Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που "οδηγούν" τις αποφάσεις των φοιτητών στις συνελεύσεις και κατεβάζουν πλαίσια με νομικίστικο περιεχόμενο, είναι αυτοί που έρχονται στη σχολή μόνο για να πιούνε το φραπέ τους πουλώντας μούρη και χωρίς να μπούνε μέσα στις τάξεις να κάνουν μάθημα έτσι ώστε να καταλάβουν το πρόβλημα των φοιτητών που παρακολουθούν ανελλιπώς τις παραδόσεις και κάθονται και διαβάζουν.
Τι λες ρε φίλε, σοβαρά? Μπορώ να σου αναφέρω πρόχειρα 5 παιδιά από τις ''κλασικές'' φάτσες της Αρ.Εν. και των ΕΑΑΚ που πήζουν στα 8αρια και πάνω. Δεν το κάνω γιατί δεν νομίζω ότι θέλουν οι ίδιοι να αναφέρεται το όνομα τους έτσι. Το τι γενικότητες ακούγονται εδώ μέσα από ορισμένους δεν έχει όριο.
Κοιτάξτε, νομίζω ότι η κατάσταση με την αριστερά, τις καταλήψεις και την αντίδραση του κόσμου σε αυτές, θυμίζει το παραμύθι με τον πιτσιρικά βοσκό που έκανε πλάκα στο χωριό του ότι κατεβαίνουν οι λύκοι και τον πίστευαν, ώσπου μία μέρα όντως εμφανίστηκαν οι λύκοι και αυτός φώναζε αλλά τότε κανείς δεν τον πίστευε και, έτσι, την έκατσαν όλοι ομαδικώς.Θέλω να πω ότι σίγουρα έχει μεγάλες ευθύνες η αριστερά για τη στάση της παλιότερα. Έκανε καταλήψεις που δε χρειάζονταν και σαν αντίδραση στην απολιτίκ στάση των ΔΑΠ/ΠΑΣΠ, εκείνη λειτουργούσε με υπερπολιτικοποίηση.
ΟΜΩΣ, όσοι θέλετε συνειδητοποιήστε το, το πιο ισχυρό μέσο πάλης που έχουμε τώρα είναι όντως η κατάληψη. Σέβομαι τον αιρετικό που παρουσίασε κάποιες άλλες προτάσεις και γιατί δεν πετάει λάσπη και ειρωνίες όπως άλλοι, αλλά αν θέλεις να ανατρέψεις ένα τόσο μεγάλο μέρος των διατάξεων ενός νόμου, οι επιτροπές,οι παραστάσεις διαμαρτυρίας κλπ δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν κάτι έστω και στοιχειωδώς. Οι προτάσεις σου μπορούν άνετα να γίνουν μέρος των δράσεων της κατάληψης. Επίσης κανείς δε θα κατέβαινε στην πορεία της Πέμπτης,αν την Παρασκευή έδινε Ρευστά ή δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Και τέλος,είναι αντιφατικό να λέμε ότι υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε κάτι με ανοιχτή τη σχολή και κάποιες παραστάσεις διαμαρτυρίας, αλλά με τις καταλήψεις ''δεν ιδρώνει το αυτί τους'' και ''δεν θα καταφέρουμε τίποτα''. Αυτάαα.