει. Διαβάστε το νόμο, διαβάστε και την ανησυχίες όσων θέλουν την ανατροπή του, αλλά κρίνετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Εάν είναι δυνατόν κάποιος να κάνει πλύση εγκεφάλου στα μεγαλύτερα μυαλά της χώρας (εσείς είστε αυτοί), τότε λίγες ελπίδες έχουμε.
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης