Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-11 / Προσχέδιο Προγράμματος

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-11 / Προσχέδιο Προγράμματος

Δημοσίευσηαπό poum » Πέμ, 30 Ιουν 2011 9:16 am

Denis έγραψε:
poum έγραψε:τι ζόρι τραβάς να αλλάξουν τα Σίδερα;

1.Διάβασε τα προηγούμενα post μου και θα καταλάβεις γιατί τραβάω ζόρι με τις Σιδηρές 1 εγώ και πιστεύω και οι περισσότεροι φοιτητές του 4 έτους!!
2.Δεν σου είπα οτι είναι μοναδική λύση.Πρότεινα 3 εναλλακτικές.Το μόνο σίγουρο είναι οτι πρέπει να σπάσουν αυτά τα συνεχόμενα μαθήματα κορμού Σιδηρές 1,Δίκαιο και Θαλ.Υδραυλ.&Λιμ.Έργα στις 5-6-8/9. Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο θα είναι χαρά μου να σε ακούσω. Το να διαφωνείς όμως πεισματικά χωρίς να επιχειρηματολογείς και επιπλέον να με ρωτάς τι ζόρι τραβάω με τις Σιδηρές 1 ενώ σε προηγούμενα post έγραψα ολόκληρο κατεβατό αναλύοντας πλήρως την όλη λογική νομίζω οτι δεν οδηγεί πουθενά!Περιμένω προτάσεις απο εσένα σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω.Εγώ δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω.Καιρός να ακούσω λύσεις και απο άλλους. :)

απλά εμένα με βολεύει εκεί που είναι τώρα τα σίδερα, και γω χρωστάω δίκαιο και λιμενικά (βασικά δεν τα έχω δώσει καν) αλλά ο σεπτέμβρης νομίζω δεν είναι για να δώσεις ΟΛΑ όσα χρωστάς κατά τη γνώμη αλλά να κάνεις κάποια επιλογή (εκτός κι αν χρωστάς μόνο αυτά τα τρία, πάω πάσο). τέλος πάντων πηγαίντετο όπου θέλετε τι να πω! αλλά όχι και μπετο1 το σ/κ όπως είπε ο/η xyz! wtf!
bismallah
poum

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-11 / Προσχέδιο Προγράμματος

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Πέμ, 30 Ιουν 2011 11:34 am

Τα δυσκολα μαθηματα τυπου Μπετο1 Σιδερα, κλπ, δεν τα χωνεις αργα, γιατι τοτε δεν διαβαζονται ποτε... Πες μου πραγματικα. Χρωστας Μπετο1, ενα μαθημα τουμπανο, που δεν αρκει να το διαβασεις μεσα σε 1 εβδομαδα κατα τη διαρκεια της εξεταστικης. Τι θα κανεις? Η θα το αφηνεις να περναει χωρις να το δινεις (η να πηγαινεις εχοντας πασαλειψει 5 πραγματακια και προφανως κοβεσαι) η παιρνεις αποφαση και το διαβαζεις σοβαρα μεσα στο καλοκαιρι, η κατα τη διαρκεια της χρονιας. Και προσωπικα δε νομιζω οτι πολλοι φοιτητες θα κατσουν να ασχολουνται ενα εξαμηνο σοβαρα με μπετο1. Οποτε, το δινεις πρωτο πρωτο αφου το εχεις διαβασει καλα το καλοκαιρι, και ξεμπερδεψες, παει... Οπως ειπα τα ευκολα διαβαζονται εχοντας αφιερωσει 3 μερες μεσα στην εξεταστικη. Το μπετο οχι...
Οσο για τα Σιδερα, και εμενα με ζοριζει λιγακι, αλλα θα κανω μια επιλογη για το τι ακριβως θα δωσω, τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα δωσουμε ολα οπως μας βολευει. Αν βρειτε μια καλη θεση, go for it, αλλιως βλεπουμε...
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό xyz » Πέμ, 30 Ιουν 2011 12:29 pm

εκεί που είναι δεν είναι 'χωμένο' ; βαλτε το πρώτο πρώτο να τελειώνουμε τοτέ.
xyz

Δημοσίευσηαπό 3 » Πέμ, 30 Ιουν 2011 5:37 pm

Λοιπον.. παρακαμπτωντας δυστυχως ολες τις παρατηρησεις των απο πανω, να πω οτι σημερα μου ηρθε ενα mail απο τη σχολη. Περιλαμβανει το προτεινομενο προγραμμα εξεταστικης απο τη σχολη και μια επιστολη του προεδρου, εξηγωντας γιατι το προγραμμα φετος ειναι τελειως διαφορετικο. Αφηνω τα στοιχεια αυτα στο σχολιασμο το δικο σας, και για να πω και τη δικια μου γνωμη, θεωρω πως ειναι αδικο και αλλοπροσαλλο απο μια προκαταληψη οτι μετα τις 18:00 στο Γκινη, εξω "σκοτινιαζει" και το περιβαλλον γινεται "επικινδυνο", να εχουμε μια εξεταστικη με πιεσμενα μαθηματα σε συγκεκριμενες μερες οπου θα δινουμε εξετασεις πανω-κατω! Ειναι εξαλλου και λαθος σαν λογικος συμβιβασμος.

Νομιζω οτι πρωτα πρεπει να συζητηθουν ΑΜΕΣΑ η αποδοχη ή οχι του προγραμματος της σχολης ως βασης και μετα να αντιπροτεινουμε και το δικο μας, με ενιαιο μερος διεξαγωγης.
Συνημμένα
Anakinosi_exetasis_Sept_2011.doc
(542.5 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 364 φορές
2011 (1).xls
(86 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 427 φορές
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Reporter » Πέμ, 30 Ιουν 2011 5:56 pm

Εμένα μου φαίνεται μια χαρά το πρόγραμμα που προτεινουν . Τα δύσκολα μαθήματα (όσο ειναι εφικτό) βρίσκονται σε αποστάσεις μεταξύ τους και το σιδηροπαγές ειναι 1η βδομάδα οπως ζητήθηκε. Τώρα βέβαια μια από τις Δευτέρες ειναι φλου γιατι μαλλον η χουντα του πασοκ θα κανει εκλογες τον σεπτεμβρη. Επίσης απο το να μας τα συμπτύξουν και να μην βγαίνουν ας δεχτούμε να δίνουμε τρίτες και πέμπτες πανω. Τι να γίνει?
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό stallion » Πέμ, 30 Ιουν 2011 5:57 pm

Reporter έγραψε:Εμένα μου φαίνεται μια χαρά το πρόγραμμα που προτεινουν . Τα δύσκολα μαθήματα (όσο ειναι εφικτό) βρίσκονται σε αποστάσεις μεταξύ τους και το σιδηροπαγές ειναι 1η βδομάδα οπως ζητήθηκε. Τώρα βέβαια μια από τις Δευτέρες ειναι φλου γιατι μαλλον η χουντα του πασοκ θα κανει εκλογες τον σεπτεμβρη. Επίσης απο το να μας τα συμπτύξουν και να μην βγαίνουν ας δεχτούμε να δίνουμε τρίτες και πέμπτες πανω. Τι να γίνει?
ενταξει μου φαινεται και μενα...
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion

Δημοσίευσηαπό martin » Πέμ, 30 Ιουν 2011 6:04 pm

Η δεύτερη εβδομάδα είναι λίγο βαριά για 4οετή δομοστατικό μου φαίνεται με σίδερα 1, θεμελιώσεις, λιμενικά,διαχείριση και στατική4...μαθήματα όλα του ίδιου εξαμήνου.Και αν χρωστάς και ένα εκ των ρευστά ή εδάφη 1 άστα να πάνε!
martin

Δημοσίευσηαπό Reporter » Πέμ, 30 Ιουν 2011 6:10 pm

Σόρρυ βλακεία. εχει μπετό 2 την 3η. ισως αυτα τα μαθήματα της 2ης τα πιο εύκολα να απλωθούν σε αλλες βδομάδες.
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό martin » Πέμ, 30 Ιουν 2011 6:16 pm

Αυτό ναι είναι μία λύση..επίσης μπορούν κάποια από τα ενδιάμεσα να πάνε 4η βδομάδα που είναι πολύ χαλαρή για το 4ο έτος(δεν έχει ούτε μπετά ούτε σίδερα ούτε στατικές)
martin

Δημοσίευσηαπό gladiator » Πέμ, 30 Ιουν 2011 6:21 pm

Έλεος :o !!!!Τουλάχιστον το προηγούμενο είχε μια αρκετά καλή λογική σαν βάση....Στο 4ο έτος τη 2η βδομάδα δίνουμε 4 σερί μέρες μαθήματα κορμού+Στατική4 δώρο για τους δομοστατικούς :crazy: !!Και κάτι άλλο που αφορά τους Δομοστατικούς:την 4η βδομάδα δεν υπάρχει κάποιο μάθημα να δώσεις στο 4ο έτος(εκτός απ' αυτούς που πήραν Σύνθετα ή Αλληλεπίδραση) και τις 3 τελευταίες μέρες δίνουμε 3 σερί υποχρεωτικά!!!!Μου φαίνεται τρελό αυτό το πράγμα!!Τα πέταξαν όπως να 'ναι για να τους βγει αυτό που θέλουν να δίνουμε διαδοχικά Γκίνη-Ζωγράφου,χωρίς να μας σκεφτούν καθόλου...Και '3' μπράβο που μας προειδοποιέις εγκαίρως μπας και ακούσουν καθόλου και τους φοιτητές!!!
gladiator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες