15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Συντονιστής: University Editors

Re: 15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Δημοσίευσηαπό mixalis » Τρί, 22 Φεβ 2011 6:48 pm

χωρις να θελω να υποστηριξω καποιον,λεω απλα οτι μπραβο σε οσους δε χρωστανε μαθημα,αλλα αυτοι που χρωστανε ειναι σαφως περισσοτεροι..και σαφως πρεπει να επιβραβευτεις για τον κοπο σου,αλλα το οτι καποιοι χρωστανε δεν οφειλεται καθαρα σε δικες τους επιλογες...απλα δε χρειαζεται να ειμαστε απολυτοι...
mixalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τρί, 22 Φεβ 2011 6:58 pm

κ εγω συμφωνω με mixalis.ειλικρινα συγχαρητηρια σε οσους δε χρωστανε μαθημα,επειδη αυτο δειχνει συνεπεια και φιλοτιμο,και αυτο ειναι το ορθον,αλλα καλως η κακως για πληθωρα λογων μαθηματα χρωσταει το 95 τοις εκατο της σχολης και κανουν κ αυτοι φιλοτιμο αγωνα να βαλουν μια σειρα παλι.ας ειμαστε το ελαχιστον ρεαλιστες.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό ckotscv » Τρί, 22 Φεβ 2011 7:15 pm

Ρε παιδιά το κατανοώ απόλυτα περί του ποσοστού των φοιτητών κ.ο.κ. Το καθαρό εξάμηνο των μαθημάτων(διδασκαλίας) είναι 13 εβδομάδες(εκ των οποίων αρχίστε να αφαιρείτε ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ Γ.Σ., απεργίες, καταλήψεις, δήθεν επεκτάσεις εξαμήνων κτλ) και η διάρκεια της εξεταστικής πλεόν 5 εβδομάδες. Τί το καταντήσαμε το ίδρυμα ρε παιδιά? Εξεταστικό κέντρο? Λέω λοιπόν ας κάνει ο καθένας τον απολογισμό του αλλά να ξέρει ότι η Πρόοδος απαιτεί κόπο, πειθαρχεία και πολύ προσωπική δουλειά. Πριν λοιπόν αρχίζουμε να αραδιάζουμε ατελείωτα posts και φιλοσοφικές συζητήσεις ας δούμε τι είμαστε πραγματικά και ας διορθώσουμε τα πράγματα, γιατί έτσι όπως το πάμε ένα μάτσο σκ@τ@ θα καταντήσουμε. Είμαστε τελικά σε αυτό το Ιδρυμα για να εξελιχθούμε και όχι να χαζέψουμε στην προσπάθειά μας να πάρουμε ένα πενταράκι απο εδώ, ένα απο εκεί..... να τα μανουριάσουμε όλα και να τα κατευθύνουμε σε ένα σάπιο πτυχίο! Ας κάνει επιτέλους ο καθένας σωστά αυτό που του αναλογεί!
ckotscv

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τρί, 22 Φεβ 2011 7:46 pm

Κ ποιος ειπε οτι οσοι χρωστουν δε μοχθουν και δε καταβαλλουν κοπο και μαλιστα υπερβαλλοντα?μαλλον εχει ταυτιστει το χρωσταω μαθηματα=αραλικι+φραπεδια.για σκεψου λοιπον ενα παιδι οταν η πρωτη εμπειρια του με τη σχολη ειναι σχεδον μηδεν μαθημα και κατευθειαν 3πλη εξεταστικη λογω καταληψεων!καποιοι μπηκαν γρηγορα σε σειρα,καποιοι αλλοι εχασαν την μπαλα.οποτε συναδελφε δεν προκειται για φιλοσοφιες,αλλα για απτη πραγματικοτητα.αλλος εχει να ανταποκριθει ταυτοχρονα σε αλλες υποχρεωσεις,π.χ. ασθενεις γονεις(εχω τετοια περιπτωση που βρισκεται στη διπλωματικη του),αυτον π.χ.θα τον αγνοησουμε επειδη του ηρθαν καποιες δυσκολιες παραπανω στη ζωη?και τους κοπους που εκανε τοσα χρονια με το σχολειο και τα φροντιστηρια και τα χρηματα που ξοδεψε και ξοδευει θα τα πεταξουμε στον καιαδα?(δε λεω πως εσυ δεν εχεις παραλληλες δυσκολιες)
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Τρί, 22 Φεβ 2011 8:00 pm

Φυσικά και όλοι έχουμε τους προσωπικούς μας λόγους που δεν έχουμε περασει τα μαθήματα, δεν ευθύνονται πάντα το αραλίκι και η φραπεδιά γιαυτό. Αλλά τουλάχιστον, όσοι χρωστάνε ας έχουν το φιλότιμο να μην απαιτούν να ξεβολευτούν οι υπόλοιποι που δίνουν το μάθημα στην ώρα του! Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα! Όσα μαθήματα χρώσταγα πάντα έπεφταν σε μέρες μαθημάτων του έτους! Δηλαδή: πρωταρχικά να βολεύει το πρόγραμμα τους φοιτητές του έτους. Εαν στα πλαίσια της πρώτης προϋπόθεσης, μπορούμε να συνδυάσουμε και την διευκόλυνση μεγαλύτερων ετών, εννοείται και θα πρέπει να γίνει! Αλλά μόνο τότε!
BullsEye

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τρί, 22 Φεβ 2011 8:14 pm

συμφωνω!
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 23 Φεβ 2011 3:05 am

Wow, wow..

BullsEye έγραψε:Δηλαδή: πρωταρχικά να βολεύει το πρόγραμμα τους φοιτητές του έτους. Εαν στα πλαίσια της πρώτης προϋπόθεσης, μπορούμε να συνδυάσουμε και την διευκόλυνση μεγαλύτερων ετών, εννοείται και θα πρέπει να γίνει! Αλλά μόνο τότε!
Αυτο γινοτανε! Καθηστε και δειτε το προγραμμα πως ειναι τωρα και πως θα γινοταν μετα! Απο θεμα ημερων καλυτερευαν τα πραγματα, κι αυτο για ολα τα ετη. Και στην τελικη το μονο μαθημα που θα πηγαινε μακρια θα ηταν τα Θεμελια, που θα πηγαιναν.. μολις το Σαββατο! Εννοω της ιδιας εβδομαδας. Το μονο που μπορω να καταλαβω ως αντιδραση ειναι το:

ckotscv έγραψε:Έχω βαρεθεί να περνάω τις μέρες μου άσκοπα μπροστά από ένα βιβλίο και να μην μαθαίνω τίποτα παραπάνω! Πόσοι φοιτητές λένε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, όχι άλλες κ#λ#εξετάσεις μαραθώνιοι----> ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ! Προσωπικά βαρέθηκα
Και οι υπολοιποι που θελουν να φροντισουν και λιγο τις αναπληρωσεις τι πρεπει να κανουν; Να σου κανουμε παρεα; :crazy: Ειπαμε, οι εξετασεις ειναι κουραστικες, αλλα ειναι δυνατον αυτο να το βαζουμε σε πρωτη προτεραιοτητα απο το να το περασουμε τελικα με ανεση το μαθημα; Πρωτη φορα στη ζωη μου τα ακουω αυτο!

ckotscv έγραψε:Να σου απαντήσω εγώ λοιπόν που δεν έτυχε(?) να χρωστάω κάτι εδώ και 4 χρόνια
Αρα λογικα σε κανω 4 ετος, που δεν χρωστουσες ποτε μαθηματα (μπραβο σου) και απλα ..μου λες οτι "θα βαριεσαι" αν σου μετακινηθουν τα Θεμελια. Ε οχι ρε φιλε, αυτο ηταν fail!! Τραβα κανα θεατρο, κανε μια βολτα στο παρκο! Προετοιμασε καλυτερα το μαθημα! Θα καθομαστε να λυνουμε τα ψυχολογικα του καθενος οταν σχεδιαζουμε προγραμμα; Στην τελικη οντως η εξεταστικη ΔΕΝ ειναι εξαμηνο, και ουτε γινεται τετοιο για μια μερα παραταση.. 8-) Και παρεπιπτοντως οσοι συμφωνουνε με διευκολυντικες αλλαγες στα μαθηματα δεν πανε καταναγκην για το 5αρακι, συνηθως να το αποφυγουν προσπαθουν!

ckotscv έγραψε:Θα επιβραβευτεί κάποτε ο κόπος, ο μόχθος, η πειθαρχία,,,,, κάποιων(?) ή θα κρυβόμαστε μια ζωή και θα εκτρέφουμε την σαβούρα? Ε?
Α καλα.. Που τον θες τον αδριαντα; Ξερεις, σου μιλαει μαλλον ενας απο τη "σαβουρα" (βασικα ειμαι λιγο πιο πανω για το δικο σου μετρικο συστημα)..

Τελος παντων να μη γινομαστε και κακοι, οσοι δεν θελατε, no worries, οι αλλαγες δεν περασανε παντως. Αλλα παρολα αυτα θα προτεινα σε μερικους να προσεξουν γιατι η πολυ ..αριστοκρατια δημιουργει ψυχαναγκασμους και νευρωσεις, με πρωτη πρωτη την εργασιομανια! Και αναθεμα στον δυστυχισμενο κι ανικανοποιητο ανθρωπο που τον κυριευει η εργασιομανια..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό astarti23 » Τετ, 23 Φεβ 2011 10:01 am

ckotscv έγραψε:Θα επιβραβευτεί κάποτε ο κόπος, ο μόχθος, η πειθαρχία,,,,, κάποιων(?) ή θα κρυβόμαστε μια ζωή και θα εκτρέφουμε την σαβούρα? Ε?

Έχεις καταλάβει τι έγραψες;; Δηλαδή ο μόχθος σου και η πειθαρχία σου θα επιβραβευθούν με το να μη διευκολυνθούν αυτοί που δεν είναι σαν κι εσένα;; Και τους αποκαλείς και σαβούρα;; Εγώ ξέρω ότι ο κόπος επιβραβεύεται από το γεγονός πως θα πάρεις πτυχίο στην ώρα σου και χίλια μπράβο σου, αλλά αυτό που υπαινίσσεσαι εσύ, αγγίζει τα όρια της εμπάθειας!! Μήπως θα έπεφτε μαζί με κάποιο άλλο μάθημά σου αν τα θεμέλια πήγαιναν 4 μέρες μετά; Όχι. Άρα δεν ξεβολεύεσαι, γιατί λοιπόν να μη διευκολυνθούν και οι άλλοι; Α, ναι, γιατί είναι σαβούρα και πρέπει να τιμωρηθούν.. Επίσης καμία παράταση δε θα είχαμε, αφού έχουμε μαθήματα 9ου εξαμήνου μέχρι την άλλη παρασκευή. Και για να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, πρέπει να σου πω ότι εξαιτίας των δικών σας μαθημάτων, εγώ αναγκάζομαι να δώσω μάθημα 9ου ΑΥΤΟ το σάββατο ενώ θα το έδινα την άλλη βδομάδα. Άλλο προγραμματισμό είχα κάνει και άλλος προκύπτει και πίστεψέ με είναι πολύ διαφορετικό όταν σ'το φέρνουν πιο νωρίς! Κι εσύ παραπονιέσαι για λίγες μέρες πιο μετά απλά επειδή θα βαριέσαι και θα χαζεύεις;;; Θα μας τρελάνεις τελείως;;
Σου έχω λοιπόν μια πρόταση για τις μέρες που ούτως ή άλλως θα χαζεύεις μιας και είπαμε, η έναρξη του εξαμήνου δεν αλλάζει. Διάβασε λογοτεχνία, θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο (hopefully..) και γενικά θα σου προσφέρει πιο πολλά από δυο μέρες παραδόσεων (μη σου πω κι εξαμήνου..) Ξέρεις, εκείνα τα μικρά βιβλία που μέχρι πριν 4 χρόνια τα έλεγες εξωσχολικά. Αν δυσκολεύεσαι, βάλε κι ένα αυτοκόλλητο που να λέει ματίνα απ'έξω για να νιώσεις πιο πειθαρχημένος...
astarti23

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τετ, 23 Φεβ 2011 10:39 am

Παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και αντιπαραθέσεις, αλλιώς το θέμα θα κλειδωθεί

Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ckotscv » Τετ, 23 Φεβ 2011 10:43 am

3 και astarti23 δεν σας ξέρω αλλά από τον τρόπο που μιλάτε και απαντάτε φαίνονται πολλά για το τι είστε. Κοροϊδεύοντας κάποιον νομίζετε ότι λέτε κάτι! Ένα επιχείρημα λογικό δεν άκουσα. Μόνο για λογοτεχνία, εργασιομανία και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες.Ανδριάντα? Αυτό κατάλαβες αγαπητέ?Τότε κάποιος άλλος χρειάζεται λογοτεχνία και κείμενα κατανόησης. Λέω λοιπόν να σοβαρευτούμε, γιατί άτομα σαν και εσάς επικοινωνούν με τους καθηγητές και καθορίζουν τα πράγματα... να κάτι σαν την πραγματική κοινωνία απ΄ έξω. Καλημέρα και καλή συνέχεια.
ckotscv

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης