airetikos έγραψε:@3 Τα δίδακτρα συ ειπας. Τα βιβλία που και εγώ έκραζα τελικά υπάρχει ΠΡΟΝΟΙΑ για αυτο. Και πέρα από τους μανατζαραίους και την ακραία επιλογή της πλήρους κατάργησης (ήμουν υπέρ της τροποποιησης) το νομοσχέδιο έχει και σωστά. Καλώς ή κακώς πέρασε και η υποβάθμιση των καταλήψεων (που συντελείται πριν καν γεννηθούν οι Διαμαντοπούλου και Γιαννάκου που λέει ο λόγος) πρέπει να σταματήσει. Ό,τι και να κάνουμε μόνο κέρδος θα έχουνε αυτοί που θέλουν το κακό του Ελληνικού ΑΕΙ. Και οταν θα λες για το ποιος φταίει κατά τον καθένα παρακαλώ εξαίρεσέ με από το σύνολο μιας και πρώτα τον εαυτό μου ψέγω για τα λάθη αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω τα λάθη πολλών από αυτούς που ουρανοκατέβατοι μας διοικούν.... Και στα 20 ο άνθρωπος αλλάζει νοοτροπία σημαίνει βλέπει τα πράγματα πιο ώριμα και δεν μένει στο αντισταση κατάληψη ούγκ....Και αν θέλουμε αντίδραση μπορεί να γίνει και με ανοιχτά ΑΕΙ.
Απο την πολλη επιμονη στη γκρινια ομως και το "μην ακουτε τους αριστερους, τα κινηματα βλαπτουν τον τοπο", νααααααααα πως βγαινουν οι κυβερνησεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Λες και αμα ακολουθησεις την αριστερα θα σου βγει το ονομα.. Εγω βλεπω τα υποκειμενικα μου λαθη, να τα δουνε και οι αλλοι ομως. Σκεφτειτε ΤΙ συζηταμε και ΤΙ παζαρευουμε για την εκπαιδευση...stallion έγραψε:αν οι τοσες κλειστες σχολες δειχνουν κατι οπως νομιζετε δεν θα ειχαμε κυβερνηση ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ
(ασχετο, γνωμη μου εδω, τα σπασε η διπλη/τριπλη εξεταστικη, περασα τα μαθηματα των 2 πρωτων χρονων τοσο μα τοσο ευκολα.. Δινεις, αποτυχανεις, ξαναδινεις και ξαναδινεις.. Μπαμ μπαμ διαδικασιες..)
Amelie έγραψε:Λυπάμαι πραγματικά.. εδώ ο κόσμος καίγεται κι εμείς χτενιζόμαστε...
Exeisanapthra? έγραψε:Carantine έγραψε:Σε τι αποσκοπείτε με την κατάληψη??? Ο ΝΟΜΟΣ (και όχι νομοσχέδιο) ψηφίστηκε με 250+/300...
Σκοπεύουν να αλλάξουν τον κόσμο γιατί είναι και πολύ αγωνιστές. Γι' αυτό θα γαμήσουν τον συνάδελφο τους που θέλει να περάσει κανά μάθημα να βγει μια ώρα αρχύτερα να δουλέψει γιατί ΔΕΝ έχει την πολυτέλεια να τα τρώει απ' την οικογένεια του, ή αυτόν που θέλει να την κάνει για έξω και να ξεφύγει από αυτήν την τριτοκοσμική χώρα. Η κατάληψη ως γνωστό είναι ένα πολύ ισχυρό μέσο πάλης που κάνει τους υπουργούς να τρέμουν. Και πολύ περισσότερο οι πορείες. Εκεί οι πολιτικοί χέζονται πάνω τους. Με πολλή κατάληψη και πολλές πορείες θα το πάρουν πίσω το φοβερό και τρομερό τους νομοσχέδιο που σκοπεύει να κάνει το πανεπιστήμιο σούπερ μάρκετ και να τα εμπορευματοποιήσει όλα και θέτει τις βάσεις για δίδακτρα και καρταργεί το άσυλο πράγμα που σημαίνει μπάτσους μες στη σχολή κάθε μέρα, κάθε ώρα να κάνουν εξακριβώσεις και να δέρνουν αδιάκριτα γιατί είναι γουρούνια δολοφόνοι και γουστάρουν. Η ερώτηση σου είναι περιττή και παίζει να είσαι φασίστας και ελληνόκαυλος γι' αυτό που ρωτάς. Όπως και 'γώ.
airetikos έγραψε:@3 Τα δίδακτρα συ ειπας. Τα βιβλία που και εγώ έκραζα τελικά υπάρχει ΠΡΟΝΟΙΑ για αυτο. Και πέρα από τους μανατζαραίους και την ακραία επιλογή της πλήρους κατάργησης (ήμουν υπέρ της τροποποιησης) το νομοσχέδιο έχει και σωστά. Καλώς ή κακώς πέρασε και η υποβάθμιση των καταλήψεων (που συντελείται πριν καν γεννηθούν οι Διαμαντοπούλου και Γιαννάκου που λέει ο λόγος) πρέπει να σταματήσει. Ό,τι και να κάνουμε μόνο κέρδος θα έχουνε αυτοί που θέλουν το κακό του Ελληνικού ΑΕΙ. Και οταν θα λες για το ποιος φταίει κατά τον καθένα παρακαλώ εξαίρεσέ με από το σύνολο μιας και πρώτα τον εαυτό μου ψέγω για τα λάθη αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω τα λάθη πολλών από αυτούς που ουρανοκατέβατοι μας διοικούν.... Και στα 20 ο άνθρωπος αλλάζει νοοτροπία σημαίνει βλέπει τα πράγματα πιο ώριμα και δεν μένει στο αντισταση κατάληψη ούγκ....Και αν θέλουμε αντίδραση μπορεί να γίνει και με ανοιχτά ΑΕΙ.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες