Denis έγραψε:poum έγραψε:τι ζόρι τραβάς να αλλάξουν τα Σίδερα;
1.Διάβασε τα προηγούμενα post μου και θα καταλάβεις γιατί τραβάω ζόρι με τις Σιδηρές 1 εγώ και πιστεύω και οι περισσότεροι φοιτητές του 4 έτους!!
2.Δεν σου είπα οτι είναι μοναδική λύση.Πρότεινα 3 εναλλακτικές.Το μόνο σίγουρο είναι οτι πρέπει να σπάσουν αυτά τα συνεχόμενα μαθήματα κορμού Σιδηρές 1,Δίκαιο και Θαλ.Υδραυλ.&Λιμ.Έργα στις 5-6-8/9. Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο θα είναι χαρά μου να σε ακούσω. Το να διαφωνείς όμως πεισματικά χωρίς να επιχειρηματολογείς και επιπλέον να με ρωτάς τι ζόρι τραβάω με τις Σιδηρές 1 ενώ σε προηγούμενα post έγραψα ολόκληρο κατεβατό αναλύοντας πλήρως την όλη λογική νομίζω οτι δεν οδηγεί πουθενά!Περιμένω προτάσεις απο εσένα σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω.Εγώ δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω.Καιρός να ακούσω λύσεις και απο άλλους.
απλά εμένα με βολεύει εκεί που είναι τώρα τα σίδερα, και γω χρωστάω δίκαιο και λιμενικά (βασικά δεν τα έχω δώσει καν) αλλά ο σεπτέμβρης νομίζω δεν είναι για να δώσεις ΟΛΑ όσα χρωστάς κατά τη γνώμη αλλά να κάνεις κάποια επιλογή (εκτός κι αν χρωστάς μόνο αυτά τα τρία, πάω πάσο). τέλος πάντων πηγαίντετο όπου θέλετε τι να πω! αλλά όχι και μπετο1 το σ/κ όπως είπε ο/η xyz! wtf!