30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό recon » Σάβ, 27 Αύγ 2011 9:42 pm

skype έγραψε:Ωραια μπορει να μας πει καποιος ποσες μερες καταληψη θα λεει το πλαισιο των ΕΑΑΚ-Εγκελαδος?

Είναι πολύ ρομαντικό να ελπίζω σε ένα κοινό πλαίσιο φοιτητικού συλλόγου που θα διαμορφωθεί την ώρα της συνέλευσης??

Και ελπίζω πολλές, ναι! Κατάληψη επ' αόριστον με συνεχείς συνελεύσεις για ανανέωση της. Μέχρι να αποσυρθεί και να ανατραπεί ο νέος νόμος. Αν επιτρέψουμε προχειρότητες και χαλάρωση εδώ ζήτω που καήκαμε.
Και κάθε μέρα στο δρόμο. Μέχρι να κουραστούν να μας βλέπουν. :ninja:
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 27 Αύγ 2011 9:56 pm

Απλά οσοι μετεχετε στο αγωνιστικό σκέλος και διαμορφώνετε τις συλλογικές αποφάσεις (ναι ναι, αυτές τις διαμορφώνουμε όλοι ξέρω, αλλά κάποιοι τις διαμορφώνουν πιο πολύ από άλλους :raspberry: ) λάβετε υπόψη ότι για μια κατηγορία απεχθών αιωνίων φοιτητών (που θα σουταριστεί και οσονούπω με αυτό το νέο όμορφο νομοσχέδιο), η εξεταστική αυτή είναι κρίσιμη και θα καθορίσει εν πολλοίς το αν θα παραμείνουμε ή όχι άσκοπα ένα χρόνο ακόμα στην Αθήνα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (ενοίκια σπιτιών κ.ο.κ). Η εξεταστική δεν είναι εξαμηνάκι που λίγο-πολύ το κάνουμε λάστιχο και το φέρνουμε από δω και από εκεί, είναι μια κρίσιμη περίοδος, ειδικά για τη μερίδα φοιτητών που έφαγε τα ψωμιά της και θέλει να την κάνει από το "ίδρυμα", καθώς την περιμένει ο θαυμαστός κόσμος της μισθωτής σκλαβιάς.

Και αυτό το λέω με κάθε σεβασμό στις αγωνιστικές αποφάσεις, γιατί όντως αυτό το νομοσχέδιο είναι σε αρκετά μεγάλο μέρος του ηλίθιο έως επικίνδυνο. Φροντίστε ο όποιος αγώνας να συμβαδίζει με μία, κουτσή έστω, μορφή εξεταστικής. Ή τουλάχιστον προβλέψτε κάτι για τους επί πτυχίω, γιατί δεν νομίζω να τους παίρνει να πάει το Φλεβάρη. Δεν έχει να κάνει μόνο με "προγραμματισμό" πλέον, έχει να κάνει με πολύ βασικότερα πράματα, και πιστεύω το καταλαβαίνετε.

Spoiler: show
Ναι ναι το ξέρω, είμαι παρτάκιας και απεργοσπάστης. Οι επί πτυχίω είναι όλοι ΔΑΠίτες άλλωστε. :ellinofreneia:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Σάβ, 27 Αύγ 2011 9:59 pm

Ωραια μπορει να μας πει καποιος ποσες μερες καταληψη θα λεει το πλαισιο των ΕΑΑΚ-Εγκελαδος?

Μηπως να γινουμε και μεντιουμ? Αλλες ερωτησεις? Αν θα βρεις την γυναικα των ονειρων σου? Ποτε θα πεθανεις? Που θες να ξερουμε ρε φιλος? Αυτα τα πραγματα αποφασιζονται στη συνελευση. Αλλιως δεν θα ειχε νοημα να παμε καν. Να τα αποφασισουνε 2-3 παραγοντες, να κανουμε και εναν ηλεκτρονικο γκαλοπ, και να τελειωσει το θεμα...

Edit: Recon με προλαβες. Τι στο διαλο, τοσο αργα γραφω??? :( :(
Τελευταία επεξεργασία από kyriakos και Σάβ, 27 Αύγ 2011 10:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 27 Αύγ 2011 10:00 pm

Και στο συντονιστικό σκέλος, κρατήστε κάποιες αποστάσεις από προσωπικές αντιπαραθέσεις. Σεβαστείτε στοιχειωδώς το συνομιλητή σας. Αντιλαμβάνεστε ότι το topic είναι "καυτό", και μπορεί εύκολα να γίνει βόθρος/στοίβος μάχης για να βγάζουμε τα απωθημένα μας. Για το λόγο αυτό ο κάδος, οι παρατηρήσεις, και το κλείδωμα/ξεκλείδωμα θα χρησιμοποιηθούν κατά το δοκούν.

CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό skype » Σάβ, 27 Αύγ 2011 10:05 pm

kyriako εχεις και αλλες εξυπναδες??απλα ρωταω τους παραταξιακους ,που πριν την συνελευση σιγουρα ξερουν ποσες μερες καταληψη θα προτεινουν..αιντε ξεκινα τωρα για καναπεδες,δασπ κτλ κτλ
Τελευταία επεξεργασία από skype και Σάβ, 27 Αύγ 2011 10:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Δημοσίευσηαπό skype » Σάβ, 27 Αύγ 2011 10:10 pm

επισης και κανας δαπιτης να μας πει τι θα κανει η δαπ γτ πολλα κρινονται απο τα προβατα που κατεβαζουν

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 27 Αύγ 2011 10:21 pm

@Merde: Εννοια σου μερντ, θα φροντισουμε για τους επι πτυχιω. Ηταν απο τις πρωτες εγνοιες μας. Συγκεκριμενα θα το περασουμε και απο αποφαση συλλογου να μπορουν να δωσουν μαθηματα ατομα που χρωστανε λιγοτερα απο ενα ανεκτο οριο μαθηματων (3; 4; 5; Αυτο ακομα μενει να συζητηθει). Ελπιζω η γραμματεια (αλλα και οι καθηγητες..) να δεχτει να βαλει ενα φιλτρο στο εξελ της για να γινει η δουλεια. Και αλοιμονο αν δεν φροντισουν για τους επι πτυχιω!!

Ταυτοχρονα η γραμματεια θα πρεπει να ειναι ανοιχτη, το λιγοτερο την περιοδο των εγγραφων των νεων πρωτοετων, αλλα και οσων παλιων-αιωνιων ειδαν εκεινη τη διαταξη στο νομο που λεει οτι αν δε γραφτεις 2 συνεχη εξαμηνα διαγραφεσαι!

(Παρεπιπτοντως μολις μου στειλανε αυτο http://indymediatrolls.blogspot.com/2011/08/mad-tv.html
που λεει οτι η Διαμαντοπουλου θα εμφανιστει στο MadTV με χορηγο το ΙΕΚ Ξυνη.. Οσοι πιστοι τρολλαρετε!)
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό blackswan » Σάβ, 27 Αύγ 2011 11:29 pm

Δηλαδη μονο αυτοι που χρωστανε πεντε μαθηματα(παραδειγμα λεω!) θεωρουνται επι πτυχιω;;;;μου φαίνεται λιγο αδικο!!!αν ακεφτουμε ποσοι θα εχουν μεχρι τοσα μαθηματα,μπορει ο καθενας να χει διαφορετικα οποτε για ολα θα οριστει εξεταστικη αν γινει αυτο!!!Θεωρω πιο σωστο να περιληφθουν ολοι οσοι θεωρουνται επι πτυχιω...γνωμη μου βασικα γιατι με αφορα και ξερω πολλα ατομα που τουσ αφορα!!!!
blackswan

Δημοσίευσηαπό Reporter » Σάβ, 27 Αύγ 2011 11:29 pm

Ρε παιδιά η εξεταστική πρέπει να αφορά ολους τους επί πτυχίω οπως ειχε γίνει και παλαιότερα με τις απεργίες των καθηγητών. Όσοι έχουν 3 ή 4 μαθήματα ενα μαθηματάκι θέλουν να δώσουν και μετά πάνε για χαριστικές. Πιο πολύ πλήττει αυτούς που χρωστάνε περισσότερα μαθήματα και θέλουν να τα καθαρίσουν. Νομίζω ειναι πιο σωστό να δώσουν οσοι ειναι >= του 5ου έτους..Αλλιώς θα υπάρξει απογοήτευση σε πολύ κόσμο που εχει πχ 10-15 μαθήματα και θέλει να φύγει του χρόνου. Εντάξει αν κάποιος επί πτυχίω χρωστάει 20 ,30 ή πάνω δε νομίζω να φιλοδοξεί να φύγει του χρόνου.... Όχι οτι δεν εχει γίνει..Αλλά μη σπείρουμε απογοητεύσεις....Κρίμα ειναι...
Reporter

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 27 Αύγ 2011 11:41 pm

Καλα ψιλοδικιο εχετε, απο το μυαλο μου το εβγαλα, ειπα ενα προχειρο νουμερο.. Μαλλον απο κεκτημενη ταχυτητα γιατι κι εγω εχω 7 μαθηματα και καπως το εχω δεσει σκοινι κορδονι οτι δεν θα δωσω τιποτα :P! Τωρα προτιμω τη σκεψη του κατω απο 10 μαθηματα και οχι οσοι φτασαμε 5ο ετος, αιντε δινουμε. Αυτο θα δημιουργησει και ζηλια στους μικροτερους ειδικοτερα για κοσμο που δινει μαθηματα αβερτα ενω χρωσταει τον πωπο του. Απο την αλλη βεβαια ειναι και οσοι παππουδες χρωστανε ολη τη σχολη και οσο περισσοτερες εξεταστικες δωσουν, τοσο περισσοτερο γλυτωνουν τη διαγραφη.. Βεβαια αυτο προυποθετει οτι οι αγωνες μας θα πανε στο βροντο και θα τον πιουμε.. Δεν ξερω, θα τη δουμε την ακριβη φορμουλα. Ασε που ειναι και οι καθηγητες στη μεση, το τι εκεινοι θα θελουν!!
Εικόνα
3

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες