Απλά οσοι μετεχετε στο αγωνιστικό σκέλος και διαμορφώνετε τις συλλογικές αποφάσεις (ναι ναι, αυτές τις διαμορφώνουμε όλοι ξέρω, αλλά κάποιοι τις διαμορφώνουν πιο πολύ από άλλους

) λάβετε υπόψη ότι για μια κατηγορία απεχθών αιωνίων φοιτητών (που θα σουταριστεί και οσονούπω με αυτό το νέο όμορφο νομοσχέδιο), η εξεταστική αυτή είναι κρίσιμη και θα καθορίσει εν πολλοίς το αν θα παραμείνουμε ή όχι άσκοπα ένα χρόνο ακόμα στην Αθήνα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (ενοίκια σπιτιών κ.ο.κ). Η εξεταστική δεν είναι εξαμηνάκι που λίγο-πολύ το κάνουμε λάστιχο και το φέρνουμε από δω και από εκεί, είναι μια κρίσιμη περίοδος, ειδικά για τη μερίδα φοιτητών που έφαγε τα ψωμιά της και θέλει να την κάνει από το "ίδρυμα", καθώς την περιμένει ο θαυμαστός κόσμος της μισθωτής σκλαβιάς.
Και αυτό το λέω με κάθε σεβασμό στις αγωνιστικές αποφάσεις, γιατί όντως αυτό το νομοσχέδιο είναι σε αρκετά μεγάλο μέρος του ηλίθιο έως επικίνδυνο. Φροντίστε ο όποιος αγώνας να συμβαδίζει με μία, κουτσή έστω, μορφή εξεταστικής. Ή τουλάχιστον προβλέψτε κάτι για τους επί πτυχίω, γιατί δεν νομίζω να τους παίρνει να πάει το Φλεβάρη. Δεν έχει να κάνει μόνο με "προγραμματισμό" πλέον, έχει να κάνει με πολύ βασικότερα πράματα, και πιστεύω το καταλαβαίνετε.
Ναι ναι το ξέρω, είμαι παρτάκιας και απεργοσπάστης. Οι επί πτυχίω είναι όλοι ΔΑΠίτες άλλωστε.