stalin έγραψε:Ρε παιδιά μια απορία αυτός που είναι γκέι γιατί νιώθει την ανάγκη να το εκφράσει και να βγεί στο δρόμο να μας το πει;
Όσοι είμαστε στρέιτ γιατί δεν νιώθουμε την ανάγκη να το πούμε; Κάνε οτι θέλεις στο κρεβάτι σου, δεν χρειάζεται να το ξέρει κανένας, ούτε και θα σε ρωτήσει ποτέ κανένας...
(Τώρα αν είσαι τρύφωνας σαμαράς και γενικά μεσ'την τρελή χαρα, το δούλεμα δεν θα το φας γιατί είσαι γκέη θα τα φας γιατί είσαι νούμερο...)
σαν να προσπαθουν οχι να μας κανουν να τους αποδεχτουμε,αλλα να μας κανουν να γινουμε σαν αυτους.
και ναι ειναι ανισσορροποι (και αυτο δεν ειναι βρισια παιδια)κατεμε και ευκολα κιολας,μιας και οτι ανθρωπος του 3ου φυλου εχω συναντησει ειναι το λιγοτερο αστειος και σε επιπεδο ιδεων,ομοιος με οποιοδηποτε ανερματιστο 10χρονο παιδακι..
ο 50αρης ο π...γερος τι σχεση εχει με το 10χρονο??
οχι και αυτα τα gayparades να τα κανουν στην αυλη τους..και μονο που καιγεται η ελλαδα αυτο τον καιρο και κατι παιδια 3ου φυλου που μιλησα μου μιλανε για καταπατηση των δικαιωματων τους,που δεν τους αποδεχομαστε,
ε ειναι σαν ενα κοριτσακι που γουσταρω(υποθετικα),και το παλευω να την πλησιασω ,ενω γυρω μου μαινεται πολεμος,...ρε μ.....α εδω γινεται πολεμος τι μου λες???
γενικα ομως ειναι αξια βοηθειας και οχι κατακρισης αυτα τα παιδια,διοτι ασχημα βιωματα τα οδηγησαν στο τελμα που τα βλεπουμε,ψυχικακαι κατ\επεκταση κ σωματικα..
καυστικες ισως οι αποψεις μου,αλλα τι λετε εσειςπαιδια ?