30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό stallion » Τρί, 30 Αύγ 2011 10:08 pm

Και αν ο ανθρωπος στα 20 αλλαζει και εχει και δικαιωμα ψηφου, αν οι τοσες κλειστες σχολες δειχνουν κατι οπως νομιζετε δεν θα ειχαμε κυβερνηση ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Μπορει αυτος που παιρνει τα μετρα,τολμαει να κανει αλλαγες ακομα κι αν ειναι στη λαθος (?) κατευθυνση να εχει ευθυνη για αυτο που κανει αλλα και ο ανωνυμος-μπαχαλος δεν εχει λιγοτερη ευθυνη οταν εμποδιζει την οποια μεταρρυθμιση και βαλτωνει ολη την κοινωνια.
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό BM » Τρί, 30 Αύγ 2011 10:10 pm

Είμαι 7ο έτος, χρωστάω 2 μαθήματα και έχω κόψει αναβολή και μπαίνω φαντάρος το Νοέμβρη.
Σε περίπτωση που χαθεί η εξεταστική (ή απλά μετατεθεί για κανα μήνα) ΤΗ ΓΑΜΗΣΑ!

Ή μπαίνω φαντάρος κανονικά και δεν δίνω τα μαθήματα, συνεπώς, πρακτικά απολύομαι στο τέλος του 8ου έτους χρωστώντας πάλι 2 μαθήματα, ή παίρνω αναβολή και μπαίνω φαντάρος το Φλεβάρη-Μάη, με αυξημένη θητέια όμως (3-5 επιπλέον μήνες θητείας=απολύομαι το 2013)...........

Γαμώ τις καταλήψεις μας με προβολή ταινίας και τη Διαμαντοπούλου την καριόλα :evil: :evil: :evil:
Vae Victis
BM

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Amelie » Τρί, 30 Αύγ 2011 10:11 pm

airetikos έγραψε:@3 Τα δίδακτρα συ ειπας. Τα βιβλία που και εγώ έκραζα τελικά υπάρχει ΠΡΟΝΟΙΑ για αυτο. Και πέρα από τους μανατζαραίους και την ακραία επιλογή της πλήρους κατάργησης (ήμουν υπέρ της τροποποιησης) το νομοσχέδιο έχει και σωστά. Καλώς ή κακώς πέρασε και η υποβάθμιση των καταλήψεων (που συντελείται πριν καν γεννηθούν οι Διαμαντοπούλου και Γιαννάκου που λέει ο λόγος) πρέπει να σταματήσει. Ό,τι και να κάνουμε μόνο κέρδος θα έχουνε αυτοί που θέλουν το κακό του Ελληνικού ΑΕΙ. Και οταν θα λες για το ποιος φταίει κατά τον καθένα παρακαλώ εξαίρεσέ με από το σύνολο μιας και πρώτα τον εαυτό μου ψέγω για τα λάθη αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω τα λάθη πολλών από αυτούς που ουρανοκατέβατοι μας διοικούν.... Και στα 20 ο άνθρωπος αλλάζει νοοτροπία σημαίνει βλέπει τα πράγματα πιο ώριμα και δεν μένει στο αντισταση κατάληψη ούγκ....Και αν θέλουμε αντίδραση μπορεί να γίνει και με ανοιχτά ΑΕΙ.

Συμφωνώ. Η διαρκής άρνηση δεν είναι λύση. Οι "δύσκολοι καιροί" έχουν έρθει και μας περιμένουν έξω από την πύλη Ζωγράφου, Κατεχάκη και Κοκκινοπούλου. Ας στρώσουμε τον πισινό μας κι ας τους αντιμετωπίσουμε στην πράξη σαν επαγγελματίες. Με το πλεονέκτημα του νεαρού της ηλικίας!
Aν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα...
Amelie

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό gousia » Τρί, 30 Αύγ 2011 10:12 pm

american dream... :?
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 30 Αύγ 2011 10:22 pm

Να σου θυμισω οτι το 2007 ΔΕΝ αναθεωρηθηκε το αρθρο 16.. Προλαβα και παραπρολαβα.. Προλαβαμε δηλαδη. Ακομα μερικους τους τσουζει απο τοτε που δεν περασε το δικο τους και ψαχνονται μεχρι σημερα να καταφερουν να το παρακαμψουν. Αν παλι εννοεις για τον τοτε νομο της Γιαννακου, ουτε 10% δεν εφαρμοστηκε απο το νομο. Να το ψηφισεις ειναι το ευκολο, πως το επιβαλλεις ειναι το δυσκολο.

(ασχετο, γνωμη μου εδω, τα σπασε η διπλη/τριπλη εξεταστικη, περασα τα μαθηματα των 2 πρωτων χρονων τοσο μα τοσο ευκολα.. Δινεις, αποτυχανεις, ξαναδινεις και ξαναδινεις.. Μπαμ μπαμ διαδικασιες..)

stallion έγραψε:αν οι τοσες κλειστες σχολες δειχνουν κατι οπως νομιζετε δεν θα ειχαμε κυβερνηση ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ
Απο την πολλη επιμονη στη γκρινια ομως και το "μην ακουτε τους αριστερους, τα κινηματα βλαπτουν τον τοπο", νααααααααα πως βγαινουν οι κυβερνησεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Λες και αμα ακολουθησεις την αριστερα θα σου βγει το ονομα.. Εγω βλεπω τα υποκειμενικα μου λαθη, να τα δουνε και οι αλλοι ομως. Σκεφτειτε ΤΙ συζηταμε και ΤΙ παζαρευουμε για την εκπαιδευση...

@airetikos: Να σου θυμισω ομως πως καποτε λεγαμε πως ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να βαλουν διδακτρα ΠΟΤΕ στην Ελλαδα λογω αρ16. Σημερα καπως το δεχομαστε σαν νοητο σεναριο. Τωρα μου λες πως δεν θα κοψουνε τα βιβλια με το νομο, ενω εχω χιλιαδες ενδειξεις πως κατακει το πανε.. Σαν την ιστορια με το ΔΝΤ. Αμα στο ελεγα πριν δεν θα το περιμενες, κι ομως επαιξε. Να μην περιμενουμε να δουμε το "νεο πανεπιστημιο". Και το "Ό,τι και να κάνουμε μόνο κέρδος θα έχουνε αυτοί που θέλουν το κακό του Ελληνικού ΑΕΙ" ειναι η απολυτη δικαιολογια του να μην κανουμε τιποτα. Και δεν λεω να κανουμε ακριβως τα ιδια με παλια, ας πρωτοτυπισουμε, μακαρι να μπορουσε να ηταν ανοιχτη η σχολη, με συμμετοχη λαου στις πορειες, σε εξωστρεφες δρασεις, γιατι εκει ειναι το μετρο πιεσης. Αλλα αυτο το καναμε περσυ, και δεν βγηκε τιποτα..

BM κι εγω 7ο ειμαι, κανε μου pm plz..

Αυτα.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 30 Αύγ 2011 10:27 pm

@3 Αυτό που έγινε με το ΔΝΤ δεν είναι επιχείρημα και το ξέρεις. Αλλά και να το δεχτώ για οικονομία της συζήτησης τί σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτή η κατάληψη θα αλλάξει κάτι. Και μην μου λές για το πώς εφαρμόστηκε ο νόμος Γιαννάκου ή όχι γιατί τελικά οι νόμοι δεν εφαρμόζονται γιατί αν εφαρμοζόντουσαν παντού όλοι θα πληρώνανε φόρους και δεν θα μασταν στο χάλι που μαστε. Άρα δεν είναι επιχείρημα ούτε αυτό. Δεν πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Και τέλος η Αμελί έχει δίκιο. Ή θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο με τη ΔΟΥΛΕΙΑ ή θα φύγουμε από την Ελλάδα ή θα μας πάρει η μπάλα στη πτώχευση της χώρας. Όσο πιο σύντομα το νιώσουμε τόσο το καλύτερο. Και πρόσεξε μιλάω για την ανθρώπινη σωτηρία που προκύπτει από μια χρεοκοπία χωρίς να ασχολούμε με την χώρα-έθνος (φτου κακά) .....
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό gregoire » Τρί, 30 Αύγ 2011 11:40 pm

(ασχετο, γνωμη μου εδω, τα σπασε η διπλη/τριπλη εξεταστικη, περασα τα μαθηματα των 2 πρωτων χρονων τοσο μα τοσο ευκολα.. Δινεις, αποτυχανεις, ξαναδινεις και ξαναδινεις.. Μπαμ μπαμ διαδικασιες..)

Διαβάζω, διαβάζω παράδοξες απόψεις σε αυτό το forum, αλλά αυτό είναι άνω ποταμών. Παρακαλώ λίγη αυτοσυγκράτηση, στη διαστρέβλωση του ορθού και αυτονόητου, όχι μόνο εν προκειμένω, αλλά γενικότερα σε διατύπωση ''αυθεντιών'' και ''αξιωμάτων''.
gregoire

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 30 Αύγ 2011 11:49 pm

Επίσης να διευκρινήσουμε ότι δεν έχουν καμιά υποχρέωση να μας δώσουν διπλή/ τριπλή εξεταστική. Παράδειγμα του 2007 το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μόνο 5ο έτος και άνω έδωσαν εξετάσεις και οι υπόλοιποι βρέθηκαν μονομιάς με 20 χρωστούμενα (εκεί τα μαθήματα είναι διπλά).

Amelie έγραψε:Λυπάμαι πραγματικά.. εδώ ο κόσμος καίγεται κι εμείς χτενιζόμαστε...

Να σαι καλά. Τόσο καιρό κρατιόμουν να μην το γράψω.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό kliu » Τετ, 31 Αύγ 2011 1:02 am

Exeisanapthra? έγραψε:
Carantine έγραψε:Σε τι αποσκοπείτε με την κατάληψη??? Ο ΝΟΜΟΣ (και όχι νομοσχέδιο) ψηφίστηκε με 250+/300...

Σκοπεύουν να αλλάξουν τον κόσμο γιατί είναι και πολύ αγωνιστές. Γι' αυτό θα γαμήσουν τον συνάδελφο τους που θέλει να περάσει κανά μάθημα να βγει μια ώρα αρχύτερα να δουλέψει γιατί ΔΕΝ έχει την πολυτέλεια να τα τρώει απ' την οικογένεια του, ή αυτόν που θέλει να την κάνει για έξω και να ξεφύγει από αυτήν την τριτοκοσμική χώρα. Η κατάληψη ως γνωστό είναι ένα πολύ ισχυρό μέσο πάλης που κάνει τους υπουργούς να τρέμουν. Και πολύ περισσότερο οι πορείες. Εκεί οι πολιτικοί χέζονται πάνω τους. Με πολλή κατάληψη και πολλές πορείες θα το πάρουν πίσω το φοβερό και τρομερό τους νομοσχέδιο που σκοπεύει να κάνει το πανεπιστήμιο σούπερ μάρκετ και να τα εμπορευματοποιήσει όλα και θέτει τις βάσεις για δίδακτρα και καρταργεί το άσυλο πράγμα που σημαίνει μπάτσους μες στη σχολή κάθε μέρα, κάθε ώρα να κάνουν εξακριβώσεις και να δέρνουν αδιάκριτα γιατί είναι γουρούνια δολοφόνοι και γουστάρουν. Η ερώτηση σου είναι περιττή και παίζει να είσαι φασίστας και ελληνόκαυλος γι' αυτό που ρωτάς. Όπως και 'γώ.

:clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: και στους 2!!
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Δημοσίευσηαπό kliu » Τετ, 31 Αύγ 2011 1:08 am

airetikos έγραψε:@3 Τα δίδακτρα συ ειπας. Τα βιβλία που και εγώ έκραζα τελικά υπάρχει ΠΡΟΝΟΙΑ για αυτο. Και πέρα από τους μανατζαραίους και την ακραία επιλογή της πλήρους κατάργησης (ήμουν υπέρ της τροποποιησης) το νομοσχέδιο έχει και σωστά. Καλώς ή κακώς πέρασε και η υποβάθμιση των καταλήψεων (που συντελείται πριν καν γεννηθούν οι Διαμαντοπούλου και Γιαννάκου που λέει ο λόγος) πρέπει να σταματήσει. Ό,τι και να κάνουμε μόνο κέρδος θα έχουνε αυτοί που θέλουν το κακό του Ελληνικού ΑΕΙ. Και οταν θα λες για το ποιος φταίει κατά τον καθένα παρακαλώ εξαίρεσέ με από το σύνολο μιας και πρώτα τον εαυτό μου ψέγω για τα λάθη αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω τα λάθη πολλών από αυτούς που ουρανοκατέβατοι μας διοικούν.... Και στα 20 ο άνθρωπος αλλάζει νοοτροπία σημαίνει βλέπει τα πράγματα πιο ώριμα και δεν μένει στο αντισταση κατάληψη ούγκ....Και αν θέλουμε αντίδραση μπορεί να γίνει και με ανοιχτά ΑΕΙ.

:clap:
~happiness is a mood not a destination~
kliu

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες