Gay@Ntua

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Gay@Ntua

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 10 Ιουν 2011 2:38 am

Ρε παιδιά μια απορία αυτός που είναι γκέι γιατί νιώθει την ανάγκη να το εκφράσει και να βγεί στο δρόμο να μας το πει;
Όσοι είμαστε στρέιτ γιατί δεν νιώθουμε την ανάγκη να το πούμε; Κάνε οτι θέλεις στο κρεβάτι σου, δεν χρειάζεται να το ξέρει κανένας, ούτε και θα σε ρωτήσει ποτέ κανένας...
(Τώρα αν είσαι τρύφωνας σαμαράς και γενικά μεσ'την τρελή χαρα, το δούλεμα δεν θα το φας γιατί είσαι γκέη θα τα φας γιατί είσαι νούμερο...)
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Kouf » Παρ, 10 Ιουν 2011 4:48 am

Γιατι κανενας δεν θα γυρισει να σου πει "Χαχα ενας straight",κανενας δεν θα σε διωξει απο την δουλεια επειδη θες να πηγαινεις στο κρεβατι με γυναικα και κανενας δεν θα σε δειρει,οταν εσυ απλα το 2008 ζητουσες το δικαιωμα να εισαι ελευθερος στο να επιλεγεις τον σεξουαλικο σου δρομο(πχ να πηγαινεις με γυναικες)...Δειτε τις κοινωνικες ανισοτητες που αναπτυσσονται και πως επηρεαζει αυτο την καθημερινη πραγματικοτητα αυτων των ανθρωπων!!!!Ξαναλεω επρεπε να πρωτοστατουσαμε στην κοινωνικη αδικια,οχι απλα με την αιτιολογηση οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι κριμα, αλλα γιατι αυτοι οι ανθρωποι,δεν εχουν ισα δικαιωματα,ισες απολαβες οπως "εμεις οι straight",μονο και μονο το οτι μπαινουμε στην διαδικασια να πουμε "Αυτοι οι ανθρωποι και εμεις οι ΑΛΛΟΙ ανθρωποι" ειναι ανατριχιαστικο..........Και αυτο παρουσιαζεται και με τους μεταναστες-εργαζομενους και με τα Α.Μ.Ε.Α. .....
Πάθος για ζωή
Άβαταρ μέλους
Kouf Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Παρ, 10 Ιουν 2011 5:44 am

Kouf έγραψε:Ξαναλεω επρεπε να πρωτοστατουσαμε στην κοινωνικη αδικια,οχι απλα με την αιτιολογηση οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι κριμα, αλλα γιατι αυτοι οι ανθρωποι,δεν εχουν ισα δικαιωματα,ισες απολαβες οπως "εμεις οι straight",μονο και μονο το οτι μπαινουμε στην διαδικασια να πουμε "Αυτοι οι ανθρωποι και εμεις οι ΑΛΛΟΙ ανθρωποι" ειναι ανατριχιαστικο..........Και αυτο παρουσιαζεται και με τους μεταναστες-εργαζομενους και με τα Α.Μ.Ε.Α. .....

Δεν νομιζω παντως οτι πρεπει να τα εξισωνουμε ολα. Ο μεταναστης εργαζομενος ειναι σε μια ξενη χωρα και εργαζεται για να ζησει. Παλευει για το μελλον, που του στερησε η χωρα του. Τα Α.Μ.Ε.Α ειναι εντελως διαφορετικη κατηγορια. Ειναι οι ατυχοι αυτης της εκ των πραγματων αδικης ζωης! Το να προσπαθουμε να περιορισουμε αυτη την κοινωνικη αδικια που δημιουργειται σε διαφορες εκφανσεις της καθημερινοτητας ειναι ορθοτατο, το να πιστευουμε ομως οτι μπορουμε να την εξαλειψουμε ειναι ουτοπικο! Η ομοφυλοφιλια ειναι κατι διαφορετικο και προερχεται απο ψυχικα αιτια, βιολογικα αιτια, κοινωνικά αιτια κ.τ.λ. Δεν παυει να ειναι μια "μη φυσιολογικη" ροη πραγματων που αντιτιθεται στην ροη των συνηθισμενων. Αυτο απο μονο του προκαλει μια διαφοροποιηση που δυστυχως η φυση δεν μπορει να την δεχτει τοσο αψηφιστα. Οτι ο καθενας μας ατομικα, (ειδικα οι εχοντες παιδεια) οφειλουν να δειχνουν σεβασμο προς οτιδηποτε υφισταται σε περιορισμενο ποσοστο σε σχεση με τα συνηθισμενα, αποτελει αναγκαια συνθηκη για να παμε τις κωλο-κοινωνιες του κοσμου (που εχουν τοσα και αλλα τοσα στραβα) ενα βημα πιο μπροστα.
P.S Το τοπικ επρεπε να ειχε αλλο τιτλο! :raspberry: Επιμενω.. π.χ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" :thumbup:
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό skype » Παρ, 10 Ιουν 2011 10:17 am

μηπως να κανετε και καμια παραταξη λεω εγω να ακουσουμε την φωνουλα σας στο αμφιθεατρο...εχετε βρει την χαρα σας με τα αγορακια στο πολυτεχνειο....αντε σοβαρευτειτε...
Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Παρ, 10 Ιουν 2011 10:41 am

stalin έγραψε:Ρε παιδιά μια απορία αυτός που είναι γκέι γιατί νιώθει την ανάγκη να το εκφράσει και να βγεί στο δρόμο να μας το πει;
Όσοι είμαστε στρέιτ γιατί δεν νιώθουμε την ανάγκη να το πούμε; Κάνε οτι θέλεις στο κρεβάτι σου, δεν χρειάζεται να το ξέρει κανένας, ούτε και θα σε ρωτήσει ποτέ κανένας...
(Τώρα αν είσαι τρύφωνας σαμαράς και γενικά μεσ'την τρελή χαρα, το δούλεμα δεν θα το φας γιατί είσαι γκέη θα τα φας γιατί είσαι νούμερο...)

σαν να προσπαθουν οχι να μας κανουν να τους αποδεχτουμε,αλλα να μας κανουν να γινουμε σαν αυτους.
και ναι ειναι ανισσορροποι (και αυτο δεν ειναι βρισια παιδια)κατεμε και ευκολα κιολας,μιας και οτι ανθρωπος του 3ου φυλου εχω συναντησει ειναι το λιγοτερο αστειος και σε επιπεδο ιδεων,ομοιος με οποιοδηποτε ανερματιστο 10χρονο παιδακι..
ο 50αρης ο π...γερος τι σχεση εχει με το 10χρονο??

οχι και αυτα τα gayparades να τα κανουν στην αυλη τους..και μονο που καιγεται η ελλαδα αυτο τον καιρο και κατι παιδια 3ου φυλου που μιλησα μου μιλανε για καταπατηση των δικαιωματων τους,που δεν τους αποδεχομαστε,
ε ειναι σαν ενα κοριτσακι που γουσταρω(υποθετικα),και το παλευω να την πλησιασω ,ενω γυρω μου μαινεται πολεμος,...ρε μ.....α εδω γινεται πολεμος τι μου λες??? :crazy2:

γενικα ομως ειναι αξια βοηθειας και οχι κατακρισης αυτα τα παιδια,διοτι ασχημα βιωματα τα οδηγησαν στο τελμα που τα βλεπουμε,ψυχικακαι κατ\επεκταση κ σωματικα..

καυστικες ισως οι αποψεις μου,αλλα τι λετε εσειςπαιδια ?
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό redy » Παρ, 10 Ιουν 2011 11:46 am

νομιζω μας εδωσες ακριβως τον ορισμο του ρατσισμου, να σε κρινουν οι αλλοι για καποιο χαρακτηριστικο σου χωρις να σε γνωρισουν καλυτερα. Δε ξερω αν θα μπορουσες να πεις τα ιδια για τους επιστημονες, προθυπουργους, καλιτεχνες κλπ που ειναι gay. Γιατι αυτο ειναι κατι που δεν το επιλεγεις, οποτε δεν κανει διακρισεις. Τωρα αν αισθανεσαι αμφιβολιες για την σεξουαλικοτητα σου και φοβασαι μηπως σε κανουν gay, δε νομιζω οτι ειναι κολητικο πρεπει να υπαρχει προδιαθεση.
redy Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Παρ, 10 Ιουν 2011 12:02 pm

Εθνικός σταρ Ανδρέας Ευαγγελόπουλος έγραψε:Στην Ελλάδα δε γουστάρουνε τους gay αλλά τρώνε όλοι Μιλφέι

di-WEFS.jpg
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 10 Ιουν 2011 3:56 pm

Τα τελευταία 2 υβριστικά/προσβλητικά posts θα διαγραφούν και θα αποσταλλούν παρατηρήσεις στους χρήστες.

Edit: Θα μεταφερθούν καλύτερα στον κάδο, για να μη μας τη λένε πάλι οι τυχάρπαστοι για λογοκρισίες.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό mourgolykos » Παρ, 10 Ιουν 2011 7:18 pm

Εγώ ρε παιδιά που αγαπάω την κατσίκα μου την Παρδάλω και θέλω να την κάνω ευτυχισμένη, γιατί να θεωρούμαι ανώμαλος και παράνομος?
Κανείς δεν με καταλαβαίνει....
Επειδή δηλαδή δεν είμαστε "κατασκευασμένοι" να αγαπηθούμε θα πρέπει να κρύβουμε τον έρωτά μας και να ντρεπόμαστε γι΄αυτόν??
Η κοινωνία δεν θα πρέπει να έχει λόγο για το τι κανω εγώ στη στάνη μου.
Να κοιτάτε την δουλειά σας.
mourgolykos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό gandalf » Παρ, 10 Ιουν 2011 9:04 pm

Κοίτα άμα φέρεις χαρτί υπογεγραμμένο από την κατσίκα σου οτι σε θέλει και αυτή τότε no prob... Πέραν όμως των πρακτικών κολλημάτων νομίζω πως προτιμάει τον τράγο της απο σένα...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης